Şimdi Ara

Imesh (Paylaşım Programı)! Kullanan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Napster sonrası çıkan benzeri onlarca program içerisinden imesh programını kullanan varmı? Güvenilir midir?

• WinMX i tavsiye ederim...
  • imesh cok kullandım cok güzel ama kesinlikle güvenli diil :)
  • winmx dosya indirene kadar canın çıkar imesh ve kazaa kullan.
  • Bence beş para etmez.
    Onun yerine kazaa lite kullan.
    Ama ozellikle Kazaa Lite 2.1.0 versiyonunu kullan.
    ve sonra burdaki ayarları yap;
    http://www.divxaltyazi.com/dokumanlar/02kasim2002/kaza.php?dokumanlar_id=8
    Kolay gelsin.
  • napsterden sonra ilk önce aimster kullandım..b.sayarı göçertti..Sonra imesh yükledim..paso explorer hatası veriyor..
    Aslında güvenirlik açısından WinmX çok temiz..Rahat..Ama şarkıyı indirene kadar göbdeğin çatlıyor..Şahsen ben kerhen kazaa yı kullanıyorum..Ama acaip tırsıyorum..Zaten kazaadan sonra abuksubuk popuplar türedi..Bakalım işin sonu nereye gidecek(bkz:tırsmak)
  • Kazaa ile program da indirebiliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MP3 birleştime programı yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMMAN DİKKAT !!! KAZAA yı yüklerken arada korsan yazılımları da yüklüyeyim demeyin ... Çünkü yüklerken bir pencerede (hangisi hatırlamıyorum) şu programları da yüklemek ister misiniz diyo. AMMAN DİYİM AMMMAAAANN...
    Kazaa kullanırken tırsacaksın [othr]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Factor-B</i>
    <br />Kazaa ile program da indirebiliyor muyuz?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

kazaa da her nevi şeyi bulabiliyorsun..Windows update leri de dahil :) ama art niyetli kullanıcıların elinde olmamak lazım..Yani virüsün birinin ismini windows update olarak da değiştirmiş olabilir..
  • en babasi napster den sonra kazaa
  • kazaa lite 2.4.1 kurdum yeni. Supreme being 1000 ayarlı 2.1.0 daki gibi. Yani queded yazısı çıkmıyor.
    Asıl manyak olan araması. Sınırsız bi arama fonksiyonu var. Bi şarkıyı bi kere 700 küsür kişide buldu. :))
  • İmesh programı kurduktan sonra netten ek program indiriyor bununda ne olduğunu bilmiyoruz. büyük ihtimal spyware. Yani güvenli değil. Kazaa normal sürümde de benzer bir olay var.
    Kazaa lite kullanıyor büyük çoğunluk.
    http://www.k-lite.tk/
  • k lite kullanıyorum bende ve hiçbir sorunlar karşılaşmadım hakkaten cok rahat hiç pop up spy derdi yok ....
  • ahh napster ahh[bwlng][bwlng]
    napster öldü yaşasın kazaa[clps][djsm]
  • harbiden ne mp3 almıştım napsterden ne günlerdi onlar valla da yok tadı baskasında billa da yok haklısın barkin gardaş ....
  • imesh güzel uzun zamandır kullanıyorum. kazaa bana çok karışık geliyor spyware falan oooooooooooo.... o yüzden tavsiye ederim. şimdiye kadar imesh yüzünden hiçbir şey başıma gelmedi.
  • Evet napsterin tadı hiçbirşeyde yok başka. Tam şarkının yüzde 99 ına gelince, karşıdaki eleman kapatırdı bağlantıyı uyuzluğuna, bütün indirdiğimiz kısmı boşa giderdi. Çok güzel ve eğlenceli günlerdi hakkaten...
  • i-meshin de lite'ı var onu kullanın
  • ben kullandım.hem kullanışlı hem güvenli 1 sene boyunca hiçbir aksilik yaşamadım
  • imesh bende durmadan explorer hatası verdi,ardından hiçbir folderı açamamaya başladım (my computer,belgelerim ya da bunun gibi folderlar) ancak uninstall + regedit ile oldu-. Eski sürümleri elinizde ise imesh iyi ama yeni sürümleri sakatlık çıkarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.