Şimdi Ara

İlk buluşmada yapmam gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkma olayını ergence bulduğum için böyle birşeyin konusunu bile açmadım.Sadece konuşuyoruz kız iltifatlarıma karşılık felan veriyor.
    Öncelikle buluştuğumuzda sadece elini sıkmayı düşünüyorum.Öpersem belki ters tepebilir.
    Sinemaya götürmek de çok klişe geliyor bana.Kız ; sadece beni götürmek istiyor diye düşünebilir.
    Benim düşündüğüm Starbucks ardından sahilde bir kafe felan orada da hoşlandığımı söylerim. Tavsiyesi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlük ev kıralanır

• Buluşma öncesi bir kaşık pekmez ye, arkasından da bir avuç kuruyemiş götür, hadi aslanım benim. ona patronun kim olduğunu göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 4 Aralık 2012; 22:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Günlük ev kıralanır

Telefonunu PM ile atarsan sevinirim

• sinema falan olmaz ilk buluşmada. ya starbucksa gidin ya da o sahilde ki kafeye, 2si birden de olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TM-M99

3-4 saatimiz olucak.
    Çıkma olayını ergence bulduğum için böyle birşeyin konusunu bile açmadım.Sadece konuşuyoruz kız iltifatlarıma karşılık felan veriyor.
    Öncelikle buluştuğumuzda sadece elini sıkmayı düşünüyorum.Öpersem belki ters tepebilir.
    Sinemaya götürmek de çok klişe geliyor bana.Kız ; sadece beni götürmek istiyor diye düşünebilir.
    Benim düşündüğüm Starbucks ardından sahilde bir kafe felan orada da hoşlandığımı söylerim. Tavsiyesi olan?

Dostum elini sıkmak biraz garip kaçar sanki sonuçta sevgilisiniz naberle felan başla , ayrıca starbucks iyi seçim

• elini sıkma sakın.
    Resmiyet koyarsan o kızı unut kız der içinden bu nelan boyle devlet meselesimi konşmaya geldik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk defa kaza yapmak
    5 ay önce açıldı
    Lise İlk Gün Ne Yapıcam
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

sinema falan olmaz ilk buluşmada. ya starbucksa gidin ya da o sahilde ki kafeye, 2si birden de olmaz

Aslında starbucksta biraz muhabbeti arttırıp sahildeki kafede işi bitirmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Buluşma öncesi bir kaşık pekmez ye, arkasından da bir avuç kuruyemiş götür, hadi aslanım benim. ona patronun kim olduğunu göster.

Güldürdü.
  • Tek tavsiyem sakın elini sıkma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

quote:

3-4 saatimiz olucak.

Dostum elini sıkmak biraz garip kaçar sanki sonuçta sevgilisiniz naberle felan başla , ayrıca starbucks iyi seçim

aslında sevgili sayılmayız takılıyoruz diyelim

• Keçiboynuzu ye
  • Senin fikrin en iyisi yalniz.

Ayrica niye el sikmicaz ya anlatn da ogrenelim lazim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BurningMoon

Tek tavsiyem sakın elini sıkma

Naber diyip direkt öpiyim yoksa mesafeyi koruyim mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

sinema falan olmaz ilk buluşmada. ya starbucksa gidin ya da o sahilde ki kafeye, 2si birden de olmaz

Aslında starbucksta biraz muhabbeti arttırıp sahildeki kafede işi bitirmek istiyorum

ikisi arasındaki ulaşım nasıl olacak, onun da önemi var
  • Elini sıkmak kötü bir seçim olabilir,en azından normal bir şekilde öpmeyi tercih edebilirsin.Hesabı sen öde kıza güven vermiş olursun.Kafede falan otururken senden hoşlanıyorum dersen sıradan bir tepki verilir ve çok sade olabilir insanların içinde.Evine bırakırken,sahil gibi bir yerde yürürken bu tip şeyleri söylersen reaksiyon alman kolaylaşır.

Bol şans
  • quote:

quote:

Naber diyip em.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Elini sıkmak kötü bir seçim olabilir,en azından normal bir şekilde öpmeyi tercih edebilirsin.Hesabı sen öde kıza güven vermiş olursun.Kafede falan otururken senden hoşlanıyorum dersen sıradan bir tepki verilir ve çok sade olabilir insanların içinde.Evine bırakırken,sahil gibi bir yerde yürürken bu tip şeyleri söylersen reaksiyon alman kolaylaşır.

Bol şans

Teşekkürler dostum o zaman sahilde yürüyüş sırasında söylemek en iyisi

• iltifatlarıma karşılık felan veriyor.

• quote:

quote:

Naber,hoşgeldin falan diyip öpebilirsin ve mutlaka ilk karşılaştığınızda gülümsemeyi unutma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.