Şimdi Ara

Bazı Saç Tellerim Garip (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
15.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saçlarımda undercut kesim var, yaklaşık olarak üstler 12-13 altlar 3-4cm ve saçlarımı uzatıyorum.
    Saçlarım kuru ve gür olduğu için zor taranıyor ama biraz nemli bir şekilde sağa sola yukarıya öne taradığımda bazı saç tellerimin kalktığını gördüm Bazı Saç Tellerim Garip (ss li)
    Her insanda bu şekilde oluyor, kırılan elektriklenen saçlardan ötürü fakat bende çok fazla var. Neyse merak ettim bu saç telleri niye böyle diye bir kaç tanesini çektim ve baktım : Bazı Saç Tellerim Garip (ss li)
    Soldaki normal saç telim ortadaki ve sağdaki ise o şekilde kalkan saç tellerim, bu teller çok kötü duruyor kırık da değil bu ne anlamadım, normal tele göre daha sert daha parlak ve garip şekil almıyorlar bu şekilde yamuk yumuk durdukları için bir yöne de yatmıyor saçı kötü gösteriyorlar, ne yapmalıyım ?







  • Tek derdin keşke saç olsa be kardeşim
  • Aynı soruyu bugün ben de kendime sordum. Ayrıca elini yüzeyinde gezdirirsen pürüzlü olduğunu da görürsün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mrslimshady
    keşke
    @Rust in Peace.
    doğru saç tellerinin uçları üst üste bindiği için elini gezdirirken pürüz hissediyorsun, düz seyrek saçlılarda böyle bir sorun olmuyor acaba bir çözümü var mı?
  • momochi M kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bahsettiğim şey iki parmağınla saç telini tut, diğer elinin iki parmağıyla da aşağı doğru seç sürtünürken bazı yerleri pürüzlü oluyor yani orada bir engel varmış gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var.Ayrıca uzamayan küçük saçlardanda var sinir bozucu bir şekilde.Zaten gözlemlerime göre saçında böyle sorunlar olmayan insanların saçları ayrı bir güzel oluyor.Konu takip.
  • xxrem4 X kullanıcısına yanıt
    biraz araştırdım frizz ease ürünler saçın kabarıp elektriklenmesini engelliyor sanırım sürekli bu tür ürünler kullanıp bu saçları yatıştırmak daha sonra doğru dürüst tarayarak düzeltmek mümkün ama çok uğraştırıcı ben saçında böyle problemler olmayanların saatlerce bakım yaptığını sanmıyorum acaba doğru dürüst kesilmediğinden kötü makas kullanıldığından mı oluyor ? Gidip kestirmek istemiyorum şuan. Biraz uzasın kestireceğim zaman sorarım artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxrem4

    Aynı sorun bendede var.Ayrıca uzamayan küçük saçlardanda var sinir bozucu bir şekilde.Zaten gözlemlerime göre saçında böyle sorunlar olmayan insanların saçları ayrı bir güzel oluyor.Konu takip.
    Uzamayan küçük saçlar genelde minyatürize olmş saçlardır.Her ihtimale varım ki saç çizginiz düz değil m yada v şeklindedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bazı saç tellerimin bu şekle dönmesinin belli bir sebebi olabilir mi ? saçımı yıpratacak herhangi bir işlem uygulamadım
  • Aynen öyle v şeklinde ve sinir bozucu.Bi çaresi var mı önerileriniz nelerdir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxrem4

    Aynen öyle v şeklinde ve sinir bozucu.Bi çaresi var mı önerileriniz nelerdir ?
    Çaresi yok.Sende erkek tipi kellik var.Ha bu demek değil ki kel kalacaksın yıllar boyunca aynı da kalabilir.Dermatoloğa git minyatürleşme testi yaptır.Saçların ne zamandan beri v ?
    Beyaz tenli misin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 15 Haziran 2018; 12:39:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esmer sayılırım.V derken saçlarımın yanlarında falan bir açılma yok yanlış olmasın.Saçımın ön orta kısmında çok ufak bir üçgen var ki bu annemdede var onunkine benziyor.Saç tipimde aynı anneminki gibi biraz dalgalı fakat mesela saçımın ön kısmındaki o üçgen dediğim kısımda 2-3 tel sadece belli bir uzunluğa kadar uzuyor.Saçımla ilgili tek sıkıntı sanırım bu.Bazı saçların belli bir uzunluğa gelip durması ve bunların kolay kopması.Dediğim gibi saçımda bir açılma falan yok oldukça gür saçlarım var çok şükür ama bu küçük saçlar aradan fırlayıp kötü gözüküyor.
  • Momochi lütfen bana yardım et lütfen 3 senedir aynı sorunu yasıyorum tüm saçlarım aynı oluyor kaybediyorum saçlarımı bu sorun yüzünden nedeni ne bunun lütfen cevap ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.