Şimdi Ara

İlk uzun yoluma çıkıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumdan beri en sevdiğim şeydi yolculuklar özelliklede gece yolculukları, Allahın izniyle kısa bir süre sonra ilk uzun yolculuğuma çıkıyorum.. Ehliyet daha yeni yaşta malumunuz
    8 yıldır felan sürüyorum araç sürüşüm iyidir ama ilk defa 5-6 saatlik şehirlararası tek başıma sürcem siz bilgili abilerimden yapmam gerekenler hakkında tavsiye almak istedim..
    Güzel bi müzik listesi hazırladım kendime giderkende 2 paket sigaramı alıp yola çıkcam, içim kıpır kıpır otomobil sevdalısı abilerim şuan ne hissettiğimi az çok anlıyodur.
    Tavsiyeleriniz nelerdir nelere dikkat edeyim.
    Şimdiden çok teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı konu sürekli açılıp duruyor aratsanız aynı tavsiyeleri görürsünüz.

Örnek konu :https://forum.donanimhaber.com/uzun-yol-tavsiyeleri--127377551

https://www.google.com.tr/search?q=donanımhaber+uzun+yol+tavsiyeleri
  • 5-6 saatlik yolda 2 paket sigara içersen gideceğin yere varamadan solunum yetmezliğinden vefat edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyetiker

5-6 saatlik yolda 2 paket sigara içersen gideceğin yere varamadan solunum yetmezliğinden vefat edersin.

2 bitmez zaten 1 paket rahat giderde 2.de yedek dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Aynı konu sürekli açılıp duruyor aratsanız aynı tavsiyeleri görürsünüz.

Örnek konu :https://forum.donanimhaber.com/uzun-yol-tavsiyeleri--127377551

https://www.google.com.tr/search?q=donanımhaber+uzun+yol+tavsiyeleri

Teşekkürler

• Uykunu alip yola cik.

• Suyuna yağına bakmadan çıkma. Ha bir de eski araçla çıkacaksan bakım yaptırmadan yola çıkma derim. Sonra benim gibi yolda kalırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi hayırlısı heyecan yapma bas gaza dostum bas gaza kim tutar seni

• Yola cikmadan aracin bakimlarini yaptir.Uykunu al.Bismillah çekip yolculuguna basla :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk uzun yolunda ayaklarım fena ağırmıştı. Haberin olsun cruse control varsa kullanmayı dene. Arada korkma boş bulduğun yolda 160-180 yapıştır. Ama sürekli öyle gitme maksat ayağın alışsın. :D

• Ayetel kürsü oku ara sıra.

• Trafik kurallarına uyun,sinyal vermeyi unutmayın,yüksek süratlere çıkmayın ve ilk olduğu için gündüz yola çıkın. Kimseyle dalaşmayın,akşam olursa sis farlarınızı açmayın. En önemlisi alışık olmadığınız için uykunuz gelebilir sık sık durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 24 Eylül 2017; 14:36:50 >
  • Yola bakcen yola bakcen yola bakcen.

• İlk 3-4 saat anlamazsın ama en son yol bitmeye yakın ha geldim, de geldim derken karabasan gibi uyuşukluk çöker üzerine, zombi gibi olursun ve mola vermeden bitireyim şu yolu dersen o an felaketin olur. Sık sık mola ver. Çık arabadan 2-3 dk esne-geril.
  • Yolda cep telefonunla ugrasma illa ugrasacam diyosan hizini azalt 40-50ye düş

Uykulu cikma benim bi kere basima geldi 16:00-24:00 vardiyasindan cikmistim saat 02:00 gibi kutahyadan-izmire gidecektik. İzmire 1 saat kala benim gozler kaymaya basladi kendimi toparlamaya calistim su ictim falan ama yollar kaymak gibi arabada jetta oldugundan en son 2 saniyelik daldim ve gozumu actigimda sag bariyerden azrail selam cakti ve şeridime geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Eylül 2017; 17:59:19 >
  • uzun yol diğince 15 saatlik yol zannettim :)

marşa bas 3 saat sür. 15 dk hava al, yürü, yüzüne su vur. kalan saati tamamla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.