Şimdi Ara

İmza atmayıpta sınavı geçersiz olan oldumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
23.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • unuttum imza atmayı (optik forma) dilekçe yazdım göndereceğim yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 14 Haziran 2009; 18:12:53 >

• benden başka yapam olmamış sanırım
  • ne imzası ya imza mı atılıcaktı bende atmadım hiçbişey.Tc kimlik yazıp kodladım ve grubu işaretledim nereye imza atılıcaktı
  • Ben son anda attım :) Görevli uyardı.
  • ya of nabıcaz şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mk4Ever.

ne imzası ya imza mı atılıcaktı bende atmadım hiçbişey.Tc kimlik yazıp kodladım ve grubu işaretledim nereye imza atılıcaktı

ismin yazıldığı yere

görevli moverli uyarmadı bizi sadece tc kimliği yazıp yazmadığıma baktı

dilekçe yazıcaksın

http://www.hayatimizsinav.net/index.php?sayfa=klavuz_oku&id=14&k=0

burada örneği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 14 Haziran 2009; 18:53:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanmıyorum kurşun kalemle atılan bir imzanın ne geçerliliği olabilir ki
  • böle basit nedenden iptal mi edilir yaw walla korktum nabmak lazım
  • iptal edilmez muhtemelen ama yinede bi dilekçe yazmakta fayda var ben yazdımda postane kapalı yarı yollayacağım
  • ya göndersek adamlara kesin ulaşıcak mı of ya aksiliğe bak hiç uyaran olmadı bende heyecanla görmedim.Ne yapıcaz ya off be
  • ulaşır merak etme. ben geçen sene haziran temmuz arası sonuçlar açıklanmadan adres değişikliği için dilekçe yollamıştım, hemen işlemişlerdi.
  • İptal falan olcağını sanmıyorum arkadaşım...İçini ferah tut sen..Sakin kafayla gerekli yerlere dilekçeyi yaz sorun olmaz.
  • böle şans mı olur ya pff
  • bu konu hakkında tecrübesi olan olmadımı ?
  • off ya dershanenin rehberlikçisine sormak lazım yarın öbürgün bi sorayım.İi güzel de kadın baktı alırkende fln hiçbişey söylemedi.Önemli olsa kesin söylemesi gerekmez mi
  • İptal filan edilmez ya bi ösymyi arayıp sorun mail filan atın ona göre dilekçe yazarsınız.
  • en mantıklısı o tel u war sitede.Ama oradan cevap verir ler mi bilemiyorum.
  • telefona gerek yok dilakçe en etkili yöntem yapabilece başka bi şey yok fazla zor bi şey değilki
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.