Şimdi Ara

SINAVDA UYARILMAYIP SONRADAN SINAVI IPTAL OLAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yine bir sınav paranoyası yaşıyorum :/ gözetmenle çok göz göze geldik ve genelde bana ters baktı bir ara kağıda bir şeyler doldurdu sınavda aramızda bir diyalog geçmedi ama sonuçların açıklanacagi gun şok yasar mıyım acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SINAVDA UYARILMAYIP SONRADAN SINAVI İPTAL OLAN VAR MI?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, bazı adaylar sınav sırasında herhangi bir uyarı almadan sınavlarının iptal edildiğini bildirdi. Bu durum, adaylar arasında büyük endişe ve belirsizliğe neden oldu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sınav sırasında kopya çekme veya benzeri bir usulsüzlük tespit edilmesi durumunda adayların sınavlarının iptal edilebileceğini belirtti. Ancak, bazı adaylar sınav sırasında herhangi bir uyarı almadıklarını ve sınavlarının haksız yere iptal edildiğini öne sürdü.

ÖSYM, sınav iptalleriyle ilgili şikayetleri değerlendirmek üzere bir komisyon kurdu. Komisyon, adayların itirazlarını inceleyecek ve sınav iptallerinin haklı olup olmadığı konusunda karar verecek.

YKS iptal olur mu sorusu birçok aday tarafından merak ediliyor. ÖSYM, sınav iptallerinin yalnızca usulsüzlük tespit edilen adaylarla sınırlı olacağını ve genel olarak YKS'nin iptal edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Adayların, sınav iptalleriyle ilgili şikayetlerini ÖSYM'ye iletmeleri gerekmektedir. ÖSYM, şikayetleri en kısa sürede değerlendirecek ve adayları bilgilendirecektir.

Konuyla ilgili gelişmeler için ÖSYM'nin resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up be dostlar

• Kardeşim takma kafana bişi olmaz inşallah dua et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bi şey mi yaptın

• Bu ikinci senem. Her seferinde aşırı sorguladığım için sınav sonrası "kesin iptal oldu ak47" diye gece gündüz melankolik sanrılar yaşıyorum, akla hayale gelmeyen şeylerden kuşkulanıp mevzuat üstüne mevzuat okuyorum, sonra sınavı eksiksiz bitirdiğimi anlıyorum. Olur böyle şeyler hocam ama tutanak tutulmazsa hiçbir şey olmaz. O kamera kayitlari cok onemli olmadigi surece izlenmez, herkesi izleseler her siniftan 20 iptal cikar, bugün arkama doğru esnedim mesela, arkamdakinin suyunu yere dusurdum. Burası Türkiye hocam, bu söz herşeyi özetliyor

• veysel3031 V kullanıcısına yanıt
    hocam ben de benzer seyleri hissediyorum bizim kamera da yoktu ne yapacağız böyle başlıktaki olayı yaşayan oldu mu hic

• son kez up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sıkıntı bende de var 11 temmuza kadar bekliycez mecbur insallah bosuna tedirgin oluyoruzdur.Benim bulundugum sinifta hocalar biseyler yaziyorlardi bende korkuyorum birkac rahatsiz oldugum durum oldu sonucun aciklanip aciklanmadigini bildirirsen sevinirim bende yazarim .
  • 1234... 1 kullanıcısına yanıt
    upluyucam hocam benimkiler bir de bir ara bizim gözetmenlerin dışarı çıktı geldi ikisi birden iyice panik hatsafaya çıktı bende

• ya önceki senelerde de böyle miydi burası, her gün 55954 tane sınavım iptal olur mu paranoyası okuyorum

emin olmadan hiçbir gözetmen kopya diye işaretleme yapıp öğrencinin hayatını karartmaz. boşuna stresten kafayı yemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şüşko -- 20 Haziran 2017; 23:49:48 >
  • Bende iki kisi bir seyler yazinca korktum inşallah olmaz bakalim bekleyelim .

Önceden bende hic kopya falan bilmezdim hic tedirgin oldugumu bile bilmiyorum sinav iptali oldugunun bu sene iyice farkina varip habersiz insanlarin sinav sonuclarinda gecersiz sayildigini okuyunca insan daha ciddiye aliyor tedirgin oluyor iyisi var kotusu var acimasi yoksa umrunda bile olmayiz bekleyip gorucez

• şüşko kullanıcısına yanıt
    hocam gözetmenle birkaç kez göz göze geldim ters baktılar,sınavda birkaç defa yanıma geldiler hatta bir ara ikisi birden dışarı çıktılar artık ben iyiden iyiye kabullenme aşamasına girdim çok acı da olsa :/

• WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    yüzde 96.7 bir şey olmayacak ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şüşko -- 20 Haziran 2017; 23:48:57 >
  • Bende o aşamadayim yapicak birseyimiz yok arkadasin dedigi gibi kotuye hazirlanalimda birsey olmazsa ne âlâ

• Ben kendimi özet geçiyorum. Edebiyatı 50 dakikada falan bitirdim. Camdan dışarı falan bakıyordum, gözetmen geldi, yasak olmasına rağmen geldi sessizce "Bitirdin mi?" dedi, evet dedim, soru kitapçığını aldı gitti zamanı gelmeden. Coğrafya'yı 5 dakikada bitirdim, geldi yanıma yine, "Eeee bu soru boş dedi." Dedim "Bilmiyorum cevabını yapamadım." dedim, "Aç bakayım." dedi, açtım, soruyu yaptı belli ki, güldü bana , "İyi düşün." dedi, yan taraftaki kız bana bakıyor falan. Kamera kaydediyor bu sırada

Saçma sapan bir ortam vardı yani. Bence açık açık kopya yakalanmıyorsa hiçbir şey olmuyor. Görürsün bak bir şey olmaz. Biz sınava girenler dışında herkes rahat, biz de salak salak şeylere takıyoruz.

• Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    hocam gözetmenden gözetmene çok fark ediyor ya aslında bizimkiler de bir ara sınavın ortasında dışarı çıktılar ondan kıllandım biraz da

• Arkadaşlar biraz sosyalleşin bence.

• Hocam sınavın sonuna doğru işaretleme yaptıysa eğer kesinlikle yannnnnnnnnnnmadın.

Çünkü erken çıkan öğrenclerin sınav salon kitapçıüına işaretlenmesi gerekiyor.İçini ferah tut,tatilin tadını çıkaaaar.

• kamera yoksa kopya tespit yöntemi var salonundakilerle cevap anahtarını kıyaslıyolar galiba yoksa öyle sırf gözetmen işaretlemesine bakmaz o iş o kadar kolay mı menapoza girmiş gözetmenin elinde mi gençlerin kaderi komik olurdu
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    hocam onceden de yazdigim gibi birkac kere ters bakistik bir de bir ara ikisi de disari ciktilar ondan korktum ayrica herkes cikinca tutanak tutarlar mi diye korkuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.