|
kışlık lastik bakarken denk geldim, piyasaya 2011 yılında çıkmış bir model, neredeyse 12 yıl oluyor. aynı desenle halen üretimde görünüyor. üstünden 2-3 nesil geçmiş. goodyear'ın son çıkan kış lastiği de değil, ultragrip 9 plus var çünkü. testlere ise en son 2013 yılında girmiş çünkü ug9 çıkınca olması gerektiği gibi silinip gitmiş piyasadan, ayrıca yeni ürünlere göre geri kalmaya başlamış bile sadece iki yılda. baktığım birkaç ebatta öyle aşırı bir fiyat avantajı da yok, hatta son nesil modellerle aynı fiyatı. tercih edilmesi için mantıklı bir sebep göremiyorum fakat halen tavsiye edenleri, kullananları görüyorum. belki de bu model yüzünden ug9+ doğru düzgün gelmiyor bile. goodyear işin kolayını bulmuş 12 yıllık modeli yeni fiyatına satıyor resmen. |
|
MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

sırf marka diye lastik mi alınır? ne olursa olsun önce modele bakılır, sırf marka diye hiçbir ürün alınmaz. ayrıca kim dedi yan markalarla fiyatı aynı diye? benim bahsettiklerim diğer ana markalar. bridgestone, hankook, continental, michelin gibi. bunların ürünlerinin bazılarıyla fiyatı aynı bazılarıyla arasında makul bir fark var. hatta goodyear ug9+ ile arasında bile çok fark yok diyorum, bu modeli üretmeseler daha da düşer fiyatı.
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı