|
|

|
|
-3 cü sarayın temelini attı -100 koruma konvoyu ile geziyor -13 tane uçak var hangarda -eşinin broşu 50 bin dolar 300 bin tl veya eski para ile 300 milyar -yine eşinin çantası 20 bin dolar 120 bin tl veya eski para ile 120 milyar ne hikmetse hep vatandaş kemer sıkıyor, ejder meyvesi içenler kemerde bir delik daha açıyor. |
|
Birde cep telefonu taşıma ruhsatı gelmeli. Her önüne gelen cep telefonu taşıyor yıllık 250 tl ücret alınmalı. Ruhsatsız telefonların imeisi bloklanmalı
|
|
Telefonda üretsen, uçakta yapsan zihniyet iyi üretim olmadıkça böyle sürünüyoruz. Misal rusyanın almadığı domatesleri iç pazarda satmak ile, yurt dışında kimsenin almadığı vesteli ülke içinde zorla satmak aynı vizyonsuzluk örneği.
|
|
İsterse 10 bin TL olsun, yine Vestel almayacaz, yine aldırmayacaz. BOYKOT VESTEL.
|
|
Ben 6 sene kullandığım s3 telefonu bozulduğu için geçen yaz değiştirdim. Note8 almak istiyordum ama fiyatlar dolar yüzünden fırlayınca alamadım. Mate 10 lite alıp geçiştireyim dedim 1-2 seneyi ama mecburen 4-5 sene kullanacağım gibi.
Elin yabancısının maaşının yarısına aldığı telefon neden benim ülkemde lüks olsun? Adam saray üstüne saray yapıyor israf değil, Çamlıca Camii israf değil, benim almak istediğim 1000 dolarlık telefon israf???? |
Tüketmemekle çözüm geleceğini, dövizin düşeceğini falan sanıyorsan yanılıyorsun. Teknolojik ürünlere ulaşamayan yazılımcılar nasıl program yazacak Android ve iOS için? |
|
Kaçak kullanıma patlama yaptırır bu durum.
Devlet vergi kazanayım derken, elindeki vergidende olacak bu gidişle. Devam edin beyler ,aynen devam. Hak ettik biz bunu |
Senin gibi mantık abidesi arkadaşlar çoğalsa ülkece uzaya açılırız, neptün' de elmas yağmurunu kovalarda biriktirir zengin oluruz. |
|
10 bin lira olsun birde imei kaydı yapılacak olan kişinin 1 böbreği alınsın...
|
|
|
|
Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. De ki: Şüphe yok, namazım da, ibadetlerim de, diriliğim de, ölümüm de alemlerin Rabbi olan Allah içindir. Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... ![]() Hakan FİDAN
|
|
|
|
GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|