Şimdi Ara

İKİNCİ EL REZİLLİĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
7.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende dün bi galericiyle konuştum 2010 focus titanium otomatik aracıma 35 eder diyor.
    kendinde 2005 comfort manuel benzinli araç var 32.500 istiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEVLET Bİ EL ATSA BU OLAYLARA
    KAYIT YOK
    GARANTİ YOK
    RAPORLARI YOK

    SANKİ PATATES SOĞAN SATIYORLAR
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2-1.3-mid-2009-94.000-km-metropol-grisi-dip-fiyat-293576334/detay

    Buyrun dün açtığım ilanım, araba hakkında ne biliyorsam yazdım. Dip fiyat verdim, bugün mesaj geldi" 23bin liram var inan başka çıkmıyor, param peşin, kabul edersen bu akşam yola çıkayım " diye... Kibarca 26binden aşağı olmayacağını yazdım. 5 dakika sonra aynı kişiden bir mesaj daha, " aynı cümleleri şablon olarak kullanmış ama sadece 23bini 15 bin yapmış, sanırım başka araç için atacağı mesajı yanlışlıkla bana gönderdi çakal. :) Neredeyse pert araçlara istenen rakamı yazmışım, 3 daha altına almaya çalışıyor çakal




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IORI

    Genelde alırken bende çok incelerim çok temiz arabalara binerim satarken de tam bakımlı masrafsızdır, bana da ne kadar arıza müşteri varsa o denk geliyor. Resimde görülen BMW 98 model 101.500 Km'de ve Benzinli otomatik 316i değişeni yok 3 parçası ufak tefek şeylerden boyandı ve hala kaskolu araçtır ilk sahibinden ilan verdim geçenlerde Motoru nasıl, şanzıman nasıl değişen varmı, eee bu araba o kadar etmez diyen bir kamyon adam çıktı, çektim evin önüne yatıyor. Baharı bekliyorum satacağım o zaman
    İlan verirken nesi var yok yazarım yine de zor müşteri bulurum yalancı ilan verenler yüzünden kimsenin kimseye güveni kalmamış.
     İKİNCİ EL REZİLLİĞİ


    1000-2000 tl için beklenen zamana ve çabaya yazık. Kaça satıyorsunuz?




  • İkinci el araç ilanlarına bakıyorum nerdeyse sahibinden ve galeriden arasında fiyat farkı yok
    Polo golf corsa ve corolla dışında galerileri gezdim tavsiye yok.
    İkinci El bu modellerde km yüksek kaza bile olsa fiyatlar tavan durumda hatta o kadar garip ki 2015 10bindeki araç ilanları galerideki sıfır fiyatlarından yüksek 2016 polo 1.4 tdi comfortline galeri 61 diyor siteler trendline modeline 55 çekiyorlar şaka gibi.
    Corsa 2007 leri essentia modeli ise ekmek peynir gibi herkes tutturduğu fiyata.
    Sıfır almak gün geçtikçe daha mantıklı oluyor dostlar....
    Temiz 1.2 tdi polo 50 bine kadar çıkıyor
    Corsa ortalama 42 binleri görüyor.
    Corolla ise ayrı bir dünya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar bende fiyatlar yüksek diyordum lakin test sürüşleri yapana kadar sıfır araçların bence ikinci el fiyatlarının düşmesini beklemeyin haziran basında fırlayacak alacak olanlar simdiden alsın derim
  • 2000 model 62binde hasar kaydi olmayan arabama 8900 tl yazdim. 5bin olmazmi diye bin tane mesaj attilar. Deveye diken hesabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin ortası kalmadı gerçekten ,ne yazarsanız 3-5 altına indirme niyetindeler.
  • 2.el araç satışı için düzenleme yapılmalı bence,
    Örneğin benim düşüncem,
    Kamu otoritesi tarafından lisanlandırılan ekspertiz firmaları kurulmalı. Bu firmaların hatalı işlemlerinde lisanları iptal edilmeli.
    Aracını satacak kişi öncelikle zorunlu olarak, lisanlı firmalara ekspertiz yaptırmalı. Bu raporun geçerlilik süresi belirlenmeli ve raporda aracın tüm resmi kayıtları da bulunmalı. (Trafiğe çıkış, sahip değişkliği, tramer kayıtları, haciz v.s).Ekspertiz ücreti için sabit bir fiyat belirlenebilir.
    Bence böyle bir uygulama üç kağıtcılığın bir nebze olsun önüne geçer. Bunun içinhttps://www.change.org/ da, bu işlerden anlayan bir arkadaşımız kampanya başlatsa da güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkinci el fiyatları yüksekti.Babamlara çok araç baktım.Ama bulamadım.Otomobil yerine 27.000 TL ye 2009 otomatik dizel fiat fierino aldım.Fiyat avantajı ve büyük bir araç aldım.Alan memnun satan memnun.Tek dezevantajı hız limiti ve senelik muayene o da olsun dedik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 2 Mayıs 2016; 14:22:26 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-38.000-km-otomatik-vites-yetkili-servis-bakimldegisen-tramer-yok-294688099/detay
    yukardaki ilanda, geçen hafta bayan sahibinden 34.000 tl ye satıştaydı, simdi galericide üzerine tam 5 bin tl koymuş. siz siz olun eğer ikinci el de ısrarlıysanız, yazılan fiyatın tam 10 bin tl altını teklif edin. yada biraz borca girin sıfır alın. çakallara paranızı kaptırmayın.
  • Alıcılar açısından sıkıntı yaşamalarının sebebi 3 kuruşa 5 köfte almaya çalışmalarıdır.
    Eldeki para belli adamın parası X arabanın Y tipinin 2010 modelini almaya yetiyor ancak o paraya 2012 modelini almaya çalışıyor. Amaç ne, kelepir alıp 1 yıl binmek ve satarken kar etmek, o kadar olmasa bile en azından hiçbir kayıp olmadan aldığı rakama satabilmek.
    Bu kafa var olduğu sürece alıcılar çok araba arar, buldum der gider bakar bitik çıkar, yada ekspertize sokar para verir haşat çıkar. Adam bakıyor ilanlara ilgilendiği araç için istenen en düşük rakamı yada en düşük birkaç rakamı aracın değeri olarak belirliyor. O zaman git o rakamların istendiği arabaları ne çıkarsa razı ol al. Ancak adam hem hatasız yada en fazla birkaç parça parça boya olsun istiyor, hem masrafsız olsun istiyor. Öyle araba istiyorsan ona göre bütçen olacak.
    Elindeki paranın alabileceğinden daha fazlasına olması gereken bir arabayı almaya çalışıyorsan kusurlarına razı olacaksın, ama ağır hasar kayıtlı olur, ama pert olur, ama masraflı olur.
    Bu nedenle hiç şaşrmıyorum 2 yada 3 ay araba arayıp alamayanlara yada 10 tane arabaya bakıp eli boş dönenlere.




