Şimdi Ara

İlk açılışta gelen güçlü fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarın kasasını yeni dizdim daha 1 ay olmadı ancak şöyle bir şey dikkatimi çekti bilgisayar ilk açılırken masaüstü gelene kadar güçlü bir fan sesi gelmiyordu kasa içerisinden ancak bu son 3 4 gündür her açılışta olmamakla birlikte gördüğüm kadarıyla 2 defa çok güçlü çalışan bir fan sesi geliyor ekran kartının fanından geldiğini düşünüyorum acaba neden olabilir ? Sadece işlemciye oc yapmıştım bir etkisi olabilirmi veya bu güçlü fan sesinin çıkmasına neler etki edebilir ? Güçlü Fan Sesi max 3 sn sürüyor

Not : Çıkan ses gürültü değil Fanın çok hızlı dönmesinden çıkan ses bunu anlayabiliyorum.

Ekran kartım : Gıgabyte HD 5850

Kasam : Cooler Master Haf 932

İşlemci : Intel i5 750 2.66 @3.02 Ghz ( Stok Fan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 29 Aralık 2009; 10:57:11 >

• İşlemci fanından geliyodur o...
  • Kasayı yeni toplamışsın..Pislikten olacağını sanmam ama sen yine de bir kontrol et kasanın içini.
    Bir de ocyi kapatarak sesi dinlersen daha sağlıklı olur.
  • Kış aylarına girerken bende de sistem masaüstüne gelene kadar gürültülü bir fan sesi oluyor. Çözümü bulamadım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.