Şimdi Ara

İlkokula giderken 'büyüyünce ne olacaksın sorusuna verdiğimiz cevaplar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8. sınıfta müdür yardımcısı sormuştu pompacı( ) olcam demiştim dayak yemiştim sonra duruu benzinlikte çalışan kişi falan diyerek kurtarmıştım
  • itfaiye
  • cem uzan vardı hortumcu olucam derdim
  • ben çalışmıyacam derdim şimdi mimarlık okuuyoz vaybe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

Bilgisayar mühendisliği derdim Laborant oldum

hocam laborantlık nasıl bir iş zor mu acaba? ayrıca geliri ne kadar tek kişi için istanbul gibi bir yerde yaşaması kolay olur mu laborantlıkla? laborant olmak için neler yapmak lazım?
  • müyendis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakkalcı olmayı çok istiyordum bedavadan bol bol çikolata yerim derdim hep
  • "Sana ne læ kızına mı alacaksın?" derdim.
  • dohtor derdim doktor olcam işe bak
  • hep fabrikatör olucam dedim
    şimdi elektrik-elektronik okucak gibiyim tercihler bi açıklansa
  • asasin olucaktım ben
  • Önce subay sonra doktor, sonrada elektrik mühendisi. Lisede makine bölümüne gidince elektrik falan yalan oldu tabi. Bende müzisyen olmaya karar verdim, ilerliyoruz bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

kozmonot derdim ben hep.

adam rus

astronot'un anlamını ilk okulda öğrendikten bi süre sonra hoca sordu işte ne olmak istiyosunuz diye. Bi baktım tüm erkekler astronot tüm kızlar doktor olmak istiyo nerdeyse. Bende sözlükten astronotun anlamına baktım hemen belki bişey bulurum diye. (Amaç marjinal olmak :P) Baktım kozmonot falan diyo bende öyle dedim hocaya kimse anlamadı beni o zamanlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Citizen

Ben Bilim Adamı diyordum ta ki orta 1'e kadar ondan sonra hep bilgisayar mühendisi dedim ve o yolda ilerliyorum inşaallah

aynıyız la gerçekten bende ilkokulda çok zekiydim o yüzden bilim adamı olcam deridm şimdi blgisayar mühendisliği
  • Bilg. Mühendisi
  • Bilim adamı,pilot,bilgisayar mühendisi,doktor,polis,öğretmen,memur,astronot.

Bu gidişle hiç birini olamayacağım.

• pilot derdim.

antalyada doğdum. havaalanının dibindeki askeri lojmanlarda 4yaşıma kadar yaşadık. sürekli uçakları görürdüm ilk cümlelerimden biri "uçak kalkıyor" demek olmuş(böyle düzgün değil tabi)

sonuç olarak babam hala pilot olmamı istiyor. ben de istiyorum ama kolay iş değil pilot olmak. ama hala ihtimal dahilinde. üniverste bitsin düşünücem pilot olmayı.
  • Jet-ski 'ci olacağım.derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asker derdim.Gözüm bozuldu,olamadım.Sanırım bilgisayar mühendisi olucam...
  • lise sona kadar ne olucagım hakkında fikrim yoktu ilk okulda . hoca soruyordu arkadas kalktı makıne muhendisi olucam dedi benımde aklıma bişey gelmedi bende makıne muhendisi olucam dedımç ve suan makıne muhendisligi okuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.