Şimdi Ara

Illaoi nasıl bir hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sandıktan çıktı sizce nasıl bir hero ? hangi koridorlarda oynayabilir ? bilgi veririseniz sevinirim

• Top lane oynayabilirsin. Bir kaç oynanış yöntemi var. E fulleyip koridoru adamı dar edebiliyorsun ya da klasik bir şekilde q fulleyebilirsin.

Kara balta merküri şart hero için. Savaşacağın alanları önceden oluşturman gerekiyor gibi birşey var. Kasarsan 1v3 1v4 bile gidersin.

Mobil değil ganklere çok müsait hero. Onun dışında aklıma gelen pek birşey yok.
  • Üst koridor şampiyonu başka rolde oynanmıyor,saçma hasarıyla bilinir,tek zayıflığı mobil olmaması onun dışında koridor safhasında karşısında duramadığı şampiyon yok,en az eforu sarfederek sadece e tutturarak koridoru kazanıyosun ustalaşmana gerek yok 5-6 oyunda anlarsın olayını 6 level olduğunda 1v2 çok rahat atıyor

En son zaten yine buff yemişti çünkü az oynanıyor,her kümede oynanabilir hattaha düşük kümelerde karşısında oynamayı bilmeyenlerle dolu olduğundan çok rahat sırtlarsın takımı hasarı beklenmedik düzeyde fazla Kara Balta ile sterak ana eşyası bunlara ek hasardan memnun kalmazsan üçlü alabilirsin Quas öyle yapıyordu gerisi full tank

Kabiliyet olarak fırtına yağmacısının cinnetini açacak şekilde,büyüler klasik tp/sıçra olsun koridora yönelik oynama sadece

Bu arada manayı güzel içer,yarasın hanımıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 29 Mart 2017; 19:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç sevmem çünkü gareni zorluyor.

• Asla illaoi ye gang atilmaz

Main leri taşıyor ama cok görmedim zaten poke takima karsi okadar etkili degil illaoi darius malph icin biçilmiş kaftan

E si bazi şampiyonların ultisinden daha güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında çok fazla iş yapıyordu koridoru her türlü kazanıyordu takım savaşlarında 3 te 3 ler 4 te 4 ler alıyordu. Sonradan E si nerflendi. İnsanlar bilinçlendi artık ultisini açtığı zaman adamın ağzına girmiyolardı. O yüzden pek tercih edilmiyor artık
  • Oynarken uykumun geldiği sayılı karakterlerden biri. Ama allah için koridorda karşına quinn, kayle falan gelmezse güçlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Counterı uzaktan vuruş yapan şampiyonlardır.

Karşısına;

ADC : Vayne, Quinn
    Büyücü : Kayle, Kennen
    AD : Tryndamere, Trundle, biliyorsa Zed
    Tank : Mundo

Early için Renekton, Late için Nasus
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    Kayle büyücü sınıfında mı?

Aksini iddia ettiğim için değil bilmediğim için soruyorum

• Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    Büyücü sınıfında yer alır ama aslında hybrid olarak düşünebiliriz.

Normal basic atakları rakibin büyü direnci ve zırhını belli bir oranda azaltıyor. AD olarakta oynadım zamanında, Saldırı hızına dayalı çok güzel oluyor. Üçlü kuvvet, mahvolmuş gibi.

Saldırı skiller Q ve E olarak nitelendirirsek belli bir AD oranı ve AP oranıyla birlikte vuruyor.

Kendine ya da bir takım arkadaşına W verdiğine bunu AP oranına göre alıyor.

AP çıkılmasından ziyade saldırı hızı çıkılması daha mantıklı, ama içerisine eser miktarda AP itemleri alınmasında fayda var.

Rylai alındığını görüyorum ama bence donmuş balyoz daha mantıklı. Runaan - Donmuş Balyoz - Ninja Tabi yada Aklın Sonu - Guinsoo - Nashor - Runaan alabildiğince saldırı hızı olursa çok faydalı olur.
  • Kağnı Arabası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    wikide fighter olarak geçiyordu.
    donmuş balyoz yerine rylai olunca 5 kişiyi birden slowlayabiliyorsunuz,https://euw.op.gg/summoner/userName=dawidsonek bu eleman mesela nashor, guinsoo, as bot üstüne hiçlik, lich bane falan kasıyor. bir aralar oynuyordum sonra master yi, try oynuyormuş gibi hissedince bırakmıştım
    Aslında biliyormuşsun ama benim neyi bildiğimi soruyormuşsun gibi hissettim.

Donmuş balyoz istememin nedeni zaten verdiği slow Rylaiden fazla. Rylai 1 sn ise Balyoz 1.5 sn.

Rylai 20 yavaşlatıyorsa Balyoz 30-40 olması lazım. Vuruş etkileri neyse aynısını E skili açınca da yapıyor. Sadece menzili artıyor ve alana vuruş yapıyor.

Eğer Rylai 5 kişiyi slowluyorsa ? ki bilmiyorum hepsini slowladığını, donmuş balyozda aynı etkiyi yapacaktır.

Yavaşlatmasından dolayı balyoz tercihi daha makul geliyor.
  • Kayle da donmuş balyoz veya rlyai

Guinsoo's Rageblade, Nashor's Tooth ve Lich Bane bunlar varken donmuş balyoz veya rlyai ye kim para harcar ? Anca çok önde olacaksında troll babında belki. Savunma için Zhonya yada duruma göre, Wit's End falan çıkılabilir.

Zaten q su slow un allahını veriyor.

Ayrıca ayakkabılarda değişmez biçimde Berserker's.
  • Koridoru kazanıp oyunu kaybettiren herolardan.
    hangi sınıfa girdiğini cidden bilmiyordum wikiye bakmak yeni aklıma geldi.
    build konusunda emin olun bilmiyorum. ben oynarken guinsoo tiamat gibi alan vurduruyordu. ama e ile 5 kişiye slow atılabildiğinden eminin rylai ile.
  • koridorda güçlüsün rakip ormancı gelse bile rahat 1vs2 atıp ikisinide kesebiliyorsun.fakat iş tflere gelince problem başlıyor
    Singed ve Rumble gibi alan büyü hasarı vuran şampiyonlarda Rylai ile birden çok kişinin slow yediğini biliyoruz. Aynı etkinin Donmuş Balyoz ile olup olmadığını bilmiyorum.

Merak ettim akşam deneme yapacağım.
    olmuyor
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    Dün akşam evde bir deneme yaptım. Runaan ve Donmuş Balyoz çektiğimde her vurduğum rakip slow yedi. Aynı Rylai sistemindeki gibi, alan hasarı verdiğinizde de alan slow atıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.