Şimdi Ara

Özel mesajları okumak KVKK'ya engel değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir mesajım kurallara uygunsuz değil. Buna rağmen özel mesaj özelliğim kapatılmış.

Neden? Özel mesajımı okumadan nasıl bu yapılabiliyor? Ki onda da sıkıntılı bir şey yok.

Bunun açıklamasını hukuksal açıdan verebilecek admin var mı? Açıklama bekliyorum.

Intel i7 13700KF | Asus ROG Strix Z690 | Asus TUF 3080 Ti O.C. | 4x8Gb G.Skill 4000Mhz CL16 | NZXT X73 360mm | Evga GQ 750W | Phanteks Eclipse P600S Matte White | 2 TB Kingston KC3000 M2 SSD | Asus ROG Swift 4K 240Hz OLED PG32UCDM | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Logitech G903 | /// Seat Arona FR
  • Foruma uzun süredir giriş yapmamış veya gsm onayı mevcut olmayan üyelerin özel mesaj özelliği kısıtlanır. Bunun haricinde forum moderasyonu gerekli gördüğü tüm moderasyon süreçlerini uygulamakla özgürdür. Yani özel mesaj özelliğinizin kapatılmasına dair bir yönetici kanaati var ise bu karar uygulanabilir.

Buna paralel olarak

https://giris.donanimhaber.com/kayit/Agreement.aspx

Alıntı

metni:
    23) Forumda rahatsızlık verme ihtimali bulunan ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin özel mesajları her zaman adminler tarafından haber vermeksizin okunabilmektedir.

Çözüm önerimiz

https://forum.donanimhaber.com/destek

Bu adresten özel mesaj özelliğinizin aktif edilmesini talep eden bir kayıt açarsanız özel mesaj özelliğiniz uygun görülmesi halinde açılacaktır.

• Hukuki bir cevap alamadınız ama daha neler göreceğiz dedirten cevaplar sıralanıyor...

Özel mesajlar okunabiliyor denmiş ??? Akıl almıyor... Yani Adalet Hak Hukuk şöyle dursun bir kenarda, önüme gelene bir tekme diyen insanların, önü açıldığında neler yapabileceklerini hayal ettiren vakalar...

Özel mesajı admin okuyabilir mi ? Okuyamaz ama hukuken ne vaziyete gelindi muamma. Ancak okuduğu ispatlanamaz, kabul etmezler de.

Özel mesajda şikayet söz konusu olabilir, birisi aldığı özel mesajı şikayet edebilir. Bu durumda zaten şikayet eden kişinin mesaj kutusuna bakılacağından sorun yok. Ama şikayet olmadan herkese bakılabilmesi ?

Ona bakarsan yazdığın yazılarda silinmiyor geri dönüşümde saklanıyor yazı resim vb özel mesajlarda heralde

Ben global bi forumda moderatördüm adminler sakın silmeyin mesajları çöp kutusunda durucak arşiv için diyordu

Sen sildiğini sanıyorsun ama silinmiyor senin görmediğin bi bölümde arşivde adminlerden cevap gelmezse anlaki öyleÖzel mesajları okumak KVKK'ya engel değil mi?  kullanıcı sözleşmesindede yazıyor ayrıca ona göre resim vb atarken düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babanos -- 16 Nisan 2025; 23:22:7 >

Ne alaka ? Silinidği halde saklanmaya devam ettiğini söylediğin mesajlar zaten web'e foruma herkese açık yazılmış ? Buradam konu olan ise; kişisel mesajlaşma. Hani iki kişi ile diğer 3. kişi hesabı...

Biz burada bilgi olsun diye diyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gitmeden başka bilgiler de ver. Daha neler oluyodu ?

Bu kadar ilginç geldi sözleşmede yaziyormuş ebediyete kadarmi tutuyorlar bilemedim

Demekki kişisel foto atsak tipim nasil ssli arka planda saklanicak🫨sözleşmeyi okumak lazim

Onu diyorum bişey yok yani dedigini anladimda

Yasdigimiz özel.mesajlarada dikat etmeli buraya yazilan hicbirsey silinmiyor

Resim video yazi aslinda

O kadar yani

Neyse iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babanos -- 17 Nisan 2025; 18:37:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Destek kaydı oluşturdum, cevap veren yönetici sms gelecek dedi ama gelmedi. destek kaydını kilitledi.

Şifremi unuttum kısmından da sıfırlanmıyor. son adımda sayfa ilerlemiyor...

Intel i7 13700KF | Asus ROG Strix Z690 | Asus TUF 3080 Ti O.C. | 4x8Gb G.Skill 4000Mhz CL16 | NZXT X73 360mm | Evga GQ 750W | Phanteks Eclipse P600S Matte White | 2 TB Kingston KC3000 M2 SSD | Asus ROG Swift 4K 240Hz OLED PG32UCDM | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Logitech G903 | /// Seat Arona FR
  • claswan kullanıcısına yanıt

Merhaba

Destek kaydınızın numarasını paylaşabilir misiniz ilgili adminimize iletilmek üzere

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

eskisi: 151612

URL'de gözükeni yazdım başka bir yerde göremedim numarayı.

İlgili adminimize konu hakkında bilgi verilmiştir. Yaşamış olduğunuz deneyim için özür dileriz. En kısa sürede talebinize dönüş yapılacaktır.

Özel mesajları okumak KVKK'ya engel değil mi?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.