Şimdi Ara

İmamoğlunun Kitlesinin büyük bölümü Genç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu harika bir şey gelecek parlak arkadaşlar o körelmiş zihniyetlerin yerini genç neferler alıyor imamoğlu buna liderlik ediyor imamoğlu gibi şahıslar çoğaldıkça bu geri kafalı ülke yönetimi hakkından bir haber yöneticiler tükenicek barınamayıcak gün gelecek o akp seçmeni teşekkür ederiz görmüşsünüz diyecekler bak bu yazdıklarım dh nin sunucularında barınsın.

• 1 ay oldu olmadı, CHP zihniyetini tattım, yapılanlar:

-Ramazan sebebiyle Halk Ekmekte pide 1 TL oldu.Fırıncılar Odası kararıyla şu an 3 TL den fırınlarda satılıyor.
    -Belediye meclisinde alınan kararlar canlı olarak youtube üzerinden yayınlandı. İnsanlar kimin ne yaptığını görüyor iyisiyle kötüsüyle
    -İlk meclis konuşmasında 2 Uyuşturucuyla Mücadele ve Toplumsal cinsiyet eşitliği komisyonu reddedildi, bir gün sonra AKP meclis üyeleri çark edip teklifi kendileri meclise getirdiler.
    -Su da %40 dolayında indirim yapılması için çalışmalar başlatıldı,meclise götürülüp eğer geçerse gerçekleşecekti ki iptal kararı geldi
    -Öğrenci Abonmanı 50 TL olması için çalışma başlatıldı.

Ben şahsen verdiğim verginin bir derneğe,bir bilmem ne müdürünün makam aracına gitmesi yerine vatandaşın cebine yansımasını tercih ediyorum ki çoğu insan bence bu kanaatte.
    şu ülke de 30 yıl demireli başa getirmiş yaşlılar mı deneyimli ve bilgi sahibi, tarımı ve üretimi bitiren menderese iyi diyenler mi ? chp ne zamandan beridir hükümet kurmuyor, tek başına iktidarda olduğu zamanlarda ise birine dahil olmak üzere 2 büyük dünya savaşı dönemi geçirdi bu ülke. kime neyi anlatıyorsunuz, neyi eleştiriyorsunuz siz de bilmiyorsunuz , şu kötü gidişatdan 17 yıldır tek başına iktidar olan partiyi sorumlu tutmaz da hala muhalefeti sorumlu tutuyorsunuz, sizi mi örnek alsınlar, aynen böyle devam edin
  • Forum'da başka bir konuda yazmıştım yeni nesil gençliğin siyasi kaygısı var ise açıp internetten gerçekleri görebilir zaten şuan 18/25 yaş arası gençlerin muhalefet düşünce de olduğu varsayılıyor
  • >bak bu yazdıklarım dh nin sunucularında barınsın.

5 dk sonra

Bir mesajınız hakkında işlem yapıldı
    Konuşmadan AyrılSessize Al Admin ve sizin aranızda.
  • Zaten genç kitleye hitap etmesi normal. Eskileri bilmeyenler CHP'yi bir şey sanıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal, yaşlıların aksine gençler dünyadaki yaşıtlarının nasıl hayat sürdüğüne bakıyor ve ''Biz niye böyle yaşıyoruz yahu insan değil miyiz?'' diyebiliyor, keşke aynısını yaşlılar da yapabilse. Yaşıtları, emekliliğini dünyayı gezerek harcayan bu insanlar anca biat etmeye devam etsinler.
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    aynen hocam aslında bu yeni nesil bir cehape zihniyetini tatsın bakalım o zaman görücez
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Evet 76 yaşındaki dedemde 2 dönem akp oy verdi evlat bunlar iktidar sarhoşluğu yaşıyorlar geldikleri gibi değiller diye de söylemişti gençliğimi onun geçmişi bilmesiyle harmanladım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    şu ülke de 30 yıl demireli başa getirmiş yaşlılar mı deneyimli ve bilgi sahibi, tarımı ve üretimi bitiren menderese iyi diyenler mi ? chp ne zamandan beridir hükümet kurmuyor, tek başına iktidarda olduğu zamanlarda ise birine dahil olmak üzere 2 büyük dünya savaşı dönemi geçirdi bu ülke. kime neyi anlatıyorsunuz, neyi eleştiriyorsunuz siz de bilmiyorsunuz , şu kötü gidişatdan 17 yıldır tek başına iktidar olan partiyi sorumlu tutmaz da hala muhalefeti sorumlu tutuyorsunuz, sizi mi örnek alsınlar, aynen böyle devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 7 Mayıs 2019; 23:19:27 >
  • Dediklerinize katılmakla beraber gençlerden öte iktidara oy verenler ve geçmişte vermiş olanlarda destekliyor İmamoğlu'nu siyaset bir satranç gibidir İmamoğlu CHP'nin başına gelmiş en iyi şeydir net adam her zaman 2 adım önde Psikolojik savaşı sürekli önde götürüyor.Turgay Kerimoğlu ile çıktığı programda sakın kalıp mağdur olması bile kendisinin nasıl iyi bir siyasetçi olduğunu gösterir öyle meyhane solcuları ile değil İmamoğlu gibi adamlarla gelecek zafer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay oldu olmadı, CHP zihniyetini tattım, yapılanlar:

