Şimdi Ara

İlk buluşmada hesabı neden erkek ödüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna söyle deniyor "e abi kadın sen davet ediyorsun diye geliyor"

E abi tamam ben bir ilişki başlatmak için çağırıyorum da kadın da benle okey oynamak için gelmiyor heralde awk

O da sonuçta bir beklenti bekliyor. Sırf ben çağırdım diye neden hesabı ödüyorum?

Belki hadi kahve salata siparişini ödersin. Ama ilk buluşmada pahalı bir şey söyleyip hesabı bana kitlersen sana aduket çeker cenaze namazında kahkaha atar ruhani saygınlığını zedelerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 22 Temmuz 2021; 13:14:49 >

• Bir kız beni beğense her daim hesapları ben öderim de, kız yok ortada.

• Sakin ol küçük enişte. Laflarına hakim ol.

Alman usulünü destekliyorum zaten. Buluşmam olsa böyle yapardım.

• Çünkü kadınların hoşuna gidiyor İlk buluşmada hesabı neden erkek ödüyor?  pahalı bir yere götürme ilk buluşmada götürürsen de hepsini ödeme ama daha çok sen ver.

• Senin vasfın nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin gibi bir ilkel yaşam formunu iyiki bloklamışımİlk buluşmada hesabı neden erkek ödüyor?  Önce insanlara saygılı olunmasını öğren. Troll olsan bile.

Sana bundan sonra kemik yok. Git kumda oyna. Vaktimi sana yeterince harcadım. Biraz adam yerine konulduğunu hissetmişsindir belkide sadakam olsun bu sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 22 Temmuz 2021; 13:32:40 >
  • Astrian kullanıcısına yanıt

Diploması olmayan erdoğanı öven saygı duyan adam bana diploman yok sana neden saygı duyayım diyorİlk buluşmada hesabı neden erkek ödüyor?  Boşver hocam sıkıntılı bir arkadaş.

Trollse de bilmiyorum Allah yardımcısı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keriz olduğu için

• Bunlar ülkeden ülkeye değişiyor Almanya’da Kadında erkekte kendi hesabını ödüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkık topluluğu toplantı içerisinde gene.

• Toplantımızı bölme cüreti gösterdin. Bu kişiye 40 kırbaç cezası yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 22 Temmuz 2021; 13:40:12 >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

• Ee tavlayan taraf sensin. Canlılar aleminde böyledir. Erkekler dişiyi etkilemek için elinden geleni yapar. Masrafı ona ödeterek etkileyecegini düşünmüyorsun herhalde.

• Lan boğaziçinde ilahiyat ne ara açıldı

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Kendi yediğinin parasını bir zahmet o ödesin. Kahve çay gibi şeylerde bilemiyorum ama normal yemek sipariş ediyorsan bir zahmet kendin öde.

Bundan etkilemeyeyim başka şeylerden etkileyeyim ne olacak hocam sırf alman hesabı yaptım diye bana küsecekse gitsin zaten.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.