Şimdi Ara

İlk Görüşte Aşk Diye Bir Şey Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence olmaz olamaz yani insan hiç tanımadığı birine sadece dış görünüşü için aşık olamaz..
    Sizce?

• ilk görüşte aşk diye birşey asla yoktur.İlk görüşte aşık olduklarını düşünen insanlar vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric _Theodore_Cartman -- 31 Aralık 2010; 23:26:01 >
  • Teknik olarak evet.İşte kişiyi görür görmez birden enzim patlaması geçiriyorsun kalbin hızlı çarpıyor felan.Bla bla bla.
  • Bence bi insan karşısındaki kızla konuşmadan tanımadan muhabbet etmeden hiç bir şekilde aşık olamaz..
    Olanlarda ergenuslardır zaten diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 31 Aralık 2010; 23:37:21 >
  • Ben inanırım.ama öyle dış görünüş olarak değil yani nasıl anlatsam 6.his mi desem.ilk gördüğün anda aradığın kişi olduğunu anlarsın böyle bi tuhaftır.bizzat yaşadım ama anlatamıyorum tam.ama haklısınız bi taraftan insan dış görünüşü için tanımadığı birine aşık olamaz.
  • up
  • tabikide hayır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neye göre hayır, neye göre evet. Bi belirtin yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Neye göre hayır, neye göre evet. Bi belirtin yav.

bak arkadaşım kişi hayatı ve insanları tanımadan önce bir kişiye ilk görüşte aşık olabilir.. bu dönemde genellikle lise çağlarında olur yani ergenlikteyken.. ben de lisedeyken bi kıza ilk görüşte tutulmuştum.. tanımadan etmeden.. ama sonra baktım ki hiç de ilk görüşte aşık olunabilecek birisi değil.. hatta bi zaman sonra nefret etmeye başladım.. şimdi dünyanın en güzel kızını görsem bi tereddüt oluşur kafamda.. acaba kişiliği karakteri nasıl diye.. bu yüzden siz siz olun bi kızı dış görünüşüne göre değerlendirerek aşık olmayın saf gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Bence bi insan karşısındaki kızla konuşmadan tanımadan muhabbet etmeden hiç bir şekilde aşık olamaz..
    Olanlarda ergenuslardır zaten diye düşünüyorum..
  • Evet, ilk görüşte aşk vardır. Zaten her insan, her ne kadar bir kısmı bunu inkar etse de ilk başta dış görünüşe aşık olurlar, ilk görüşte aşk sözkonusu olduğunda "Yav bu hatun g.tüm gibi ama, belki içi iyidir" deyip aşık olmaya karar vermezler.

İlk görüşte aşkın mantığında sadece dış görünüş etken değildir. Dış görünüş, bir nevi tercih barajıdır. Dış görünüş barajını aşan bir hatun, o anki hislerin de etkisiyle aşık olunacak biri olarak görülür. Aşık olma isteği, bunun en önemlisidir.

Bu iki etken de birleştiğinde, hatunun davranışları, tavırları, tarzı aşık olunmasını sağlar. Hoştur, alımlıdır, sevecendir. Bu da aşık olma sürecini kısaltır.

Ben de ilk görüşte aşık oldum ve bu aşamalardan geçtim. Hiçbir zaman da bundan pişmanlık duymadım. Darısı diğerlerinin başına

• evet ama işte budur diyorsun zaten de ayrılık kötü
  • ilk görüşte aşk değilde ilk görüşte etkilenebilirsiniz tanımak istersniz tanıdıkça seversiniz yada sevmezsiniz işte böyle bişe
  • İnsan hoşlanır>sever>aşık olur,diye gider.Her şey tanımakla ve zamanla ilerler.
  • Zamanın birinde kızın tekiyle bu tartışmaya girmiştim, sabit beyinliye bir türlü kabul ettiremedim, ilk görüşte aşk olur mu ya, tipine bakarak aşık olunur mu. En basitinden, ilk görüşte aşka inanlar, acaba hiç çirkin bi kıza aşık olmuşlar mı bi düşünsünler bakalım :) Ya da ben mi sabit beyinliyim, mantıksız mı düşünüyorum :)
  • ilk görüşte aşk tabikide vardır.tarifi mümkün birşey değil.yaşamayan bilemez.ilk görüşte aşık oldugun zaman daha önce hiç yaşamadıgın şeyler kopar içinde.
    tanımadıgın bir kıza dış görünüşü güzel diye aşık oldum gibi birşey degil bu.birisini tanıdıgın zaman işin içine mantık girer.mantıgın oldu yerde aşk olmaz.
    aşık oldugun kisi tam anlamıyla her konuda senin mükemmelin degildir.aranızda tezat durumlar olucaktır her zaman.aşktan gözün onları görmez
  • var inanmıyorsanız deneyin

elisha
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu
    var inanmıyorsanız deneyin

elisha

Al işte!Kustum kustum,mutlu musun?

• mutlu değilim
  • İlk görüşte aşk yoktur. Birini gördüğünde etkilenirsin, hoşlanırsın. Daha sonra o insanı tanıdıkça seversin yada sevmezsin aşk böyle başlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.