|
Bildirim
|
1 ay oldu olmadı, CHP zihniyetini tattım, yapılanlar:
-Ramazan sebebiyle Halk Ekmekte pide 1 TL oldu.Fırıncılar Odası kararıyla şu an 3 TL den fırınlarda satılıyor. -Belediye meclisinde alınan kararlar canlı olarak youtube üzerinden yayınlandı. İnsanlar kimin ne yaptığını görüyor iyisiyle kötüsüyle -İlk meclis konuşmasında 2 Uyuşturucuyla Mücadele ve Toplumsal cinsiyet eşitliği komisyonu reddedildi, bir gün sonra AKP meclis üyeleri çark edip teklifi kendileri meclise getirdiler. -Su da %40 dolayında indirim yapılması için çalışmalar başlatıldı,meclise götürülüp eğer geçerse gerçekleşecekti ki iptal kararı geldi -Öğrenci Abonmanı 50 TL olması için çalışma başlatıldı. Ben şahsen verdiğim verginin bir derneğe,bir bilmem ne müdürünün makam aracına gitmesi yerine vatandaşın cebine yansımasını tercih ediyorum ki çoğu insan bence bu kanaatte. |
şu ülke de 30 yıl demireli başa getirmiş yaşlılar mı deneyimli ve bilgi sahibi, tarımı ve üretimi bitiren menderese iyi diyenler mi ? chp ne zamandan beridir hükümet kurmuyor, tek başına iktidarda olduğu zamanlarda ise birine dahil olmak üzere 2 büyük dünya savaşı dönemi geçirdi bu ülke. kime neyi anlatıyorsunuz, neyi eleştiriyorsunuz siz de bilmiyorsunuz , şu kötü gidişatdan 17 yıldır tek başına iktidar olan partiyi sorumlu tutmaz da hala muhalefeti sorumlu tutuyorsunuz, sizi mi örnek alsınlar, aynen böyle devam edin
![]() |
Evet 76 yaşındaki dedemde 2 dönem akp oy verdi evlat bunlar iktidar sarhoşluğu yaşıyorlar geldikleri gibi değiller diye de söylemişti gençliğimi onun geçmişi bilmesiyle harmanladım :)
|
hocam bu forumda ki belli başlı akplilere laf anlatamazsın. Çünkü bunlar aklı selim olanlardan değil akp'nin %25 lik kemik kitlesinden. Sorgulamayan, düşünmeyen kesimden.
bu dilleri dökmeniz gereken kişiler akpli olupta aklı selim olup doğru burada bir haksızlık var diyenlere olmalı. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 7 Mayıs 2019; 23:19:27 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|