Şimdi Ara

ilk defa yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç kız konusunda yardım istememiştim, bu ilk olacak
    4 sene birlikte olduk, herşeyi yaşadık gördük mutluyduk benim egolarım olmasaydı hala mutluyduk çok aldattım hep yakalandım çok seviyordu en sonunda yeter dedi 2 buçuk sene oldu ayrılalı hiç rahatsız etmedim 2 kez aradım sadece iyi olduğunu öğrendim geçen hafta karşılaştık öle havadan sudan saçma sapan şeyler konuştuk 2 buçuk senede bir insan hiçmi değişmez eşofmanına kadar herşey aynı o kadar aşıkmışımki ona ayrılana kadar hiçbirşey farkedemedim sanki 4 sene o bana aşıktı son 2 buçuk yıldır ben ona geçen haftaki karşılaşmamızdan sonra onu düşünmeden duramıyorum sevgilisi var üsteik 2 senelk bir ilişkisi çocuğu öldürmeyi bile düşünmedim değil yani o kadar takıntılıım ama yaptıklarımdan sonra haksızım bunuda biliyorum bu sabah facebook üzerinden birisi ekledi beni tanımadığım biri kendini gizlemeye çalışıyor hissettim ama emin deilim sohbet ediyoruz sonra bu dayanamadı açıkladı konuşuyoruz vs. dayanamadım sordum onnu benim gibi sevebiliyormusun diye cevap veremedi ama kendini kimseyle kıyaslama dedi / kanıma dokunuyor kendi hatalarım yüzünden ama seviyorum kimseyi onun yerine koyamıyorum hayatıma giren kızları hep sıradan ilişki olarak görüyorum umursamıyorum bir kızla yatarken bile o aklıam geliyor onu istiyor bünyem unutamıyorum yapamıyorum halbuki o başkasını sokmuş hayatına üstelik benim için terketmeyede niyeti yok ama ben hala o diye takılmış kalmışım ondan çok daha akıllı güzel kızlar girdi hayatıma ama ondan başkasını görmüyor gözüm ona bugün son cümlelerimde yalvardım dedim ki gelip oraya senin gırtlağını sıkmıyorsam haklı olduğundandır beni bana bırak karşılaşmayalım ben daha kötü oluyorum dedim çat diye çıktı gitti onu geri istiyorum ama imkansız biliyorum ben bu çocukla daha yeni yeni zamanlarında girdim cafeye kolundan tuttum kaldırdım gelceksin benimle dedim çocuk suratıma bile bakamadı öyle bi totoşla çıkıyor ben ise sessiz kalıyorum tamam mutlu olsun nasıl rahat olacaksa öyle olsun ama ben bari içimden atayım hayatıma giren kızlara onsuz bakabileyim rakıyı fondip gidiyorum beyler bana yardım edebilecek varsa etsin akıl verenlerede her türlü teşekkür ederim okuyanada teşekkür ederim dalga geçeninde sıfatına ...

• yarım yamalak okudum bir kıza bu kadar takmayın beyler.
  • Iliskini kes unut hocam takinti yapmissin resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

yarım yamalak okudum bir kıza bu kadar takmayın beyler.

dostum olmuyor yapamıyorum onun yeri dolmuyor işte

quote:

Orijinalden alıntı: anlatincaolmadi

Iliskini kes unut hocam takinti yapmissin resmen

unutamıyorum hocam deli olmuş durumdayım uykumdan uyandım hiçbişe unutturamıyor onu bana delirdim galiba lanetlendim herhalde ondan çok daha güzel kızlarlada çıktım evlenmeye bile kalktım yeri dolmuyor
  • Lan 39 kişi bakıyor kimseninmi fikri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur4tkilic

Lan 39 kişi bakıyor kimseninmi fikri yok

direk üstüme alındım hocam bayadır bakıyorum çünkü benzeri olay benimde başıma geldi hala da başımda çözüm yolu yok valla birşey diyemiyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

Orijinalden alıntı: mur4tkilic

Lan 39 kişi bakıyor kimseninmi fikri yok

direk üstüme alındım hocam bayadır bakıyorum çünkü benzeri olay benimde başıma geldi hala da başımda çözüm yolu yok valla birşey diyemiyorum o yüzden

Tamam unutamıyorum diyelim ulan bu kız hamilelik bile atlattı nasıl beni bu kadar basitleştiriyor peki? yada ben neden başkasını sevemiyorum ? bunun özelliği ne ? nedir bunun çözümü yokmu bilen lan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim açtığım konulara neden cevap yok ? Sorun benimlemi ilgili?
  • 75 kişi de bi tane adam gibi cevap verecek yoksa bırakılır lan burası
  • bende verecek akıl olsa vereyim sana,ben de aşk sarhoşuyum bu aralar. unutmak zor hocam,ama imkansız değil.
  • imkansızı başarsam şuan zengindim dostum
  • psikolojik yardım al. net.
  • Goz gormeyince gonul katlaniyor. Bu cok abarti gelecek ama baska biyerde yasama sansin varsa git orda yasa. Yoksa her gordugunde aklina kazinacak..
  • Seninkisi aşk değil takıntı bana kalırsa. Aşık olsaydın eğer 4 sene boyunca bunu farkederdin. Sen elindeki bir maddeyi başka çocuğun almasıyla aynı durum. Küçükken sevmediğiniz beğenmediğiniz bir oyuncağı başka bir çocuk isteyince/alınca nasıl bir anda değer kazanıyorsa senin şu an yaşadığın durumda aynı. Kız sana bağlıyken değer vermedin, ilgini çekmedi, başka bir erkekle birlikte olunca elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hırs yapıyorsun. Bence birileriyle oturup ciddi anlamda konuşman gerek. Yoksa işin sonu senin için pek iyi olmaz.
  • Normalde böyle konulara cevap yazmam ama sen cok samimi geldin kardesim yasını bilmiyorum ama muhtemelen benden kucuksundur 28 yıllık tecrübelerime dayanarak sana sunu söyleyebilirim o kız seni silmiş olsa seninle konuşmaz facebook tan farklı bir kullanıcı ile eklemez eğer bunlar varsa onunda kafası karışık demektir bu fırsatı cok iyi degerlendirmelisin adımlarını düşünerek at hiç birzaman dogrudan tekrar birlikte olalım deme durumun lehine çevirmek zor değil sadece doğru hamleleri yapmalısın üzerine cok gidip bunalıma ama konuşmadığın zamanlardada eksikliğini hissettir.
  • Özet geç okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.