Şimdi Ara

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
26
Favori
57.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir şekilde indirimi uygulayamıyorum cok enterasan bişey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

quote:

Orijinalden alıntı: zevallielci

arkadaşlar 300 puan var olan bakiyeden mi düşüyor yoksa bize 300 puan yeni mi veriyorlar ben bi tanıdıgın hattı üzerinden aldım ama onun daha öcneki puanlarıonımı kullanmış oldum anlamadım bı aydınlatırsanız sevinirim saygılar

arkadaşlar lütfen cevap verinarkadaşlar lütfen cevap verin

Mevcut 300 puandan düşer.
  • zevallielci Z kullanıcısına yanıt
    selam.. mevcut bakiyeden düşüyor.. eğer sarı kutu üyesiyseniz her ay 300 puan veriyo zaten..

bende bi kulaklık kaptım hemen. turkcellden yana ilk defa yüzümüz güldü..
  • Huawei mediapad7 279tlye maloldu, haber verene teşekkürler,12taksit +kargo bedava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunuda hallettik tamamdır sony kulaklık nasıl alınırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Huawei mediapad7 279tlye maloldu, haber verene teşekkürler,12taksit +kargo bedava

ben de yapıştırdım bitane pişman olmayız işallah
  • İndirim kodunu kullanamayanlar; kodlar sadece alınan hatta ait hesapta kullanılabiliyor. Ben eşimin hattıyla almış olduğum kodu, kendime ait hesapta kullanmak istedim, kabul etmedi. Büyük ihtimal sistem kod ve telefon numarası eşleştirme kontrolü yapıyor, ona göre kullandırıyor. Buna dikkat edip, gereken ayarları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.
  • yok mu şöyle güzel bir mp3 çalar alalım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

hocam annem aradı gelmiş şimdi bende birtane kulaklık aldım haberin olsun gelir birazdan sanada inşallah:)

hocam hayırlı olsun benimde geldi, ama seçtiğiniz kampanyaya üyeliğiniz bulunmamaktadır diyor, bilen biri var mı? ne yapmamız lazım?
  •  İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bu tabletin dahili 3G si mi var? Özelliklerde 3G yazıyor ama dahili mi yoksa aparatla mı anlayamadım. Dahili varsa 3G li bir tablet için 279 TL çok iyi bir rakam bence. Gerçi tabletin pratik kullanım özellikleri (batarya süresi, ekran kalitesi, ekran çipi vs) nasıldır bilmiyorum.

EDIT: Araştırdım, kusura bakmayın ama oha diyorum, dahili 3G modülü olduğu gibi GPS modülü de varmış!!!! İlgilenenler için bu tablet hakkında yine bu forumda yapılan bir değerlendirmeye göre, tabletin artı ve eksi yönleri (alıntıdır),

Huawei Mediapad 7 Youth ‘un artıları:
    + Tabletlerin piyasa durumu ele alındığında, cihazın fiyat uygunluğu;
    + Tablet pazarındaki benzer fiyatlı ürünlerden farklı olarak dahili 3G ve GPS barındırması;
    + Beklentilerimin üstünde bir oyun ve browser performansı sunması;
    + Sonradan da olsa, telefon özelliği kazandırılabilmesi;
    + Piyasaya girdiği Android 4.1.2 versiyonu ile iyi optimize edilmiş olması ve donanımsal ya da yazılımsal her hangi bir sıkıntısı bulunmaması;
    + Tasarımı ve malzeme kalitesinin bir çok kullanıcıyı memnun edebilecek düzeyde olması;
    + Diğer bir çok taşınabilir tablet/telefondan farklı olarak güçlü bir hoparlörü bulunması.

Huawei Mediapad 7 Youth ‘un eksileri:
    - Ekran görüntü kalitesinin beklentilerimin altında kalması, kontrast oranının tutturulamaması;
    - Özellikle ön kameranın performansı vasatın çok altında kalması;
    - Sonradan kazandırılan telefon özelliği için gerekli ahize donanımının bulunmaması;
    - FM Radyo barındırmaması;
    - HDMI giriş portunun bulunmaması;
    - Kutu içeriğinin aksesuar fakiri olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 10 Ekim 2013; 17:02:17 >

• Biz nasıl insanlarız abi.. Girdiğimiz yeri kurutuyoruz..

Ahh şöle bir kampanyanın üstüne güzelde bir stok olsa fena mı olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 10 Ekim 2013; 16:55:08 >
  • Sony kulaklık kaptım bende bedavadan. Haber veren arkadaşa teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İLK 4000 KİŞİ SARI KUTU TURKCELL

Turkcell Mağaza İndirimi'ni seçmiceksin.. Sarı Kutu Kampanyasını seçiceksin en üstte.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    hocam turkcell mağaza indirimi değil sarı kutu olanı seçmen gerek :)
  • Ben de kulaklık aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Turkcell Mağaza İndirimi'ni seçmiceksin.. Sarı Kutu Kampanyasını seçiceksin en üstte.

• quote:

Sarı kutu altındaki 50 TL indirimi seçeceksiniz. Turkcell magaza indirimini degil
  • resimdeki mavi kulaklığı sipariş ettim. tam 50 TL idi çeki kullanınca 0TL ye geldi ve sipariş geçildi :)

kulakluk resmi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.