Arkadaşlar selamlar, ilk defa bugün kaza yaptım. Allahtan büyük bir olay değil, mahallede park yeri ararken önüme çocuk ve annesi çıktı 10 ile giderken çocuk geçsin diye sağa kırdım, sağ tarafımdaki arabanın arkasından başka bir araç çıktı ve arkasına vurdum. Numaramı verdim karşı tarafa, geçmiş olsun dedik ayrıldık. Lakin şöyle bir durum var, adamın aracının arka tamponuna denk geldi ve ufak bi yerinden çıkma + sürtme mevcut. Benim vurduğum kısım hariç her yerinde göçükler, çarpma izleri ve baya baya kırıklar mevcut. Benim araçta kaporta kısmında başparmak tırnağından biraz daha küçük göçme var, sürtme izlerine ek. Bu adam farklı hasarlar için bana fatura çıkarır mı? O da anlamadı çünkü nereye vurduğumu ben de zor anladım. Ek olarak karşı araç için gerginim şu durumda. |
ilk defa kaza yapmak

-
-
Dert etmeyin. Bi sorun varsa zaten bulusurssunuz ehliyet ruhsat tutanak tutarsiniz sigortaniz karsilar. Deger kaybi olursa da sigorta karsilar. Siz sadece aciktan para vermeyin tutanak gerekiyorsa tutun bi alacak talebi varsa da dava acsin alsin. Cunku siz aciktan ppara verirseniz de dava acip yine para alir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam büyük bir şey olmadığı için tutanak tutmadık, dediğiniz gibi karşı taraf bana ulaşınca ne diyeyim peki? Bana göre max 2-3k lık bir iş belki de değil bilgim yok, kasko + sigortam var. Nasıl bir yol ilerlemem gerektiğini bilmiyorum.
-
geçmiş olsun
tutanak iyi olurdu. şüphede kalmazdın
-
teşekkürler, yaklaşık 15-20 kişi gördü çevrede, karşı arabanın durumunu falan. Şaka yapıldı hatta vurulmadık yer kalmamış çocuk nereye vurdu diye. Herhangi bir kötü durumda esnaftan görüş alırım diye düşündüm.
-
Hocam arkadaş aradı şimdi. 2.000 TL ye helalleşiriz sizden çok bir hasar geçmedi tarafıma dedi. Yarın gün içinde dönüş sağlarım dedim. Ne diyorsunuz?
-
ımm, olur öyle.
geçmiş olsun,
araç kamerasi zorunlu olmalı.
Gecmis olsun. O tutar icin sigortanizi bozdurmayin verin gitsin, diger turlu hem indirim kademeniz seneye bir ust kademeye cikicak hemde aracinizda 1 adet bedelsiz carpma hasari olusacak hic gerek yok. Direk ibandan gonderin aciklamaya arka tampon hasar tamir bedeli yazin.
Trafik sigorrasi indirimleriniz ne alemde ? Eger bir indiriminiz yoksa en ust basamaktansa tutanak tutun ama hasarsizliginiz indiriminiz yuksekse , 2000 bisey degil verin gitsin derim. Ama bu konusmalari whatsapptan yazili yaapin.
2k verdim, arkadaş avukat onun gözetiminde konuşmaları + gönderimi sağladım problem yok dedi. bakalım inş çıkmaz
-
Geçmiş olsun. Muhtemelen o parayı da tamir için falan kullanmayacak, madem arabası o kadar hasar içinde. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız, içiniz rahat olsun.
-
Parayı attıktan sonra dekont da yolladım var mı problem şeklinde sordum, cevap bile vermedi :D problem yok, dilekler için çok teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X