Yüzbaşı
06 Mayıs 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bilgisayarım açılışta System32\config\system hatası vardı. Çözüm yollarını buldum ama işe de yaramadı. İçindeki verileri dos üzerinden external hdd'me atmak istiyorum. Ondan sonra format atarak tekrar sistem kuracağım. Şu anki hali ile external hss bağlayarak verilerin yedeğini almam mümkün mü? Teşekkür ederim..
Bilgisayarıma Command&Conquer: Generals'ı" yükleyip oyuna girdikten sonra, çözünürlük olarak 1280 x 1024 olmadığı için 1280 x 960 ı seçtim. Ancak monitörüm bunu desteklemediği için ekranda "Video mode not supported" uyarısı çıktı. Oyunu iki defa silip yeniden kurmama rağmen hala aynı hatayı vermekte, buna nasıl çözüm bulabilirim acaba?
Yarın A2 ehliyet için sınava gireceğim, sınav yerim Kartal Mehmet Hilmi Altay İlköğretim Okulu.Kurstan da bilmiyorlar yerini, orayı bilen varsa tarif ederse iyi olur valla, Kadıköyden nasıl gidilir?
Masaüstü bilgisayarim son zamanlarda zor açilmaya baslamisti. Power dügmesine basiyorum ancak geç açiyordu. Ben de dügmenin yayi filan bozuldu sanmistim. Ancak bugün bastigimda hiç açilmadi. Ben de kasanin icini açip dügmeyi degistirdim ancak degisen bir sey olmadi.Yani anliyacaginiz bilgisayarim su an açilmiyor ve ben sebebini anlayabilmis degilim Buna sebep olan baska hangi etmenler olabilir acabai derdi nedir yani sizce?
Öncelikle merhaba. Ben 32 inç bir LCD televizyon almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonunda 2 seçeneğe kadar düştüm: Philips 32PF7321 ve Panasonic 32LX500. Ancak ikisi arasında acaip kararsız kaldım. Fiyat olarak Philips 2.500 ytl. Panasonic ise 3050 ytl. Fiyat farkı o kadar önemli değil. Ancak almışken tabi ki iyisini almak istiyorum. Acaba Panasonic'in Philips'ten farkı ne? Aradaki 500 yt fiyat farkına değecek kadar Philipsten daha farklı özellikleri var mı? Eğer gerçek manada varsa, Panasonic'i almayı düşünüyorum, aksi halde gönlüm Philipsten yana. Kullanan ya da bilen arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar bir türlü aklıma gelmedi, komut istemi ile gerçek ip'mizi nasıl öğreniyorduk? Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar SonyEricsson k608i yi tavsiye eder misiniz, alınası bir telefon mudur? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10297

çok uygun fiyata yurtdışından almayı düşünüyüroum, ancak tek çekincem 32 mb dahili hafızası olması Tavsiyeleriniz ne olur bu konuda?
Arkadaşlar, acilen bir hdd recovery programı bulmam lazım, forumun araması şu an çalışmadığı için bulamadım, ki, o yüzden yeni topik açtım, bir kaç tane buldum ama onlar sadece gösteriyor, kurtarmak için lisansını istiyor. Bildiğiniz bir prog. varsa, ya burdan ya da pm'den bana ulaşabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar, bilgisayarı mı açtığım zaman karşıma otomatik olarak program files/nvidia klasörü geliyor, hani messenger'ı windows açıldığında çalıştır seçeneği gibi, açtığım zaman bu klasör otomatik karşıma geliyor. Bunun çözümü var mı acaba, ve neden böyle bir şey olmuş olabilir ?
Bu arada işletim sistemim XP pro, SP2 de yüklü.
Eti Yami 3D bilgisayar oyunu
Geçtiğimiz yıl yayınlanan bilgisayar oyunu formatındaki TV reklam filmiyle ilgi çeken Eti Yami, üç boyutlu bilgisayar oyununu meraklıların ilgisine sunuyor.

Enerji deposu nuga bar Eti Yami, genç ve kendini genç hissedenlerle yepyeni bir platformda buluşuyor. Eti Yami, bilgisayar oyunu meraklıları için üç boyutlu bir PC oyunu hazırladı. “Eti Yami - Mekanik İstila” ismini taşıyan oyun İstanbul’da geçen ilk üç boyutlu PC oyunu.

Eti Yami’nin ilk reklam filminde İstanbul sokaklarında kaykayı ile yaptığı çeşitli numaralarla puan toplayarak dikkat çeken kahramanı bu kez PC oyununda karşımıza çıkıyor. “Mekanik İstila” oyununun hikayesi, Yami’nin genç kahramanı Yaman’ın yine İstanbul’da geçen maceraları üzerine kurulu. Yaman oyunda, İstanbul’u işgal etmiş sıra dışı güçlere karşı mücadele veriyor. Bu mücadele için ihtiyacı olan enerjiyi Eti Yami paketlerinde buluyor. Gerisi ise tamamen kullanıcının becerisine kalıyor. Bilgisayar oyunu tutkunlarının oyuna nasıl ulaşabilecekleri çok yakında duyurulacak.

Beyaz ve sakızımsı nuganın üstünde çikolata ve pirinç patlakları karışımı ve sütlü çikolata kaplamasıyla özellikle ekstra enerjiye ve performans artışına ihtiyaç duyulduğu anda lezzetli bir tercih olan Eti Yami, bu kez ürün kimliğine bire bir örtüşen farklı projeyle tüketicilerinin karşısına çıkıyor. Böylece Eti, Türkiye’de klasik reklam mecrasının ötesinde yeni iletişim mecralarının kullanımı konusunda bir ilke daha imza atmış oluyor. Türkiye’de ilk kez bir reklam veren, 3D bilgisayar oyununu bir markasının iletişiminde kullanıyor.

Kaynak: haberturk
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.045
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.187 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.