Selamlar. Bayramdan sonraki haftalarda önce ehliyetime motor ekletmek, sonrasında sürüş eğitimleri ve sonrasında da motor alıp teker sayısını 4'ten 2'ye düşürmek istiyorum. Gençlik yıllarımı 4 teker üstünde ve kapalı alanda heba etmiş hissediyorum :) Öncelikle, Motoru sadece ulaşım aracı olarak kullanacağımı, hoplamalı-zıplamalı, ön kaldırmalı, kıç kaydırmalı saçma sapan apaçiliklerden uzak kullanacağımı hesaba katarsak, yaşı ne olursa olsun düşünce yapısı olgun kişilerden tavsiye almak istediğimi belirtmek isterim. İlk olarak çok uzun süre bisiklet deneyimi olan ancak bazı sağlık sorunlarından dolayı ortalama yaklaşık 15 yıldır 4 teker üstüne sığınan, bir çoğunuza göre "DAYI" sınıfındaki yaşlara sahip birisiyim. Ehliyet ve eğitimler sonrasında 250cc bir motor ile geçiş yapıp uzun yıllar bu cc de kalma düşüncesindeyim. Araştırmalarım sonrasında da CFMOTO 250NK'ya yakın hissediyorum. Tabi bunların hepsinden önce ehliyetimi almam gerek :) Ehliyet almak, işin kolay tarafı. Ancak 2. aşamaya geldiğimde bu alanda hiç bilgim yok. Bu sebeple İstanbul'un herhangi bir ilçesinde sürüş eğitimleri veren, insanları sürüşe gerçekten hazırlayan kurs, ders. vb alabileceğim yerler neresidir. Tecrübesi olanlardan bu konuda bilgi alabilirsem çok sevinirim. Burada özellikle 1v1 eğitimin etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle eğitim verilen bir yer varsa bu konuda önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkür eder, güvenli sürüşler dilerim. |
Bildirim