Yüzbaşı
05 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yeni Xp kurup, kritik güncelleştirmeleri yükledim (SP1 veya 2 değil ama). Şimdi diğer güncelleştirmeleri yüklemek için siteye girdiğimde SP1 ve yüklediğim bütün güncelleştirme dosyaları gözüküyor yüklenmemiş hiç gibi. Oysa program ekle kaldır da da yüklü gözüküyor. SOrun nedir acaba?
Arkadaşlar, "Silver" adında çok eski bir oyun vardı. Sanırım 1999 un sonunda piyasaya çıkmıştı. Benim için çok önemli bir oyun ve taşınırken kayboldu. Nerede bulabilirim acaba? Online satış da dahil bir türlü bulamıyorum hiçbir yerde...

Linki de bu hatırlatmak için:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/silver/index.html
BÖLÜM(A1;B1) işlemi hata veriyor çünkü, "BÖLÜM" işlevi yok. Office XP'de nasıl bölme yapacağız? Bir de, "(A1*500)/B1'in karesi" ifadesini nasıl yapacağız?
Arkadaşlar mailing-list nasıl kurulur? Yahoogroups'tan v.s bahsetmiyorum tabi ki. Bunun için paket programlar mı var ya da, hosting firmaları da bu hizmeti veriyorlar mı?
1977'te çıkardığı ilk albümdeki bu şarkıyı nereden bulabilirim?
Posta oluştururken, harflerin fontunu boyutunu bold/italic/underline seçeneklerinin de olduğu menü çıkmıyor ve hiçbirşekilde de değişmiyor. Bir tek, gelen e-maillere reply yapıp cevap verirken, bu ayarları yaptığım satır çıkıyor. Sorun nedir acaba, nasıl düzeltebilirim bunu?
3 aşamalı bir işlem yapıyoruz diyelim:

1-) Elimizdeki resimin üstüne yazı yazıyoruz.
2-) Harfler beyaz diyelim, "Stroke" ile harflerin dışını siyah yapıyoruz.
3-) Blending Options'a girip, Opacity ile yazımıza saydamlık veriyoruz.

Bu işlemleri 1-2 resime yapıyoruz teker teker; ama elimizde 40-50 tane resim varsa sürekli aynı işlemleri yapmak zaman alıyor. 3 işlem, 40 resimden 120 işlem ediyor.

Bu 3 işi kaydedip filan nasıl olur bilemiyorum, otomatik olarak uygulayabilir miyiz?
Deplasmanda 3-0 kazandığımız Liechenstein maçının, birbirinden güzel gollerinin görüntüleri <b>[url]www.1907unifeb.org[/url]</b> adresindeki "Çoklu Ortam" bölümüne eklenmiştir.

Akıl dolu vuruşlarla ve hazırlanışlarla kaydedilen bu golleri ömürboyu saklayabilirsiniz...
Windows XP kurulu bilgisayarımda, divx filmi ve altyazısını Koala ile açıyorum; bazen 15 dakika gösterdikten sonra takılıyor bazen de 2 dakika gösterip takılıyor görüntü donuyor kalıyor. Sorunu bir türlü çözemedim, nedir problem acaba?
P.V.Hooijdonk için yapılan muhteşem bir şarkı var. Bunu Hollanda'da top oynadığı yıllarda hazırlamışlar.

Şarkının adı "Put Your Hands Up For Pierre"... Gerçekten mükemmel bir şarkı ve dinleyen herkesi coşturuyor.

<b>[url]www.1907unifeb.org/cokluortam.htm[/url]</b> adresine girip indirebilirsiniz.

Ayrıca yukarıdaki linkte, Diyarbakırspor'a attığı muhteşem frikik golünün videosunu da bulabilirsiniz.
Hakkında
Forum İmzası:
www.1907unifeb.org

1907UNIFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği

Türkiye ve Kıbrıs'taki Üniversitelilerin Buluşma Noktası
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 401
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 3.703 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.