Şimdi Ara

İlk tipsiz olduğumu anladığım anı anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise 1 deyiz topla 3 kişi 9 aylık oynuyoruz. 2 arkadaşım da gözüme tipsiz geliyor onların yanındayken kendimi brad pitt gibi hissediyorum. oyunun ortasında yanımıza 9-10 yaşında bir oğlan yaklaştı uzakta bankta oturup maçı izleyen 2 kız 2 arkadaşımdan hoşlanmış velette aracılık etmeye gelmiş. oğlanlar topu bırakıp kızların yanına gitti. ben şok o an beynimden vurulmuşa döndüm.

sonra zamanla takmamaya başladım neyse bana da 3 kız teklif etti tipsiz olsam kimse gelmezdi dedim. gene ortalama altı tipi olan arkadaşım 6 kızdan teklif aldığını söyledi. yalan attığını sanmıyorum bir tanesi internet kafedeyken facebooktan gözümün önünde teklif etmişti. bunda da geri de kalmışım. dayı teyze arkadaşın bayramda gelip yakışıklı demeleri hiçbir anlam ifade etmiyor artık kırmızı hap ı aldım.

• İlk tipsiz olduğumu anladığım anı anlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 11 Ağustos 2019; 21:47:58 >
  • tipsizim diyor ama daha 15 yasındayken 3 kız teklif etmis. bunu burdan alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 11 Ağustos 2019; 21:55:29 >
  • bana da iş yerinde falan kız konusu açılınca bu bir halt yapamaz, kendine bakmıyor bu, veya direk gülüp geçiyorlardı xd ama ben zaten biliyordum tipsiz olduğumu o yüzden sorun olmadı xd

edit: ben hayatımda bir tek ilkokulda çok teklif aldım. ilkokuldayken tüm sınıf bana aşıktı xd hatta diğer sınıflardan da geliyorlardı ama ilkokuldu işte. ergenlikle birlikte şimdiki halime evrildim. oradan beri bir kız vardı 8.sınıfta benimle konuşmaya çalışmıştı okul çıkışı ama ben hiç sallamamıştım çekingenlikten her neyse, ergen oldum olalı bir kere teklif denemez de biri itiraf etmişti ama o da erkekti anasını satayım....

edit2: bu arada liseye gitmedim. ama gitseydim de pek bir halt olacağı yoktu yani xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 11 Ağustos 2019; 21:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Bu mesaj silindi.
    ah bilmez miyim o bakışı.. tüm samimiyet ve ciddiyetiyle bakarlar, bakışlarında söylerler istenmiyorsun diye resmen bakarak miktiri çekerler.
  • valla banada eden oldu 4 5 defa hatta soylemeden belli eden baya oldu
  • Her şeyi anlıyorumda çıktığı kişi sayısını kıyaslayanları anlayamıyorum. Sepetteki elmalaları mı sayıyorsunuz Alfa erkekler🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bulgur kazanı gibi kocaman kafam var. Kazan tşort giyerken zorlanıyorum yaka kısmı geçmiyor. Benim tipsizliğim cevremde sıkıntı olmadı , cevrem dışın da ilk taşıma da sıkıntı yaşadım.
    12 yaşında balkondan düşünce kaşım açıldı. Çok kötü kanamıştı , ilk başta gözümün çıktığı sanılmış acile gittik tabi ozamanlar hastanelerin hali bir ber berbattı şimdi ligi değil setye ye oturdum hemşirenin biri bakıp bir şeye yi yok dedi hemen orda iki tane dikiş attı x şeklinde , sonra eve geldik bu dikiş bana ilk başta çok ürkütücü geldi aynaya baktığım da bir tuhaf oluyordum.
    Dikişler alında , izin nasıl olduğunu soranlara kavga ederken uzun boylu birine kafa attım dişlerine denk geldi derdim. Ama dikiş izleri çok karizmatik duruyor yarım cm genişleğinde ine sokulan yerler hafif çukur x şekli belirgin , daha sonra bu iz kaşımın üstünden tamm gözünün kenar kısmına geldi üst alt göz kapagın birleştiğinyerde sağ gözünün kenarın da bir dikiş izi şu an bule hoşuma gitmekte , beni tanımayan ilk kişilerde belâlı biri olduğumu düşünmesine neden oluyor.

Kızlarla tipsiz olduğumu farkına vardığın bir anı oluşmadı. İlk tanışma anı sıkıntılığı oluyor. Sohbet ederken çevremde ki kızı dahil ederim . Özel bir yetenek değil anlık gelişen bir olay. Bir keresinde okulda yan sınıfta ki kıza yıkaması için çeketi mi vermiştim. Düşüne biliyormusnuz kılık kıyfete düzeninde okula ceketsiz gelmek yasak kıza güvenip cuma günü yıkayıp pazartesi getirmesi için çekerini veriyorum.
    Kız eve bir erkek çeketi ile kapıyı açan annesinin şaşkın bakışını görmek isterdim. Harbiden ben normal değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

bana da iş yerinde falan kız konusu açılınca bu bir halt yapamaz, kendine bakmıyor bu, veya direk gülüp geçiyorlardı xd ama ben zaten biliyordum tipsiz olduğumu o yüzden sorun olmadı xd

edit: ben hayatımda bir tek ilkokulda çok teklif aldım. ilkokuldayken tüm sınıf bana aşıktı xd hatta diğer sınıflardan da geliyorlardı ama ilkokuldu işte. ergenlikle birlikte şimdiki halime evrildim. oradan beri bir kız vardı 8.sınıfta benimle konuşmaya çalışmıştı okul çıkışı ama ben hiç sallamamıştım çekingenlikten her neyse, ergen oldum olalı bir kere teklif denemez de biri itiraf etmişti ama o da erkekti anasını satayım....

edit2: bu arada liseye gitmedim. ama gitseydim de pek bir halt olacağı yoktu yani xd
    demek erkekti. hmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

demek erkekti. hmmm

Alıntıları Göster
    valla erkekti. bendeki de şans işte.
  • gotunde kurt mu var kardeşim ben bu konuyu bikaç önce daha okudum aynı konuyu ısıtıp ısıtıp açıyon mu hayret bişey yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

efsane meme uyarlaması yapmış adam kimse oylamamış. ama cidden dediğim gibi tipi 5/10 olan bir insan en az 7-8 kızdan teklif almıştır. forumda kaç kızdan teklif aldınız diye bir konu vardı herkesin ortalaması buydu. 0 çeken var mı bilmiyorum bekir reyiz klasmanında olmak lazım. çirkinlik ayrı bekir olmak ayrı

• ülkenin yetenekleri böyle heba oluyor işte
  • İlk tipsiz olduğumu anladığım anı anlatıyorum
  • Lise 1 deyim.zaten herşey liseye baslamamla başlamıştı.bir ucubeye olan evrimin bu zaman aralığında başladı neyse.

Resim dersindeyiz.hobbitlere benzeyen bir hocamız vardı.bayandi.icinizden yakışıklı birinin resmini cizecegim dedi.hicam ben cizin dedim.sen yakisiklimisin diyip gulmustu.

Ozaman caktirmadim ama o gün çok aglamistim evde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinsan_1

Her şeyi anlıyorumda çıktığı kişi sayısını kıyaslayanları anlayamıyorum. Sepetteki elmalaları mı sayıyorsunuz Alfa erkekler🤔
    Ego tatmini

Egomu kac kere oksadilar yarışı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.