Şimdi Ara

Tvs Jüpiter 125 mi - Hero Dash 125 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Jüpiter ve Hero daha arasında çok kararsız kaldım çok araştırdım fakat hala ikilemdeyim. Bu iki modeli kullanan veya kullanmış arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• Hangisi size yakın?

Hero Dash 125 kullandım sorun yaşamadım fakat ; Jupiter 125 sorun yaşayanlar cok.

Genelde montaj ve servis şikayetleri

Hero servisi kalabalık degil daha iyi ilgileniyorlar

• ben Tvs jüpiter almak için aşırı istekliydim, önce jüpiteri soruşturdum baya. çevreye sordum, video izledim vs. Bu şekilde 1 hafta düşündükten sonra 75 bin TL olan jüpiteri almaktan vazgeçtim. Çok fazla şikayet vardı satın alanlarda. Evet motor kaliteliydi, şık görümnümlüydü ama servis yetersizliği, ilgiziliği ve çok sayıdaki sorunlar yüzünden almamaya karar verdim. Daha sonrasında Activa almak için 23 bin TL peşinat aradım ancak bulamadım :). En sonunda Dash 125 i tavsiye ettiler. Onu da 1 hafta araştırdım ve genel anlamda memnuniyetin daha yüksek oranda olduğu, servislerin TVS'ye göre daha ilgili ve kaliteli olduğunu anladıktan sonra bayiye gittim. 83 bin TL 'ye onu aldım. şu an 800 km oldu. Henüz bir sorunla karşılaşmadım. işimi görüyor.

• anyhill kullanıcısına yanıt

DASH 125 konusundaki genel tecrübeleriniz nasıl? hala tavsiye ediyor musunuz?

• smiles1999 S kullanıcısına yanıt

açıkçası çok kullanmadım motoru, alalı 5 ay oldu sadece 1500 km yaptım. 1 aydır da soğuklar başlayalı binmiyorum. Genel olarak çin malı kapuçino , mondial gibi motorlara göre kaliteli hissettiriyor. Onu hemen anladım. Frenlerini hiç beğenmedim. özellikle arka fren zayıf geldi. ön fren iyi ama onu nerdeyse hiç kullanmıyorum sürerken. lastikler de baya kötü. dip gaz uzun süre kullanınca yağ damlatıyor hava filtre kutusundan. Genel bir şikayet bu. Yağı fazla koyunca da atıyormuş. Bende sadece 1-2 damla attı, onda da fena basmıştım bi 10 dk dip gaz yapmıştım. Bazen marşı da geç alıyor, sanırım fabrika çıkışı akü biraz zayıf. Anlattıklarım eksi yönleri. Artı yönleri ise şahsen uzun süre kullanımda koltuğu rahat geliyuor bana, gidonu çevirince dizime nerdeyse çarpmıyor (boy 1.95) . Kullanımı rahat ve konforlu yani . Yokuş çıkışı gayet iyi, hızlanması gayet iyi. Yakıt tüketimi de 1.8 ile 2.5 arasında değişiyor. (hızlı sürme yada sakin sürme durumuna göre) İyi lastik takılsa son hız 115 filan görür. Bu lastiklerle bile 100 yapıyor. Yani performans, yakıt ve yokuş çıkma gücü bence çok iyi. Kronik ufak sıkıntılar çoğu motorda mevcut zaten, rakiplerinden daha sorunsuz denilebilir. Ama Honda Activa daha kaliteli hissettiriyor sürerken binerken vs. Bu anlamda Çİn malları ile Japon motorları arasında bir konumda diyebilirim. Hero Önder Motor da baya ilgili, parçalara geç de olsa ulaşılıyor. Servisini baya beğendim açıkçası. honda, yamaha gibi kazıkçı değil, ama onlar kadar hızlı tedarik de yok. Arora vs gibi Allah'a emanet değil kesinlikle. 2-3 sene gözlemlemek lazım firmayı. Piyasada tırmanmak için kaliteli hizmet anlayışıyla hareket ediyorlar ancak model yelpezesini genişletmesi lazım. 2-3 sene sonra piyasadan çekilirse motorlar prim yapmayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.