< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu konuşma tarzıyla ben bu adama para kazandıracağıma yalın ayak gezmeyi tercih ederim.
Keşke herkes böyle düşünse.. Gören bağış yapacak zanneder vaktim yok vs bir ton cümle yazmış. Biz bunu özel araçla kapısından alalım, yolda bir şeyler ikram edelim. Bir güzel masaja götürelim akşam da bir yemek ısmarlayıp geri bırakalım. Adam araba satıcam diye ilan koymamış bakın nasıl yüzsüzüm siz de görün diye paylaşmış |
RAKAM SİZE UYMUYORSA BÜTÇENİZ TASARRUFUNDA BAŞKA ARAÇ BAKINIZ.
Aslında tüm olay bu açıklamada bitiyor. Araba satın alacak kişiler muhakak bunu akıllarından çıkarmamalıdır. Bu ilana gelecek olursan muadillerine baktım, zaten 4 tane toplamda ilan var. Biri hepsini örgütlese piyasa oluşturabilirler. 😂 Geçen sene 1 ağustosta 230.000 tlye kaç tane gram altın alabiliyordun? Şimdi kaç tane alabiliyorsun? Geçen seneki 230.000 lira ile şimdiki 230.000 tl maaalesef ama maalesef aynı değil. Bu adamın geçen sene bu arabayı 150.000 tlye aldığını varsayıyorum. Arabayı alırken de başka araç ilanlarına da bakıyordu ve örneğin civic 1.5 sport plus 150.000 tl idi, bmw 116d 150.000 tl idi, İşte ne bileyim geçen sene fiyatı 150.000 tl olan bi kaç ilan daha ekle buraya. Sonra bu adam dün ilanlara girdi, baktı ki bu söylediğim geçen sene 150.000 tl eden MAL herhangi bir MAL, bi bakmış ilanlarda 230.000-240.000. Allah allah demiş, ulan geçen sene bu zamanlar 150.000 tlye alabiliyordum bu bmwyi, şimdi 230.000 olmuş. Ee benim arabada geçen sene 150.000 di. Demek ki ben şu an subarudan sıkıldım, bmwye, honda sport plusa geçmek istesem bu arabayı 230.000 e falan satmam lazım ki, aynı değerdeki diğer MAL ı alabileyim. Aslında mevzu bundan ibaret, yani demem o ki: Paranız kadar araba bakın çünkü bu fiyatlar böyle gidecek. Galerici alsatcı malsatcı değilim, geçen sene 5 ay araba kovaladım araştırdım. 1 senedir de aynı arabaya biniyorum. Yarın değiştircek olsam, şuan piyasası neyse ona satarım. Kar ettiğimi falan da düşünmem düşünemem çünkü herşeyin fiyatı arttı. Tek olduğum şey gerçeklerin farkında olmaktır, bence sizde bir an önce uyanın derim... |
Kendin diyorsun zaten hepi topu 7-8 tane ilan vardı diye
İlandaki açıklamaya bakılırsa bunlar organize şekilde "Tofaş kuş serisi bile 30bin ediyor yeaa" kafasında birinin gazına gelerek topluca fiyat yükseltmişler, hadi hep birlikte kazanalım diye Malum parti sözcüsü diyordu ya organize kötülük diye, ha o hesap.Gerçi serbest piyasa araştırma, soruşturma ve geliştirme ekibi dh şubesi üyeleri gelip klasik serbest piyasa yeaa tanısı koyarlar İnşallah arabalarını sattıktan sonra Kamiq almak isterler de malum galericilerin kucağına düşerler, körler sağırlar birbirini ağırlar |
Bu piyasada 250 bile eder Levorg. Ne arabalar ne manyak paralara satılıyor.
Bayiler araçla dolmadığı sürece fiyatların düşmesini beklemek hayalperestlik. 2021 in 2. yarısından önce de zor dolar. Dolana kadar da döviz kim bilir nereleri görür. İki ucu ... değnek. Yazık şu halimize. |
Eyvallah tabi paramiz kadar bakalım , herkes öyle yapsın ama paramız aynı kalırken paramız kadar baktığımız mal neden iki katına çıkıyor fiyat olarak . Hem de 1 2 aydan kısa sürede
Aramızda maaşı iki katına çıkan yoktur . Geçen ay param kadar bakarken Levorg alıyordum, bu ay polo . Hadi bir hafta daha düzgün araba beklesem Seat Ibiza fln alacağım galiba . |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 30 Temmuz 2020; 19:54:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 30 Temmuz 2020; 21:22:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|