Bildirim
Şöyle bir dövme yaptırayım diyorum [SS'Li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
şahin arkasına yazılan yazılardan farkı yok, dangalak gibi durur _____________________________ Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! -
Özgün olan bu mudur
_____________________________ Özgürlük Eşitlik Kardeşlik -
-
Çok özgünmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bu üye potansiyel cezalıdır
-
tam angut dövmesiquote:
Orijinalden alıntı: fantomas
Bir süre sonra yazıdan sıkılabilirsin bence yaptırma_____________________________ -
Yapma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
klasik knight online nicki ve en klasik dövmelerden biri _____________________________ -
-
Yazdir yazdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
herkeste yok mu :D:D:D:D:D:D: biri arkadaşa açıklama yapsınquote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
Yazdir yazdir_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
Yazdir yazdir_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atayiz
Alıntıları Göster_____________________________ -
Hizlo ve ofkeli 6 fani olmus gelmis
Fazla sarkiya kaptirma kendini qnq
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bizim lisede bedencide de vardı. Sırf dövmeyi gösterip artistlik yapmak için mal mal şeyler giyerdi.quote:
Orijinalden alıntı: faydeefan25
Hizlo ve ofkeli 6 fani olmus gelmis
Fazla sarkiya kaptirma kendini qnq_____________________________ -
''Önceki âlimlerin mum ışında yazdığı paha biçilmez hazine misali eserlerin toprağa gömülerek çürüdüğünü, bakkallara satıldığını, çöplüklere atıldığını ve bir kısmının da kütüphane raflarında tozlanmış ve çürümeye terk edilmiş olduğunu gördüm. Medreseleri kapanmış, yazısı değiştirilmiş, din ilimleri yok olmaya yüz tutmuş olan bir zamanda kitap yazmaktansa yazılan ilmî eserleri anlayarak anlatacak ve ilmi kitaplardan gönüllere indirip yaşatacak talebe, yani canlı kitap yetiştirmeyi daha lüzumlu buldum.”
-
-
En azindan kendim bi kac kiside gormustum hele biri tam bir ameleydi.. Bence yaptirmadan once 2 kez dusun ..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- a101 hırsızlık cezası
- duration of stay ne demek
- rüyadan uyanamamak
- bimde çalışmak zor mu
- fitness boy uzatır mı
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- çay bardağı emojisi
- black friday ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X