-Ramazan sebebiyle Halk Ekmekte pide 1 TL oldu.Fırıncılar Odası kararıyla şu an 3 TL den fırınlarda satılıyor.
    -Belediye meclisinde alınan kararlar canlı olarak youtube üzerinden yayınlandı. İnsanlar kimin ne yaptığını görüyor iyisiyle kötüsüyle
    -İlk meclis konuşmasında 2 Uyuşturucuyla Mücadele ve Toplumsal cinsiyet eşitliği komisyonu reddedildi, bir gün sonra AKP meclis üyeleri çark edip teklifi kendileri meclise getirdiler.
    -Su da %40 dolayında indirim yapılması için çalışmalar başlatıldı,meclise götürülüp eğer geçerse gerçekleşecekti ki iptal kararı geldi
    -Öğrenci Abonmanı 50 TL olması için çalışma başlatıldı.

Ben şahsen verdiğim verginin bir derneğe,bir bilmem ne müdürünün makam aracına gitmesi yerine vatandaşın cebine yansımasını tercih ediyorum ki çoğu insan bence bu kanaatte.

• quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

hocam bu forumda ki belli başlı akplilere laf anlatamazsın. Çünkü bunlar aklı selim olanlardan değil akp'nin %25 lik kemik kitlesinden. Sorgulamayan, düşünmeyen kesimden.

bu dilleri dökmeniz gereken kişiler akpli olupta aklı selim olup doğru burada bir haksızlık var diyenlere olmalı.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hakla batılın savaşı gibi görünüyor değil mi haklısınız aslında ama haksızlığa göz yumamayan bir yapım var karadenizliyim ondan olsa gerek gerçi bizim orda kör çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Hakla batılın savaşı gibi görünüyor değil mi haklısınız aslında ama haksızlığa göz yumamayan bir yapım var karadenizliyim ondan olsa gerek gerçi bizim orda kör çok.
    evet hocam haklısınız

bakalım göreceğiz ekrem başkanda trabzonlu, trabzonlular için şey derler " canını alabilirsin ama hakkını alamazsın" diye. İnşallah doğrudur
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum benim trabzonlu ilk okul arkadaşım var çalıyor ama yapıyor demişti ama ekrem beyle karşılıklı oturmadım inşallah hakkını yedirmez.
    Hocam yanlış anlama da ne zaman cehapenin tek başına iktidar Olarak geçirdiği dönemi tattın şahsi olarak allah için söyler misin?

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Ben 20 Yaşındayım Allah'a şükür hiç görmedim Chp'nin tek başına iktidar olması meselesi değil mesele chp zihniyetinin iktidarıdır chp parti olarak olmasada zihniyet olarak 2012-13 yıllarına kadar bu ülkeyi yönetti ben mesela Ak Parti'nin ilk yıllarını sevmem tasvip etmem özellikle fetö ile kolkola oldukları yılları durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Ben 20 Yaşındayım Allah'a şükür hiç görmedim Chp'nin tek başına iktidar olması meselesi değil mesele chp zihniyetinin iktidarıdır chp parti olarak olmasada zihniyet olarak 2012-13 yıllarına kadar bu ülkeyi yönetti ben mesela Ak Parti'nin ilk yıllarını sevmem tasvip etmem özellikle fetö ile kolkola oldukları yılları durum bu
    Allah akıl fikir versin dostum sana. 2012-2013 yılına kadar ülkeyi yöneten cehapenin de bin türlü belasını versin

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    iktidar olmak ve muktedir olmak arasındaki farkı belki benden yaşça büyüksünüz daha iyi biliyor olmanız lazım

Allah ben yanlış yoldaysam beni siz yanlış yoldaysanız sizi doğru yola iletsin selametle
  • @nizam-ı cihan senin gözlerin kör, kulakların duymaz olmuş. Seni Allah bile doğru yola getiremez.

Bu kafaya içmeden mi ulaşıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.