|
Yerli otomobil TOGG, yüksek hızlı test sürüşünde görüntülendi

-
-
Yoo bende bir heyecan yasatmadi. Eski sahin dogan devrini gormus biri olarak ne olacagini cok iyi biliyorum. 100kusur senelik ureticilerin oldugu bir sektorde oylece rekabet edemezsin, satmasi icin gumruk duvarlari yukselecek, dusuk kalite araclar yurticinde yuksek fiyatdan satilacak. Paspasi bile olmayan eski sahinlerin fiyati bugunun degeri ile audi a3 e denkti. Ayni devir geri donecek, pahaliya kalitesiz mal satilacak, bilime teknolojiye gercek endustriyel altyapiya harcanabilecek kaynaklar secim oncesi siyasi show olarak bu sekilde carcur edilecek. -
iyi sinyal çalışıyor....
-
Osmangazi köprüsü civarında 180 km/s üstü bir hızlara çıkmak serbest değil diye biliyorum. Trafiğe kapalı alanda ya da yarış pistinde yapsalar daha iyi olurmuş bence. Hayır laf sokmak için de söylemiyorum. Hadi milletin hayatı 5 para desek de, hazır böyle önemli, para kazandırabilecek bir projenin test aşamasında halka açık bir kaza olsa, olay başlamadan çok kötü reklamla söner, derdim o yani.
-
HEYOOO 20 BİN LİRAYA YERLİ ARABAMIZA BİNİCEZZZ
-
bu araba uretilse herseyi on numara olsa bedava dagitsalar bile diyecekleri laf şu oy icin dagitiyorlar gskdvsixns -
bu kadar hızlı trafiğe açık yolda gitmesi riskli değil mi? gerçi almanlar bu testi de yapıp göndermişlerdir. helal olsun Almanlar yapıyor ... Araba / makina diyince das Deutschland ... ama aptal politikacılarım yönettiği batan almanya! 30 sene sonra biter ... işte o zaman hakikatten bizi kıskanır! çünkü bizim şu anda 8 9 yaşında siyaset konuşan kardeşlerimiz, bundan 20 sene sonra çok iyi donanımla eğitimle Türkiyemi ilerleteceklerdir.
ama burada 8 9 yaşında alman veletler ise hangi arap rapçi, zenci rapçi hangi parçayı çıkaracakmış sana şakırlar...
-
zaten çok biliyorsunuz. muhaliflik adına, teknolojik ürünlere bile muhalefeti bu ülkede gördük. şimdi bu araba Çin'den yada Bangladeş'te üretilip ülkeye gönderilseydi bu kadar ses etmeyeceğinizden emin gibiyim.
-
Zamanında, cumhuriyet daha yeni yaşlardayken, ülkede silah fabrikası kurulmuş, Abd'li yetkililer demiş : "ne gerek var böyle uğraşıp para harcamanıza, biz size daha ucuza satarız, sizin topraklarınız şeftali yetiştirmeye daha müsait" . Gerçekten de bu sözleri kabul edip, fabrikayı kapatmışlar sonra... Nuri Demirağ'ın uçak projesi aklıma geldi şimdi.. Demek ki, yıllar geçse de bazı zihniyetler sabit kalmış ülkede.
Unutma dostum: Eğer ülkecek üretmezsek, bizim yaşadığımız bu Dolar ve cari açık derdini, dedelerimiz yaşadığı gibi bizim torunlarımız da yaşayacak...
"Ne gerek var canııımm. araba idüü, iha idüü.vida idüü üretip zaman harcamaya, çin zaten ucuza üretiyor, alıp kullanak. ohh miss.."
Bre tembeller, üretmiyorsunuz madem, üretene de köstek olmayın. tam mahallenin çok bilmiş yenge ve dayıları gibiler valla :)))
-
teneke şahin doğanla bunu bir mi tutuyorsun. o araçlar çıktığında piyasada ne arabalar vardır. gazetede kuponla bile verdiler o pahalı dediğin arabaları bil istedim.
