Şimdi Ara

İlkokula giderken 'büyüyünce ne olacaksın sorusuna verdiğimiz cevaplar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bilgisayar mühendisi daha sonra inşaat diye değişti, şuan otomotiv mühendisliği okuyorum.
  • otobüsçü olcam yollarda çay iççem derdim.. turizm okuyorum ama otelcilik

ve birde hala otobüslere fena halde meraklıyım ama henüz yaşımın genç olduğunu düşünüyorum 40 yaşlarında falan olabilir
  • çocuk doktoru olacagim diyordum ilkokuldayken. cok severdim kucuk cocuklari. ortaokulda elektronik muhendiligi. liseye gelince bilgisayar muhendisligine aklim kaydı. sonuç ne mi oldu, matematik bolumu mezunuyum.
    şu anki fikrim: MATEMATİK PİŞMANLIKTIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anaokulundayken kemal sunal ın çöpçüler kralı filminden etkilenip çöpçüler kralı olucam diyordum. ama şimdi makine mühendisliği okuyorum. Kemal Sunar'a bi fatiha okuyun anmışken.
  • Futbolcu ve Bilgisayar Mühendisi :D
    Ama Şuan Hiçbiri Futbol İçin Ciğer Yok Mühendislik İçin Kafa
  • Bilim adami diyodum , tam da bilim adamiyiz zaten makine muhendisligi okuyorum

• Futbolcu diyordum liseye kadar oynadım futbol bıraktım.Şimdi ise meslek lisesi okuyorum bilmiyorum ne olacam :D
  • Astronot oh be sonunda yazabildim bunu diyordum hala öğrenciyim
  • Bunu ilerde göreceğiz derdim. :p
  • Once polis sonra veteriner olcam demistim ilk okul ve kres yillarinda. Orta okulda saglik sektorunde ne olursa diye dusunuyordum Hemsirelik okuyorum su anda.

• Astronot derdim taki türkiyenin nasıl bir yer olduğunu anlayana kadar

• Paleontolog derdim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 10 Ağustos 2012; 0:36:35 >
  • bizim sinifta biri vardi, soranlara "mücahit başbakan olacağım" derdi. o zamanlar turkiyede erbakan ruzgari vardi. en son gorustugumde arkadas kargo elemani olmustu. kader işte.

• veterinerlik dedim veteriner olacağım inş.
  • Önce minibüsçülük(Baya ciddi ciddi.Koltuktan araba,kumandadan vites,eski oyuncak direksiyonlardan da direksiyon yapardım.Sonra taksici olmaya karar verdim.Sokakta hayali müşterilerimiz olurdu.Benzin falan doldururduk.Sonra subay olmaya karar verdim ama gözlük kullandığım için sadece hayal olarak kaldı.Şimcik de Uçak Bakım okuyoruk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekatronik mühendisi olup nükleer fizikte yüksek lisans yapacaktım hey gidi günler...
    Şimdi fabrikanın borcunu ödüyoruz hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Bilmiyorum, veya sonra karar veririm. (Her sorana bu şekildi.)

=) Aynen.

Bilmiyorum deyince de babam yada annemin suratı asılırdı. Hedefi yok ki bunun diye çocuk halimle birşey de söyleyemezdim. Diğer arkadaşlarım hep doktor derdi bana saçma gelirdi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 10 Ağustos 2012; 1:04:51 >
  • hep avukat derdim çünkü sokakta nereye baksam avukat tabelası görürdüm çok iyi birşey diye düşünürdüm
  • Öğretmendi sonra polis(hep arka sokaklar yüzünden gerçi hala bi hevesim var) sonra türkçe veya ing. öğretmenliğı şimdi çocuk gelişim okuyorum.

• Bilgisayar mühendisi.Ne yapar ne eder bi haber aynı diğerleri gibi sırf isminde bilgisayar geçtiği için diyordum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.