|
Bildirim
|
17 yıldır Akp yüzünden patlama noktasına gelmiş insanların bu zaafını kullanarak Hdp'yi kabul ettirmeye çalışıyor Chp. İnanılmaz derecede sinsi ve alçakça bir plan bu. Akp muhalifliğinin içine resmen Hdp virüsü aşılanıyor. "Ya Akp kalır ya da Hdp'yi kabul edersiniz. Seçin birisini!" diyorlar resmen. Bu rezilliğe ön ayak olan, buna destek veren herkesin yedi ceddine sövüyorum. Bu dingillerin desteği olmadan Akp'yi indirmek çok daha kolay olurdu. Ama yapmıyorlar tabii ki. Her şey planlı programlı devam ediyor.
|
Yahu başbakan mısın cumhurbaşkanı mısın İstanbul'da durmuyor adam. Oldu o zaman bütün belediye başkanları diğer başkanlarla görüşmeler yapsın.
|
Bir de böyle boş beleş tipler var. Sizin hiç konuşmaya hakkınız yok olm. Laf ettiğiniz adamların bin kat beterini sizler yaptınız. O zaman da reis diye böğürüyordunuz şimdi de reis diye böğürüyorsunuz. Bir susun lan siz.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 29 Ağustos 2019; 16:59:32 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 29 Ağustos 2019; 18:45:43 > |