Şimdi Ara

>> İstanbul F1 Park, İleri sürüş akademi fiyatları aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://intercityakademi.com/ 2023 yılına kadar, istanbul parkı almış bu firma.
    Güvenli Sürüş (Otomobil) eğitimi, 375 TL + KDV. Eğer aracınız yoksa, 150 TL'ye Renault Fluence veya 350 TL'ye BMW kiralayabilirsiniz.Buraya gitmeyi düşünüyoruz 2 kişiyiz.

Yakın zamanda olmasa da, ileri zamanda gitmeyi planlıyoruz.
    Gidenler bilgi verirse seviniriz.

• Aslında gitmek lazım. 500 lira çok menem bir para değil. En fazla 2 depo benzin parası.
  • Gitmek lazım bence sonuçta can taşıyoruz yada karşı tarafın canını yakıyoruz. Eğitimden önce aslan kesilenlerin eğitim sonrası kediye döndüğünü izmir park'taki eğitmen söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Arkadaşlar merhaba,

http://intercityakademi.com/ 2023 yılına kadar, istanbul parkı almış bu firma.
    Güvenli Sürüş (Otomobil) eğitimi, 375 TL + KDV. Eğer aracınız yoksa, 150 TL'ye Renault Fluence veya 350 TL'ye BMW kiralayabilirsiniz.Buraya gitmeyi düşünüyoruz 2 kişiyiz.

Yakın zamanda olmasa da, ileri zamanda gitmeyi planlıyoruz.
    Gidenler bilgi verirse seviniriz.

Ben manuel vitesle uğraşmak istemiyorum acaba bmw araç otomatik mi bilginiz var mı? Araç kiralayıp gitsem bu sefer de kiralama firması karşı gelecektir. Yoksa çok istiyorum böyle bir eğitimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Gitmek lazım bence sonuçta can taşıyoruz yada karşı tarafın canını yakıyoruz. Eğitimden önce aslan kesilenlerin eğitim sonrası kediye döndüğünü izmir park'taki eğitmen söylemişti.

Otomotik vitesli araçları olacağını sanmıyorum, pek bilgim yok.Arayıp sorabilirsin.

" Eğitimden önce aslan kesilenlerin eğitim sonrası kediye döndüğünü izmir park'taki eğitmen söylemişti." derken ne demek istediğini anlamadım? Eğitimin bana katkısı ne olacak? Ben, drift'te vs. profesyonel sürücü olmak istiyorum.Örneğin, polislere eğitim veriyorlar.Bende bunun için sürüşümü iyileştirmek istiyorum.Go kart gibisinden, istanbul parkta eğitim almakta cabası

• Ben genel amaçlı yazmıştım. Eğitime ne gerek var ben zaten süperim diyenler eğitim sonrası ne kadar yetersiz olduklarını anlıyorlarmış. Bu yüzden imkânı olan hemen herkes profesyonel yardım almalı.

• Gitmek lazım aslında,6-7 senedir her hafta sonu carting e giderek,ralli lere giderek kendimi geliştirdim ama daha fazlası neden olmasın ki...

Kendi arabamı orda hibe etmem onun için fluance ile güzel bir eğitim olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.