Şimdi Ara

'İmamoğlu-Yıldırım farkı en az 500 bin olacak”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polimetre’nin kurucusu Mehmet Günal Ölçer, yaptıkları son veri analizine göre, İmamoğlu ile Yıldırım arasında şu anda 13 bindeki oy farkının en az 500 bine çıkabileceğini belirterek, “Bu farkın İmamoğlu lehine en az 500 bin olacağını, hatta bir milyona kadar çıkabileceğini öngörüyoruz” diyor.

İmamoğlu’na kayacak yeni oyların ittifak dışında Saadet, DSP, TKP gibi küçük partilerin yanı sıra oy kullanmayan ama AKP’ye kızgın olan kesimden de geleceğini söyleyen Ölçer, “Çok net olarak gördüğümüz kimsenin oyu İmamoğlu’nun aleyhine değişmiyor. Değişen bütün oyların ve kullanılmayan oyların en az yüzde 90’ının İmamoğlu lehine kullanılacağını düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulunuyor.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F89D34A3 -- 16 Mayıs 2019; 12:57:12 >

• Hic belli olmaz
    Hdp ile akpnin anlaşmaya calismasi ve erdoganin sokaga inmesi olaylari degistirebilir

Secime 38 gun mü ne var cok fazla sey degisebilir bu zamanda tedbiri elden birakmadan canhıraş bir sekilde calismalara devam edilmesi lazim Allah yardimcisi olsun Ekrem başkanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar olması çok ama çok zor.
  • Sandığa gitmeyen 1.7 milyon seçmen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok 5 milyon olacak
  • İyi de oy kullanmayanlar bu seçimde oy kullanabiliyor mu?

• hadi inşallah. şimdi bazı akp liler diyor ki Binali Yıldırım Ulaştırma bakanırken çok büyük hizmetler yaptı. madem öyle o vakit yine ulaştırma bakanlığı yapsın, bir insan hangi işte iyiyle onu yapması gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

İyi de oy kullanmayanlar bu seçimde oy kullanabiliyor mu?
    31martta seçmen listesindetse kullanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 bin civarlarında olacağını sanmıyorum ama 200-300 bin fark bekliyorum.
  • geçen seçimde sandığa gitmeyen akp seçmen sayısı çok az.hepsi ampule basmak içi koşa koşa gittiler.
    sandığa gitmeyen keyfine düşkün chp seçmeni idi. bu sefer onlar koşa koşa gidecekler.
    bir kısım akape seçmeni de vicdanlarının sesini dinleyip İmamoğluna verecek.
    Yani 500bin fark abartılı değil.
  • Seçimden önce binali kazanır boşuna hayal görmeyin diye mesaj atmıştım. Sonra umutsuzluğun bir sonucu olmadığını gördüm. En cahil insan bile duruma uyandı diye düşünüyorum. 500bin fark olur hatta daha fazla bile olur diyorum bu sefer. Tabi bugunun sartlarinda yapıyorum bu yorumu. Yarın öbür gün hdp akp anlaşır falan o zaman işler değişir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük fark bekliyorum..
    Yeter ki Omurgasız AK Trollerin Algı Oyunlarına gelmeyin..
    Seçime yakın hepsi ortaya çıkacak.. Şimdi değişik algı operasyonu peşindeler.. WhatsApp dan örgütlenip gelecekler.. Hepsinin farkındayız.. İstanbul bunlar için para kasası.. Bankamatikcileri unutmayın....
    İstanbul düşerse Türkiye düşer...UNUTMAYIN..!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.