Şimdi Ara

İMAMOĞLU BİLALE ANLATIR GİBİ ANLATMIŞ AÇIN İZLEYİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala oy çalındı diyen varsa vicdanını sorgulasın.
    https://www.youtube.com/watch?v=i3YHn618sq4

CHP bunu daha profesyonel çekip tv'lere reklam vermeli. İnternete reklam verimeli. Daha fazla insana ulaşmalı. Akp nin taktiği oylar çalındı üzerine. Tayyipten tut binaliye, en alt kademeye kadar oylar çalındı diye tv'lerde demeç veriyorlar ve etkili oluyorlar. Bu yalan algı anca böyle tane tane anlatılarak yıkılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 10 Mayıs 2019; 17:37:45 >

• adam gitmiş akp ampleminin üzerine mührü çakmış. bu normalde bana göre geçersizdir. doğru düzgün oy kullanmasını beceremeyen insanlar ülkenin kaderi üzerinde söz sahibi oluyorlar.

tıpkı ehliyet kartı gibi oy kullanma ruhsatı falan olmalı. vatandaşlık bilgisi sınavı yapılmalı sınavı geçemeyenler oy vermemeli.
    Küçük ölçekte bir işletmem var. Doğrudan ve dolaylı olarak 20 kişiye istihdam sağlıyorum.

Videodaki akıl fukarasının söylediği gibi "Dolar 25 lira olsa, ekonomi çökse bile" diyor ya, ben iflas edip işletmemin kapısına kilit vursam, işsiz kalan 20 kişinin evine bu akıl fukarası mı ekmek götürecek? O insanların ev kiralarını, elektrik-su-telefon faturalarını, çocukların okul taksitlerini, kredi kartı borçlarını bu gerizekalı mı ödeyecek?

"Bekara karı boşamak kolay" derler. TV'lerde, Youtube kanallarında böyle ucuz kahramanlıklar taslayanlar, hariçten gazel okuyanlar, tuzu kuru olanlar hiçbir bedel ödemiyor. Ekonomik-siyasi krizin bedelini nedense hep biz sıradan insanlar ödüyoruz.

Bunun gibilere söylenmesi gereken tek bir söz var, onu da söylemeye terbiyem el vermiyor.
    Abdullah Öcalan yarın çıkıp "inançlı bir müslümanım, Allah'a ve peygamberine iman ettim" dese, sizin gibiler "1400 yıllık İslam yalanı" diyerek dininizi de inkar etmeye başlarsınız.

Rahmetli Uğur Mumcu'nun kontr-gerilla tarafından neden öldürüldüğünü herkese tekrar hatırlatmak isterim: Uğur Mumcu, "PKK bir devlet projesidir; devlet tarafından kurdurulmuştur. Bununla ilgili bilgi ve belgeleri açıklayacağım" şeklinde açıklama yaptıktan 1 ay kadar sonra öldürüldü. Suikastin gerçek failleri hala bulun(a)madı.

Abdullah Öcalan, üniversite yıllarında MİT'in muhbirliğini yapmıştır. PKK'nın kurucuları arasında yer alan ve Abdullah Öcalan'ın "kara kutusu" olarak bilinen "Pilot Necati" kod isimli terörist, gerçekte MİT'in kadrolu personelidir.

Bundan birkaç sene önce, devletin özel yetkili savcıları tarafından başlatılan KCK soruşturmalarında gözaltına alınan KCK/PKK'nın "eylem talimatı verebilecek" yetkiye sahip birçok üst düzey yöneticisinin, soruşturma esnasında MİT personeli olduğu ortaya çıkmış ve dosyalarına gizlilik kararı verilerek soruşturmadan çıkarılmıştır.

PKK, bu ülkede derin devlet'in maşasıdır. Devletin gerçek sahibi olduğunu iddia eden derin devletin egemenleri, yıpratmak, kirletmek ve halkın gözünde küçük düşürmek istedikleri kim varsa, PKK'nın ağzından bunlarla ilgili beyanat verdirirler; bunlara destek olduklarını, birlikte hareket ettiklerini vs. iftirasını attırırlar. Sizin gibi yaşadığı ülkenin gerçeklerinden bihaber olan cahil-cühela takımı da bu zokayı her defasında yutar.
  • Abhrin yaptığı nano teknolojiyle çaldılar haberine inanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EEEE bir dahaki seçime diğer ilçe ve meclis üyeliğini kaybetme korkusu var Büyükşehir de bir ihtimal kazanırız diye düşünüyorlar .İstanbul giderse 200 milyarlık aile vakıflarına ve yandaşlarına aktarılan para ve BOP projesi için verilen kanal İstanbul ile ortaya çıkacak vatikan benzeri rum patrikanesi sözü .
  • Bende az önce Twitter'da gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam malum kitleye anlatmaya çalışıyor ama nafile hiçbir şekilde anlamazlar. Beyin göç etmiş çünkü. Hile var Allah hile var diyip dururlar. Nasıl diye sorsan eh hile yabti işte ortaya çıktı derler. Ne ortaya çıktı neden böyle oldu diye sorsan tekrar, hile yaptılar ya işte derler.

• YSK seçimi iptal etmek yerine, oy sayımına itirazları kabul edip tekrar sayacaktı. Çok az sandık tekrar sayıldı ve fark %50 değişti.
  • doknisot kullanıcısına yanıt
    kafa yapınızı merak ediyorum
    GEÇERSİZ oyları geçerli saydılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videonun sonunda denilene dikkat. İYİ Parti de aynı durum ile başvuru yapıyor ama o ne hikmet ise kabul olmuyor Bursa'daki için. Ülkenin yargı özeti burada... Çifte standart. Sana öyle buna böyle...
  • Mafya devletine hoşgeldiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

kafa yapınızı merak ediyorum
    GEÇERSİZ oyları geçerli saydılar
    adam gitmiş akp ampleminin üzerine mührü çakmış. bu normalde bana göre geçersizdir. doğru düzgün oy kullanmasını beceremeyen insanlar ülkenin kaderi üzerinde söz sahibi oluyorlar.

tıpkı ehliyet kartı gibi oy kullanma ruhsatı falan olmalı. vatandaşlık bilgisi sınavı yapılmalı sınavı geçemeyenler oy vermemeli.
  • Seçim için çalışma önerisi veriyorum: Al bu videoyu 10 inç tabletlere yükle ver ekiplerin eline, meydanlarda, dükkanlarda dolaştır, 23 Haziran'a kadar İstanbul'un altından gir üstünden çık halka ne olduğunu anlat, sonra kim oyunu kime veriyorsa versin.

• Bilal bile anlar artık bunu.
  • Videonun özeti şu
    İMAMOĞLU BİLALE ANLATIR GİBİ ANLATMIŞ AÇIN İZLEYİN!!!

• adam namaz kılıyor bir kere!!!111!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Abhrin yaptığı nano teknolojiyle çaldılar haberine inanıyorlar
    Öyle bir haber mi yaptılar cidden? O kadar da olmasın lütfen... Bu salak yerine koymanın 1000 kat üstüdür
  • Vicdanimi sorgulayim ben ozm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Bunu her yerde anlatacağım

• İmamoğlu sosyal medyada böyle paylaşımlar yapmalı sürekli, hep gündemde olmalı.

• https://youtu.be/ITixuoPPa_s
    Akpartininde savunması bu şekilde lütfen izleyin izledikten sonra kararınızı verin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.