Şimdi Ara

İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi herkese güzel görünüyo ama bu sene 90.000 asml mezunu var ve ilk ve acil yardım bölümü kontenjanı 3000 i geçmez atamalar durdu 2014 den beri alım yok torpili olmayan kalıyo hala atama bekleyen 1500 tane paramedik var ayrıca kan ölü vb. şeylerden korkuy0sanız ve alısırım diyosanız hiç başlamayın size tavsiyem hemşirelik tir heryerde çalışıyorlar

• ıp
  • Odyometri veya tıbbi görüntüleme teknikerliği daha ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler hocam. Okulu bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Odyometri veya tıbbi görüntüleme teknikerliği daha ideal

aynen geleceği parlak meslekler
  • rakip eleme

ben bile bölümümü bırakıp geçmeyi düşündüm bir ara.doğuda 4000 e yakın para alıyorsun.1,5 yıl eğitim son dönem uygulama.24/72 çok iyi bir sistem.şoförsen ayrı onun parasını da alırsın.yoksa bir günde kaç vakaya gideceksin ki.istasyondan vakaya giderken oturuyorsun.istasyona dönerken oturuyorsun.istasyonda da oturursun.hastayı al gerekirse sedyeye taşı.sedyeyi taşıyamayacak karılar uzak dursun.damar yolu aç gerekirse cpr yap o kadar.

devletler olmazsa .özel ünide tam burslu okumak da kolay epey

bak sağlık bakanı ne diyor yeni ambulanslar alıp istasyon kuracağız

Amacımız vatandaşımız sağlık hizmetine sorunsuzca erişsin. Türkiye bugün ambulans sistemi açısından dünyanın en gelişmiş ülkelerden biridir. Tamamen ücretsizdir. Önümüzdeki dönemde ne yapacağız? İstanbul'u güçlendireceğiz. Çünkü İstanbul diğer şehirlerimizden ayrışır biçimde hala ambulans hizmetleri açısından güçlendirmemiz gereken bir il.
    Normalde şöyle bir kriterimiz var. 10 dakikada vakaya ulaşmaya çalışırız. Bu oran Türkiye genelinde yüzde 95'i aştı. Ama İstanbul'da bu yüzde 80'in biraz altında. İstanbul'a önümüzdeki dönemde yeni istasyon, ambulans ve ekip vereceğiz. Aşşağı yukarı biz iktidara geldiğimizde bu sayı 100'ün altındaydı. Şimdi 350'nin üstünde ama burası İstanbul, yetmiyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 2 Haziran 2016; 0:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

rakip eleme

ben bile bölümümü bırakıp geçmeyi düşündüm bir ara.doğuda 4000 e yakın para alıyorsun.1,5 yıl eğitim son dönem uygulama.24/72 çok iyi bir sistem.şoförsen ayrı onun parasını da alırsın.yoksa bir günde kaç vakaya gideceksin ki.istasyondan vakaya giderken oturuyorsun.istasyona dönerken oturuyorsun.istasyonda da oturursun.hastayı al gerekirse sedyeye taşı.sedyeyi taşıyamayacak karılar uzak dursun.damar yolu aç gerekirse cpr yap o kadar.

devletler olmazsa .özel ünide tam burslu okumak da kolay epey

bak sağlık bakanı ne diyor yeni ambulanslar alıp istasyon kuracağız

Amacımız vatandaşımız sağlık hizmetine sorunsuzca erişsin. Türkiye bugün ambulans sistemi açısından dünyanın en gelişmiş ülkelerden biridir. Tamamen ücretsizdir. Önümüzdeki dönemde ne yapacağız? İstanbul'u güçlendireceğiz. Çünkü İstanbul diğer şehirlerimizden ayrışır biçimde hala ambulans hizmetleri açısından güçlendirmemiz gereken bir il.
    Normalde şöyle bir kriterimiz var. 10 dakikada vakaya ulaşmaya çalışırız. Bu oran Türkiye genelinde yüzde 95'i aştı. Ama İstanbul'da bu yüzde 80'in biraz altında. İstanbul'a önümüzdeki dönemde yeni istasyon, ambulans ve ekip vereceğiz. Aşşağı yukarı biz iktidara geldiğimizde bu sayı 100'ün altındaydı. Şimdi 350'nin üstünde ama burası İstanbul, yetmiyor."

busöylediklerin 2014 e kadardı hocam sana 90.000 mezun diyorum bu kadar fazla mezun varken (özel sağlıklar olmasa tamam)ama bu kadar mezun elbet 1-2 sene açıkta kalan olucaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene puanı alabilseydim borç yapıp bu bölümü özelden okumayı düşünüyordum mesleği sevdiğimden değil direk memurluk geldiği söylenşyordu
    Senin dediğine göre artık bununda kaymağı yenmiş diyorsun ne kaldı neye girelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90.000 asml sağlık meslek mezunu teknisyen var.ben teknikerlik paramedik için diyorum.att olmasa da olur ama her ambulansta paramedik olmak zorunda.dedim ya sayıyı arttıracaklar.400 ambulans alsalar 1600 kişi isthdam ederler.7/24 çalışıldığından dolayı.hem 1500 kişi arasından sıyrılmakta ne var.200 bin eğitim fakülteli ya da sayısı çok olan iibf nin yanında.hem de önlisans kpss den.açıkta kalan olmaz 1-2 yıl bekleyen olur o da çok çok düşük bir yüzde.onlar da diğer yıl başlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

Bu sene puanı alabilseydim borç yapıp bu bölümü özelden okumayı düşünüyordum mesleği sevdiğimden değil direk memurluk geldiği söylenşyordu
    Senin dediğine göre artık bununda kaymağı yenmiş diyorsun ne kaldı neye girelim

Hocam tavsiyem hemşirelik şimdi herkes yığılma yapıyor paramedige

• quote:

Orijinalden alıntı: pr65

quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

beyler şimdi herkese güzel görünüyo ama bu sene 90.000 asml mezunu var ve ilk ve acil yardım bölümü kontenjanı 3000 i geçmez atamalar durdu 2014 den beri alım yok torpili olmayan kalıyo hala atama bekleyen 1500 tane paramedik var ayrıca kan ölü vb. şeylerden korkuy0sanız ve alısırım diyosanız hiç başlamayın size tavsiyem hemşirelik tir heryerde çalışıyorlar

sende mi hemşirelik?

Ben radyolojiyim hocam

• atamalar cok az. kpss puanları yükselecek git gide. durum vahim
  • okumayın

kendi rakibi azalsın diye kandan korkuyorsanız hemşire olun diyen kişi

• Tıp okusanıza

• quote:

Orijinalden alıntı: hn_enn

quote:

Orijinalden alıntı: TankerNejla

beyler şimdi herkese güzel görünüyo ama bu sene 90.000 asml mezunu var ve ilk ve acil yardım bölümü kontenjanı 3000 i geçmez atamalar durdu 2014 den beri alım yok torpili olmayan kalıyo hala atama bekleyen 1500 tane paramedik var ayrıca kan ölü vb. şeylerden korkuy0sanız ve alısırım diyosanız hiç başlamayın size tavsiyem hemşirelik tir heryerde çalışıyorlar

bu att mesleğini seçenler zaten işin manevi tarafından duydukları haz için seçiyorlar.

yav he he %2 si ancak manevi haz duyuyordur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.