Şimdi Ara

Power Supply den gelen ses (ısınınca ses kesiliyor) garip bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir powersupply den bir ses geliyor. tırrrrrrrrrrr şeklinde hiç kesilmiyor. titreme gibi yada bir yere bir şeyler sürtüyor gibi. ızgarasından içine bakıyorum ama bir şey belli olmuyor ne olduğu .

Fakat ilginç bir şey var, bilgisayar da oyun açınca veya pc ye yük binince bu ses kesiliyor. Cs go ya girip 1 saat oynayayım misal, ses kesiliyor.Pc yi biraz zorlayan oyunlarda da aynı oluyor.. Bugün ekran kartını test ettim, 7-8 dakika çalıştırdım furmark programını, ses 5. dakikadan sonra kesildi gitti. Power supply ısınınca ses kesiliyor gibi . Bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Fikrinizi alabilir miyim..

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • psu nun fanından geliyordur. rpm yükselince kesilebir.

fandan geldiği aşikâr ama sorun ne tam olarak bakmadım..

@carso

hocam kontak sprey yerine başka ne kullanabilirim? elimde yok haliyle o az kullanım için de onu almak mantıklı gelmiyor
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Olan birinden rica et veya yaptır deoderanst gibi bişey zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    gres yağı büyük parçalar için olabilir o mile ulaşamayacak kadar küçük bir rulman onu büyük bişey görmeyin :) Ayrıca açıp müdehale edebilecek bişey değil fabrikasyon press baskı plastik kaplıdır
  • Gün için de yorumlarınızı okuduktan sonra sanayide dükkanda yağ aradım, sonra aklıma dikiş makinelerinde kullanılan klasik yağ geldi. Akşam eve gelip @bdivrik in dediği küçük kapağı bulup çıkardım ve o yağdan 2 damla damlattım. sonra tekrar güzelce kapayıp yerine taktım. Ses seda kesildi gayet iyi çalışıyor.

Hepinize ilgi alakânız için çok teşekkür ederim,
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.