B

Yarbay
21 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 327 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yaklaşık 7 aydır superbox kullanıyorum.Online oyunlarda dün ilk defa sorun yaşadım.Superboxta ping sorunu yaşayan varmı.Ortalama kaç ping değeri alıyorsunuz.Ping düşürmek için tavsiye edebileceğiniz bir yöntem varmıdır.

20 25 ping değerleri iyimidir.

PES 2021'İN ÇIKIŞ TARİHİ 15 EYLÜL 2020.
4 GÜN KALDI YENİ OYUN İÇİN.
ÖN SİPARİŞ VERENLER XBOX ÜZERİNDEN OYUN YÜKLEMESİ YAPILABİLİYOR.OYUN BOYUTU 35.20 GB GÖRÜNÜYOR.
GENEL OLARAK MY CLUB VE OYUNLA İLGİLİ BU BAŞLIK ALTINDA TOPLANABİLİRİZ.

XBOX üzerinden pes 2020 my club oynayanlar ve pes 2021 season update alıp my club'a devam edecekler.
bu konu altında toplanalım.
Şuan için izmir çeşme arası ulaşımlar varmıdır.Varsa nasıl yapıldığını bilen varmı.
Bu seneye kadar havaalanından havaş ile çeşmeye geçiyorduk ancak mevcut durum nasıl,alternatif hizmetler varmı yardımcı olabilirmisiniz
Arkadaşlar xbox one s pubg kontrolleri hakkında yardıma ihtiyacım var.
hızlı koşma,çantadan ürün çıkartma,can basma içeçek içme,dürbün takma gibi durumları nasıl yapacağım çözemedim yardımcı olabilirmisiniz
Arkadaşlar bugün Xbox one s aldım.kurulum yaptım 5.90 TL 3 aylık gamepass aldım.pubg yüklemek istiyorum 40 TL fiyat yazıyor .neden böyle oldu ne yapmam lazım .birde şu anki üyeliğimi nereden görebilirim
arkadaşlar merhaba.hepsiburada.com'da Microsoft Xbox One S 1 TB All-Digital Edition 4K Ultra HD Oyun Konsolu + 3 Ön Yüklü Oyun + 2 Kol + 1 Yıllık EA Access 1799 tl olan ürün uzun zamandır gözüme çarpıyor.
Oyun konsollarıyla ilgili güncel bilgiye sahip değilim.Bu konsolu olduğum zaman cd'li değil sanırım oyunları nasıl oynayabilirim.
Her oyun için ayrı bir ücretmi ödeniyor.
Pes 2020,fifa 2020,pubg gibi oyunları oynayabiliyormuyuz.
Oyunları oynamak için sürekli bir internet bağlantısı gerekiyormu.
EA Access nedir ne işe yarıyor.Oyunları buradan indirmekmi gerekiyor.Oyun indirmeli kolaymı yoksa karışık.Pc oyunlarındaki gibi crack gibi garip şeylerle karşılaşırmıyım.
Yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba dünden itibaren 3 kanalda sorun yaşıyorum.18,78,79 nolu kanallarda yayin donuyor.kare kare oluyor.77 nolu kanal dahil hepsi düzgün çalışıyor.neden olabilir.yardimci olabilir misiniz.
15 mayıs çarşamba günü sivasta oynanacak maçın biletleri bugün satışa çıkıyormuş.
https://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/turkiye-kupasi/kupa-biletleri-satisa-cikiyor-183107.html

4 eylül stadyumunu bilenler için maraton kısmı akhisar
vip şeref tribünü ve basın tribünü tarafı galatasaray.
tv açısından akhisar taraftarlarının olduğu tribün gözükecek.
Cuma günü akşam türk Telekom bayisinde internet başvurusunda bulundum .abonelik sözleşmesi ve taahhüt imzalattılar .bugün için kurulum randevum vardı ama gelmediler .çağrı merkezinden basvuruyu iptal ettirdim.herhangi bir şey yapmam gerekli mi diye sordum hayır dediler .başvuru yaptığım yer akşam açıktı.onlarda belgeleriniz kurulum ekibinde ararlarsa istemiyorum derseniz iptal olur dedi .ben yinede güvenmiyorum bunlara . yapmam gereken birşey varmı arkadaşlar
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
Ps5
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.176
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 141.145 (Bu ay: 421)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.532 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.