-
Chp& Hdp secmenin de yada 6+1 secmende heyecan yarattı demiyor :))
Zaten sizin zihniyet ile ne kadar çok heykel dikersek o kadar çok laik olacağız mantığı hakim.
Sen sıkma canını yani , haber sana hitaben değil. 11 chp belediyesinde dikilen heykellerin 83 milyona faydası falan sanıyorsun sen sandığa giderken hala.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hyundai Devrim'den 2 yıl sonra kuruldu geldiği nokta ortada. Birde bize bakın. Elektrikli ve hibrit araçlar konusunda bare geç kalmasak. Anadol ve Devrim'den sonra TOGG ülkemizin gururu olacak. Milletimiz gurur duyacağı gururlanacağı yerde aracı al aşşa etme için herşeyi yapıyorlar aracı karalamak için biraz gurur duymayı öğrenin. Övdüğünüz Mercedes'lerin, BMW'lerin, Ferrari'lerin bile tasarımını Pininfarina yapıyor. Yok parçası şu ülkenin burası bu ülkenin şu şunun demeyi bırakın artık ülkenizle gurur duyun artık ne bu kıskançlık. Sizin o küçümsediğiniz Hyundai (Genesis, Kia, IONIQ) markalarıyla piyasayı domine ediyor önümüzdeki yıllarda Toyota ve VW tahtından edecek umarım bizim TOGG Hyundai gibi geleceği parlak ve sağlam bir marka olur
-
Bu mantıkla Tesla diye bir marka olmazdı tebrikler mukemmel bir vizyon.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmedi. Yazıklar olsun. Amaçları şov yapmak. İç piyasada Egea clio gibi çok sayıda satabilecek model yapmak varken seçilen modele, para yedirdileri firmalara, kişilere, arsaya, satış fiyatına bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşlı troller size de bravo bu arabayı savunurken işinize dört elle sarılıyorsunuz. "ne gerek var" diyen yok. İşiniz gücünüz algı operasyonu yapmak. Alın size gerçek yerli HABAŞ
www.dunya.com/amp/ekonomi/honda-gitti-yerine-habasin-yerli-hibriti-geliyor-haberi-635252
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapılan 1 doğru iş yanlış yapılan 10 işi haklı çıkarmaz..
-
sizin gibi bi zihniyet yüzünden montaj sanayisinde çakılı kaldık yıllarca. 100 senelik üretici en büyük 10 firmanın toplamından piyasa değeri büyük tesla var şu an. vizyonun sıfır sıfır sıfır. siyasi hamasetiniz batsın. hükümet değişmeli bence de ancak bu araba yollara çıkmalı. iphone 13ten başlamadı 1den başladı. siyaseten kullanır, o kadar destek oldu köstek olanların arasında. ona yapacak bişey yok. daha ne teknolojisini yapacak. montaj sanayisinin kralı vardı ordaki know how ve yurtiçi dışı bi çok mühendis katıldı projeye. yurtdışına ihracatı vs çok zor bence bu pazarda ancak ithalatı kesse yeter. ilk etapta tesla gibi yüksek kar ile pahalı modeller satılır sonrasında daha uygun modellere maddi zemin hazırlanırsa iyi yerlere gelir. kamu kullansa yeter 150 bine yakın araç var bakımı vs. elektrikli bari bakımıda ucuz, benzini de yok.
bu araba uretilse herseyi on numara olsa bedava dagitsalar bile diyecekleri laf şu oy icin dagitiyorlar gskdvsixns
|
Yoo bende bir heyecan yasatmadi. Eski sahin dogan devrini gormus biri olarak ne olacagini cok iyi biliyorum. 100kusur senelik ureticilerin oldugu bir sektorde oylece rekabet edemezsin, satmasi icin gumruk duvarlari yukselecek, dusuk kalite araclar yurticinde yuksek fiyatdan satilacak. Paspasi bile olmayan eski sahinlerin fiyati bugunun degeri ile audi a3 e denkti. Ayni devir geri donecek, pahaliya kalitesiz mal satilacak, bilime teknolojiye gercek endustriyel altyapiya harcanabilecek kaynaklar secim oncesi siyasi show olarak bu sekilde carcur edilecek.
