Bildirim
Xbox Daha Çok Isınmasının Sebebi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Full hd yapsanda kanaatimce bi şey değişmez. Zaten oyunların çoğu full hd değil. 1080p yapsanda oyunun desteklediği formatı kullanıyor. -
Test Ettim Daha Çok Isınıyor -
Elbette 1080i ile 1080p arasinda saniyedeki data isleyisi acisindan ciddi fark var,
oyunlar 1080p desteklemese bile, xbox 1080p'ye upscaling yaptiriyor ve bu da grafik islemcisinin daha cok isinmasina sebep veriyor olabilir.
Cok mantikli. -
O Zaman Oyunlar Ne Destekliyor Bilen
Birisi Varsa Onu Ayarlayalım -
Bu 720p 1080p çıkışı XBOXtan mı ayarlıyorsunuz arkadaşlar? -
Tüm oyunların %90'ı 720p'dir. 1280x720 (720p) öneririm. -
O Zaman 720p Yapalım .Gerek Yok 1080p ye... -
eğer 1080p ye alınca grafikler güzelleşmiosa o oyun 720p destekliodur
düz mantığımca -
Ayrıca bu aletler tüplü tvlerde de daha fazla ısınıyor. Tecrübeyle sabit. -
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Ayrıca bu aletler tüplü tvlerde de daha fazla ısınıyor. Tecrübeyle sabit.
Bu dediğinin hiçbir mantığı yok!Tam aksine tüplü TV de daha az ısınır çünki 480P olarak oynuyorsun,dolayısıyla çözünürlük daha düşük olduğundan 1-2 derece de olsa makinenin daha az ısınması lazım.Ben de tüplü TVde oynuyorum... -
Zaten 3 metre mesafeden 42 inc TVde 720p ile 1080p arasindaki farki gorebilen bir babayigit varsa o da superman'dir :) -
quote:
Orijinalden alıntı: bado6100
Zaten 3 metre mesafeden 42 inc TVde 720p ile 1080p arasindaki farki gorebilen bir babayigit varsa o da superman'dir :)
Bir yerde okumuştum,yanılmıyorsam 42 inch ekranda 720p ile 1080p arasındaki farkı görmek için televizyona 1.5 metrede oturmak gerekiyordu.Bu da aslında 1080p oyunların en azından bu jenerasyon için ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor -
demekki 720p forever -
quote:
Orijinalden alıntı: Guru_Meditation
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Ayrıca bu aletler tüplü tvlerde de daha fazla ısınıyor. Tecrübeyle sabit.
Bu dediğinin hiçbir mantığı yok!Tam aksine tüplü TV de daha az ısınır çünki 480P olarak oynuyorsun,dolayısıyla çözünürlük daha düşük olduğundan 1-2 derece de olsa makinenin daha az ısınması lazım.Ben de tüplü TVde oynuyorum...
Ps'i tüplüde oynadığımda verdiği ısı ile lcdde oynadığımda verdiği ısı çok farklı.
Konsol kendisine gelen 720p görüntüyü 480p ye downscale eder. Bu downscale işlemi de konsolu yorar ve daha fazla ısıtır.
-
Konsol lu 1080p ye ayarlamak hiçbir şeyi değiştirmez sadece kullandığınız Full hd tv 1920.1080 çözünürlüğüne 1.1 piksel mapping yaptığından daha temiz bir görüntü alırsınız ama oyunlara çözünürlük artmaz sadece mod değişir ısı konusuda bende artmaması lazımki bende artmadı ... -
1080 p görüntüyü dashboarda alırsınız oyun 1080 desteklemiyorsa xbox gpu yu zorlayip oyunu full hd yapicak değil ya nerden ne cıkardınız anlam veremedim. -
Test Ettim ... Full Hd ye Gecınce Baktım MAkna Isınıyor Bayağı ... -
quote:
Orijinalden alıntı: AxiRyzz
Test Ettim ... Full Hd ye Gecınce Baktım MAkna Isınıyor Bayağı ...
abi nasıl test ediyosun elinlemi? -
elinde yaptığın teste hiç güvenme derim
Benzer içerikler
- play integrity verification failed ne demek
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox türkçe oyunlar
- gta 6 kaç dolar olacak
- helldivers 2
- god of war xbox
- hikayeli oyunlar
- xbox series x ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X