< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öztürk Bilgisayar -- 19 Nisan 2019; 16:38:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öztürk Bilgisayar -- 19 Nisan 2019; 16:38:55 > |
nerde benim ejder meyveli sımotim :D
|
Keşke çay ocağına gidip sormasaydı 😂😂 yol tvde yoldan geçiyormuş ulan ne oluyor burda diye çekime başlamış yerseniz 😂 30 bin dolarlık saati unutturma çabaları ...
|
İmamoğlunu görünce aklıma geldi
x tarihte görevli olduğumuz bölgeye atanan general kafasına esip bir öğlen vakti kıt'a ya iniyor ve erat yemekhanesine gidiyor, diyor bir tabldotta bana doldurun. Gelen tabldot da ki yemekleri tadıyor ki yemekler pek hoş değil. Soruyor soruşturuyor öğreniyor ki yemekler uzun zamandır bu şekilde. Makama dönünce yaz oğlum diyor, Bundan sonra tüm komuta kademesi öğün yemeklerini erat karavanasından yiyecekler. Her gün yemekhane nöb.sb. yı o gün pişen karavananın her çeşidinden öğünlük numune alıp makama getirecek. Bu öğünlerin kalori ve içerik kontrolleri yapılacak. Adamların her gün makama kadar iflahları kesilirdi zira generalin makam anlayışı 7*24 saat sahada her yer olduğu için km2 lik alanlar içinde elde sefer tasları dolanıp dururlardı. Demem o ki bazen sözle ya da yazarak mesajı tam olarak veremezsin direkt olayı göstermen gerek. Adam şovenizm yapmıyor ayarı önden veriyor sonra kırılan olmasın diye. |
itiraf edelim ki bunlar samimi hareketler degil .. bunlar halk nezdinde soru işaretleri oluşturur .
reklam pazarlama düzgün yapılmalı .. beylikdüzünde sanki ekmek yiyordu yemekte gerenk yok .. |
Yemekhanedeki adamları ayarlayamamış galiba. Cay ocaginda yemek soruyor. Neyse bunu da yedik afiyet bize
|
Regardy sth. demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
kamera olmadan da devam eder bu tarz hareketler inş
|
İmamoğlu'nun yaptığı hareketin samimi olmadığını nereden biliyoruz?
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 18 Nisan 2019; 18:16:57 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |