Şimdi Ara

İmza atmayıpta sınavı geçersiz olan oldumu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
23.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevap kağıtlarını kontrol etmeliydi eksik var mı diye kaç dakikasını alır ki sınav başlamadan önce...
  • ya onlara dedilerse önemli olan yer grup ve tc kimlik onlarda ondan bakmıyordur.Ya bu ösym kağıtları tc kimlik kodlamasına göre mi okuyor acaba.Bence adına geldiği gibi bu alanı işaretlemeyin diye bölüm var oradan okuyordur.O tc kimlik kodlaması bile gereksizdir belkide.Çünkü düşünsenize adam panik anında 1 numarayı kayık fln yazdı.Sınav geçersiz mi sayılıcak?
  • saçma bişey işte.. 2 gözetmen vardı ikiside hiçbişe yapmadı oturmaktan başka.
  • bizimkiler aldı baktı çıkarken hiçbişey demediler.O kadar önemli olsa onlarada üstüne basa basa sölerlerdi bence imza olmayan geçersiz sayılıcak mutlaka bakın diye yanlış mı düşünüyorum?
  • doğru diyosun.. ama ne olur ne olmaz bilemeyiz. yarın uğraşıcaz mecbur
  • sen yine de yolla dilekçeni,o imza yeri boşu boşuna konulmamıştır
  • heyecan yapma bişi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orjinalden alıntı: vata

valla atmazsak geçersiz sayılır dendi bize. git araştır arkadaşım

yangına körükle gidip elemanları telaşa sokmayın yaw...

öyle bi şey olsa böyle bir link olabilir miydi??

http://www.hayatimizsinav.net/index.php?sayfa=klavuz_oku&id=14&k=0

yangına körükle gittiğim yok. öğrensin ki sonuçlar açıklandığında kafasına vurmasın dağlara taşlara diye söyledim. bizim gözetmenler özellikle uyardı izasız olanlaar geçersiz sayılacak diye.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

valla atmazsak geçersiz sayılır dendi bize. git araştır arkadaşım

yangına körükle gidip elemanları telaşa sokmayın yaw...

öyle bi şey olsa böyle bir link olabilir miydi??

http://www.hayatimizsinav.net/index.php?sayfa=klavuz_oku&id=14&k=0

yangına körükle gittiğim yok. öğrensin ki sonuçlar açıklandığında kafasına vurmasın dağlara taşlara diye söyledim. bizim gözetmenler özellikle uyardı izasız olanlaar geçersiz sayılacak diye.

sınavda gözetmen 3 saat 15 dk oturdu öyle ne gelip kontrol falan.. sen uyarmış olabilirsin ama işini iyi yapmayanlar var. zaten karşıma çıkarsa çok fena olur

• arkadaşlar 09.15 itibariyle ankaradaki ösym merkezini arayıp sordum. imzanızı atmayı unutmuşsanız hiçbir sorun olmaz dediler. bnde üsteledim ya olursa falan diye ama bişe olmaz merak etmeyin dediler. sizde arayıp sorun
  • bende arayıp sordum önemli değilmiş beyler.Bende kesin mi fln diye üsteledim kesin dediler.Zaten ordakiler yanlış bilgi veremez.İçim rahatladı.Bu arada puanlar kaç? Benim ea2 300 Son fem sınavında 252 yaptım gittim 230 yaptım.Gerçekten sözelleri ççok zor bir sınavdı.Mat2 de geçen yıllara oranla çok zor geldi bana öle hiç kek çarpanlara ayırma eşitsizlik fln yoktu
  • oh be içim rahatladı sabah dilekçeyi yolladım ama yinede
  • puanlar nasıl beyler sizin unutanlar
  • imza atmıyanın sınavı geçersiz sayılacıktır diye yazıyodu gözetmenin okudugu kitapcıkta
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

imza atmıyanın sınavı geçersiz sayılacıktır diye yazıyodu gözetmenin okudugu kitapcıkta

işte bana da aynısı dedi gözetmenler. neyse arkadaşlar ösym yi aramış sormuş, sorun olmaz demişler.
  • quote:

quote:

imza atmıyanın sınavı geçersiz sayılacıktır diye yazıyodu gözetmenin okudugu kitapcıkta

işte bana da aynısı dedi gözetmenler. neyse arkadaşlar ösym yi aramış sormuş, sorun olmaz demişler.

inş çıkmaz ya yazık olur
  • quote:

haydaa.Nasıl iş bu yaw adam hiçbi sorun olmaz diyor.Bilmese nasıl emin konuşabilir ki.Hem o kadar önemli olsa gözetmenler almaz kağıdı bakmadan.Valla gene içime bi kurt düşürdünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

unuttum imza atmayı (optik forma) dilekçe yazdım göndereceğim yarın

Bende bu sene kpss de imza atmayi unuttum..bir sorun olurmu? Ne yapmaliyim? Yardimci olun lutfen=(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpss2014100

quote:

Bende bu sene kpss de imza atmayi unuttum..bir sorun olurmu? Ne yapmaliyim? Yardimci olun lutfen=(

Kardeşim ayni dertten bende muzdarip oldum imza atıp atmadigim konusunda tereddütlerim vardı öncelikle bulunduğum yerin ÖSYM bürosuyla iletişime geçtim herhangi bir sıkıntı yasamayacagimi söylediler akabinde rizedeki merkezi aradım onlarda ayni şeyleri söylediler fakat içimdeki kuskuyu bir turlu dindiremedim tam manasıyla rahatlamak babında ÖSYM merkezi aradım konuyla ilgili sıkıntılarımı iletim bana dilekçe yazmamı nüfus cüzdanı fotokopisiyle ÖSYM merkezine posta yoluyla ulaştırmamı söylediler gereken inceleme yapilacak dediler. bende bütün istenen evraklari hazırlayıp dun itibari ile taahhütlü bir şekilde ptt den yolladim.kardeşim tam anlamıyla rahatlamak istiyorsan merkezi ara zaten gerekli olan bütün bilgileri ve yapman gerekenleri sana soyleyecekler.inşallah tez zamanda cozumlendirirsin sorununu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalopxe

quote:

Orijinalden alıntı: kpss2014100

quote:

Kardeşim ayni dertten bende muzdarip oldum imza atıp atmadigim konusunda tereddütlerim vardı öncelikle bulunduğum yerin ÖSYM bürosuyla iletişime geçtim herhangi bir sıkıntı yasamayacagimi söylediler akabinde rizedeki merkezi aradım onlarda ayni şeyleri söylediler fakat içimdeki kuskuyu bir turlu dindiremedim tam manasıyla rahatlamak babında ÖSYM merkezi aradım konuyla ilgili sıkıntılarımı iletim bana dilekçe yazmamı nüfus cüzdanı fotokopisiyle ÖSYM merkezine posta yoluyla ulaştırmamı söylediler gereken inceleme yapilacak dediler. bende bütün istenen evraklari hazırlayıp dun itibari ile taahhütlü bir şekilde ptt den yolladim.kardeşim tam anlamıyla rahatlamak istiyorsan merkezi ara zaten gerekli olan bütün bilgileri ve yapman gerekenleri sana soyleyecekler.inşallah tez zamanda cozumlendirirsin sorununu.

Tsk ederim bende dilekce gondersemmi gondermesemmi kararsizlik yasiyorum bikac gundur..dilekceden ve nufus cuzdani fotokopisinden baska birseye gerek varmi peki?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.