  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    Kabalığımı mazur görün. Al-satçısınız herhalde çünkü yazdıklarınızı biraz yanlı gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Forumda daha önce yazdığım mesajları bir aratın otomobil işiyle uğraşmadığımı anlarsınız.
    Yazımda yanlı değil, alıcıların yaptığı yanlışları işaret ediyor sadece. Bahsettiğim gerçekler sizin canınızı sıktı yada zorunuza gittiyse o da sizin sorununuz ancak gerçek dediğim gibi ne yazık ki.
    Gerçek değerini verene araba çok. İnsanlar ödediğinin karşılığını değil fazlasını istiyor o nedenle de alamama sıkıntısı yaşıyorlar. Ödediğinden açık ara fazlasını almaya çalışan bir alıcı şansını zorluyordur.
  • mbulur M kullanıcısına yanıt
    Maalesef yanlış anlamışsınız neyse sizi anlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir araba arıyordum dün gittim opel corsa 1.3 cdti easytronik şanzımanlı 0 araba aldım hiç pişman değilim. Adamlar en boşuna 4 5 yaşında 150000 de ki arabaya fahiş fiyat istiyorlar. 0 aldım kafam rahat gerçekten. Allah herkese daha iyisini versin. Bu insanların bana çoğu dolandırıcı geldiği için uğraşmak istemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunogluAS -- 8 Mayıs 2016; 8:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga adamlar Nissan Micra 1,2 Street Otomatik Vites araca 51.500 Tl yazıyo 2016 model 1.2 Street modeli bayilerinde 48.000 TL'ye satılmaktadır. Bu nası bi şuursuzlukla ve bunu yapan firmada Ankaradaki Neziroğlu denen yer aq sözde en güvenilir ve en düzgün ikinci el satışı yapan yerlerden biri aq.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-neziroglu-plazadan-nissan-micra-1.2-street-otomatik-vites-292228208/detay/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emreuzunoglu

    Uzun süredir araba arıyordum dün gittim opel corsa 1.3 cdti easytronik şanzımanlı 0 araba aldım hiç pişman değilim. Adamlar en boşuna 4 5 yaşında 150000 de ki arabaya fahiş fiyat istiyorlar. 0 aldım kafam rahat gerçekten. Allah herkese daha iyisini versin. Bu insanların bana çoğu dolandırıcı geldiği için uğraşmak istemedim.

    Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Kaça mal oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartala 17 palioya 23 yazanları şikayet ediyorum direk dolandırıcılık yapıyor diye
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.