Teğmen
03 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba arkadaşlar üst dönem abiniz sayılırım artık istediğiniz şeyi sorabilirsiniz burda yada pm atabilirsiniz

harika seneler sizi bekliyor
aniden şimşek çaktı ve yağmur başladı.hayatımda hiç bu kadar gürültülü duymamıştım yer sallandı valla

duyan var mı gençler?
TIP OKUYORUM AMA BU ÜNİVERSİTE HAKKINDA PEK BİRŞEY BİLMİYORUM.SORDULAR CEVAP VEREMEDİM BİLEN BİRİLERİ VARSA BUYURSUNLAR
gençler şu meşhur paylaşım sitesinde benim adıma reklamlar gönderilmeye başlandı durduk yere yok kilo ver,diş beyazlat.. gibi. sizinde başınıza gelmiştir eğer sorunu nasıl çözebilirim acil yardım istiyorum.
beyler bir oyun vardı sincap mı fare mi neydi multi bir oyun.önceden toplu bir DH odası vardı giriyoduk.hedeflere ulaşmaya çalışıyorduk neydi o hatırlayan var mı ?
arkadaşlar bu sene gaziyi kazananlar kyk çıkmadığı halde nerelerde kalmayı düşünüyorlar? tecrübeli arkadaşlarımızıda buraya bekliyoruz.bölümden arkadaşlarınızı bulup aynı yere gitmek isteyenler de çıkabilir aramızda.burda gerçekleştirmiş oluruz if]

not:ana koluyu böldüysem kusura bakmayın
arkadaşlar bu sınavlar her bölüm için ayrı mı yapılılıyor? mesela tıp ve mühendislikler farklı bir sınava mı giriyor? bu sınavlar nasıldır kolay mıdır çalışma gerekli midir? alt yapısı olmayan için kurs faydalı mıdır? bu soruları cevaplayabilir misiniz.(çok soru oldu)

not:uludağ tıp fakültesinin muafiyet sorularını nerden bulabilirim yardım edinn
beyler bu sene tıp konularını aça aça baya bi baş şişirdim farkındayım geldik tercih zamanına.puanlar açıklandı.3257 sıralamam var.neden bu kadar fark olan üniversiteleri seçtin dicek olursanız ingilizce hazırlık olan yerleri eledim.çünkü mezunum ingilizcem kötü 1 sene daha kayıp yaşamak istemiyorum.aranızda bu sıralamayla gazi olmaz dicek olanlarda vardır ama bir ümit gelebilir diye ekledim.

şimdi bilen arkadaşlara soruyorum bu iki üniversiteyi şehri,dersleri,sınavları,hocaları.. aklınıza gelebilecek her türlü konuyla karşılaştırabilir misin
beyler il gençlik sporun düzenlediği akseki doğa kampına gelecek olan var mı?

gelmeyi düşünenler bu siteye bakabilir geç olmadan
tıkla

gerekli bilgileri buradan da verebilirim
geçen arkadaşın biri konu açmıştı.bende doktora görünmeye karar verdim.kaç yıldır takıntı hale getirmiştim.başta nolcak lan erkeksin modundaydım sonra spor yapınca daha da büyüdü gittim doktora hemen teşhisi koydu.cerrahi bir işlemi var dedi.zaten araştırmıştım önceden.adam hiç uzatmadı pazartesi ultrasyonu yapalım ardından ameliyat ol dedi.bizde şüphlendik haliyle niye acele etti diyesize sorularım şu

1-bu ameliyat için uzun bir araştırma yapılması gerekli mi?
2-doktordan doktora değişen bir ameliyat mı?yani adamın tam halledememe olayı olabilir mi
3-genel anesti olayından korkuyorum kaç saat sonra uyanırım?
4-doktorun böle acele etmesinin bir nedeni olabilir mi yoksa herkese mi böle yapılıyor?

not:özel hastane
Hakkında
Forum İmzası:

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kök Hücre Araştırma Topluluğu
Hakkımda:
''Onlar yeryüzünde (Allah’ı) âciz bırakabilecek değillerdir. Onların Allah’tan başka sığınabilecekleri bir yardımcıları da yoktur. Azap onlar için kat kat artırılacaktır. Çünkü onlar (gerçekleri) işitmeye tahammül edemiyorlar, hem de görmüyorlardı. ''692c3f7283ccd00e675bd62d173df2937.png
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.592
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 334.773 (Bu ay: 4.473)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.