|
Zamanında, cumhuriyet daha yeni yaşlardayken, ülkede silah fabrikası kurulmuş, Abd'li yetkililer demiş : "ne gerek var böyle uğraşıp para harcamanıza, biz size daha ucuza satarız, sizin topraklarınız şeftali yetiştirmeye daha müsait" . Gerçekten de bu sözleri kabul edip, fabrikayı kapatmışlar sonra... Nuri Demirağ'ın uçak projesi aklıma geldi şimdi.. Demek ki, yıllar geçse de bazı zihniyetler sabit kalmış ülkede.
Unutma dostum: Eğer ülkecek üretmezsek, bizim yaşadığımız bu Dolar ve cari açık derdini, dedelerimiz yaşadığı gibi bizim torunlarımız da yaşayacak... "Ne gerek var canııımm. araba idüü, iha idüü.vida idüü üretip zaman harcamaya, çin zaten ucuza üretiyor, alıp kullanak. ohh miss.." Bre tembeller, üretmiyorsunuz madem, üretene de köstek olmayın. tam mahallenin çok bilmiş yenge ve dayıları gibiler valla :))) |
Volvo 1,8 milyar dolara satildi. Merkez bankasi 200 milyar dolari ziyan etti. Oyle bir cilaliyorsunuzki sanki bu 3-5 sirket ulkeyi kurtaracak.
|
Bu mantıkla Tesla diye bir marka olmazdı tebrikler mukemmel bir vizyon.
|
zaten çok biliyorsunuz. muhaliflik adına, teknolojik ürünlere bile muhalefeti bu ülkede gördük. şimdi bu araba Çin'den yada Bangladeş'te üretilip ülkeye gönderilseydi bu kadar ses etmeyeceğinizden emin gibiyim.
|
teneke şahin doğanla bunu bir mi tutuyorsun. o araçlar çıktığında piyasada ne arabalar vardır. gazetede kuponla bile verdiler o pahalı dediğin arabaları bil istedim.
|
@wolferto adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı: bu araba uretilse herseyi on numara olsa bedava dagitsalar bile diyecekleri laf şu oy icin dagitiyorlar gskdvsixns Mercedes firmasının fiyatı 30-40 milyarlar dolar , Volvo Forda 6.5 milyar dolara satıldı zamanında bu paralar AKP'nin yediği paralar yanında çerez parası bile değil 20 senede TOGG , Anadolu Grubu (%19), BMC (%19), Kök Grubu (%19), Turkcell (%19), Zorlu Holding (%19) ve TOBB (%5) ve Vestel firmasının ortaklığında bir ürün Bunun akp hükümeti ile bir alakası yok zaten olamaz SSCB hükümeti zamanında araba üretip sattı komünist ülke olduğu için , hükümet araba ev üretip satarsa buna komünizm denir O kadar cahilsiniz ki ama 2022 yılında elinize boş beleş verilmiş internet ile sosyal medyada yorum yapma cesaretiniz var bu da cahillikten geliyor |
Osmangazi köprüsü civarında 180 km/s üstü bir hızlara çıkmak serbest değil diye biliyorum. Trafiğe kapalı alanda ya da yarış pistinde yapsalar daha iyi olurmuş bence. Hayır laf sokmak için de söylemiyorum. Hadi milletin hayatı 5 para desek de, hazır böyle önemli, para kazandırabilecek bir projenin test aşamasında halka açık bir kaza olsa, olay başlamadan çok kötü reklamla söner, derdim o yani.
|
Benzer içerikler
- gmail toplu mail silme
- instagram süreli mesaj açma
- xml dosyası açma
- instagram önerilenleri sıfırlama
- jnlp dosyası açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X