Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL

Turkcell Mağaza İndirimi'ni seçmiceksin.. Sarı Kutu Kampanyasını seçiceksin en üstte.

hocam ben saru sürprizi seçtim yine olmuyor

• bende kulaklık aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bu tabletin dahili 3G si mi var? Özelliklerde 3G yazıyor ama dahili mi yoksa aparatla mı anlayamadım. Dahili varsa 3G li bir tablet için 279 TL çok iyi bir rakam bence. Gerçi tabletin pratik kullanım özellikleri (batarya süresi, ekran kalitesi, ekran çipi vs) nasıldır bilmiyorum.

aynen hocam dahili 3g var, batarya süresi 6 saat kadarmış ortalama. 7 8 e de çıkar duruma göre deniliyor. tabletin ana konusunda "Tablet, 28nm ve 1.6Ghz saat hızında çalışan çift çekirdek Cortex-A9 işlemci, 1GB Ram kapasitesi ve PowerVR SGX 540 model grafik işlemci ünitesi ile geliyor. " demişler.

ayrıca bir zamanlar ek program kurup telefon olarak ta kullanabiliyordunuz, şimdi güncelleme gelmiş, telefon özelliği standrt olmuş.

kalite olarak ainolde ya da benzer markalarda daha iyileri vardıe yakın fiyata, ama beni cezbeden gps olması oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 10 Ekim 2013; 17:00:55 >

• quote:

quote:

quote:

Turkcell Mağaza İndirimi'ni seçmiceksin.. Sarı Kutu Kampanyasını seçiceksin en üstte.

Hangi telden indirim kodunu aldıysanız magazaya o tel ile giriş yapın. O şekilde izin veriyor

• quote:

quote:

quote:

Aldığın kodu , aldığın numarada kullanabilirsin. Muhtemelen farklı bir numarada deniyorsun..

• bendede böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

quote:

quote:

quote:

Hangi telden indirim kodunu aldıysanız magazaya o tel ile giriş yapın. O şekilde izin veriyor

Başka Turkcell hattım yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bu tabletin dahili 3G si mi var? Özelliklerde 3G yazıyor ama dahili mi yoksa aparatla mı anlayamadım. Dahili varsa 3G li bir tablet için 279 TL çok iyi bir rakam bence. Gerçi tabletin pratik kullanım özellikleri (batarya süresi, ekran kalitesi, ekran çipi vs) nasıldır bilmiyorum.

EDIT: Araştırdım, kusura bakmayın ama oha diyorum, dahili 3G modülü olduğu gibi GPS modülü de varmış!!!!

Benim mağazadan aldığım 3.aynı tablet fiyat performans süper 3g oyun turkcelltv wifi performansları tatminkar, bir mostwantedda hafif kasıyor antutu puanı 14900

• racnas teşekkürler
  • 2 Sony kulaklık aldım.. 1 tane daha kod var elimde onu da sonraya saklıyorum 31 Aralık'a kadar geçerliymiş zaten
  • hemen aldım bir tane keşke daha cok alınabilse tek hattan
  • güzel bir kampanya olmuş hemen kaptım 2 tane. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. 2 tane çek aldım.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bende Ainol Aurora2 var ama bu dahili 3G ve GPS özellikleri yüzünden feci derecede tahrik olmuş durumdayım, 3. bir kodum var boşta bekleyen, almakla almamak arasında gidip geliyorum, gereksiz bir masraf ama fiyat çok iyi be kardeşim. Hem 7", hem 3G ve GPS li hem de 279 TL !!! PowerVR kötü çip değil ama büyük ihtimal güncel oyunların çoğunu da oynatır. Huawei olduğu için custom rom sıkıntısı da olacağın sanmam.
  • Huawei tabletin işlemci çipsetini merak edenlere yazıyorum: RK3168 'dir.

Ana konudaki ilk sayfada detaylı bilgiler mevcut. Ana konu LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 10 Ekim 2013; 17:12:56 >
  • Haber veren aarakadaşa çokk teşekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Huawei mediapad7 279tlye maloldu, haber verene teşekkürler,12taksit +kargo bedava

ben de yapıştırdım bitane pişman olmayız işallah

Hocam enpara kampanyası burada geçerli mi bilginiz var mı?
  • beyler evde 1 tane kullanılan turkcell kontörlü hat var, bununla almak için ne yapmamız gerekiyor sarı kutu üyeliği felanda yoktur heralde.
  • haber veren arkadasa tesekkurler..
  • Arkadaşlar 2 tane şifrem var. 1 ürün için 2 tane çek kullanabiliyor muyuz ? Yani toplam 100 tl 'yi tek üründen düşebilir miyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.