Şimdi Ara

İkinci el piyasası durgun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gun once ilan verdim hala satamadım ben mi sabırsızım yoksa piyasamı durgun anlamadım sizce durumlar nasıl?

• İlanın linkini koyarsanız nedenini çok daha net bir şekilde öğrenirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin 10 bin yüksek yazmışındır

• 10 gun kisa bi sure.

Normalde ederi 85 86 bin olan 20 25 bin km de 2 3 ay sonra almayi dusundugum araba icin ilan takip ediyorum.nasil gidiyor diye

Gecen agir hasar kayitli olanini 72 ye yazan birinin araci 2 gunde satildi

Ilan sahibinin aciklamalarda dedigi.0 kokusu uzerinde sifirindan hic bir farki olmayan!!!!!.48 bin km de uc dort parca lokal boyali.sag arka kapi degismis(sifirindan farki nasil yoksa) 88 bin yazmis aylardir bekliyo

Az tutan marka hasarli boyali farketmeksizin ederini yazarsaniz satilir.her donem.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ford-focus-19000-km-459235525/detay ilan bu acıklama yada fiyat konusunda bir hatam var mı sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norneither

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ford-focus-19000-km-459235525/detay ilan bu acıklama yada fiyat konusunda bir hatam var mı sence

Tamamiyle nasip kısmet işi.. Ben pikap aracı sadece 4 günde sattım doğru fiyat orantısı önemli. Sadece sizin ilanınızda açıklama karmaşası var gibi geldi. Hepsini bir yazmışsınız sanki sağ çamurlukla kapı da değişmiş gibi. Daha sadece bir dille değiştirin isterseniz şahsi görüşüm.

• Ben getz koydum. Maximum ilan fiyatlarindan 2bin asagi yazdim. Millet 31 derken ben 29 yazdim. 48 saat dolmadan kapora aldim diyarbakirda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el piyasası durgun mu?

İkinci el piyasası durgun mu?

Bu şekilde açiklama yazmistim.

• FernandoDiaz F kullanıcısına yanıt
    anladım tesekkur ederim biraz duzeltme yapayım ben de
  • valla kardeş onu bilmem ama bir araba satacaksın 10 tane konu açmışsın ,
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-saglik-memurundan-lpgli-ruhsata-isli-yeni-kasa-peugeot-308-458981840/detay

Bende aynı dertten muzdaribim. Takas teklifleri dışında arayan soran pek yok. İlanı yorumlayabilir misiniz ?

• Biz Toros koyduk 2 ayda satıldı siz düşünün.
  • astra j sedan 1.6 cdtı 136 bg manuel sport paket 17 bindeki aracımı 1 ayda 75 e anca sattım. Piyasa durgun
  • Yani şöle söleyim 1 ay önce iş yerindeki mühendis arkadaş 62.000 km, senin aracının yeni kasasını 63.000 tl ye aldı (dizel). Kaza boya değişen yok. Model yılı 2014 mü 2015 mi tam hatırlayamadım.
  • Sadece otomobil sektöründeki ikinci el piyasası değil, bütün piyasalar durgun bugünlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-saglik-memurundan-lpgli-ruhsata-isli-yeni-kasa-peugeot-308-458981840/detay

Bende aynı dertten muzdaribim. Takas teklifleri dışında arayan soran pek yok. İlanı yorumlayabilir misiniz ?

Gayet normal gorunuyor bence

• Fiyat pahalı.

Aynı paraya makyajlı kasa 2015 araçlar var.

Makyajlı kasada çok büyük değişimler var, işi bilen bu paraya makyajlı kasa alır.

Sizin hem şanssızlığınız var, hemde fiyatınız yüksek.

Siz bu aracı 2014'de sıfır km olarak 65-66.000TL aralığına aldınız zaten en fazla. Kullanma payınıza rağmen zararsız satmayı hedeflemişsiniz ve o yüzden satamamanız normal.

Sıfırına zam gelince, ikinci elinin değerinin arttığı tek ülke Dünya'da Türkiye'dir.
  • kin_ci K kullanıcısına yanıt
    pazarlık yapılır ya para cozulur elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Fiyat pahalı.

Aynı paraya makyajlı kasa 2015 araçlar var.

Makyajlı kasada çok büyük değişimler var, işi bilen bu paraya makyajlı kasa alır.

Sizin hem şanssızlığınız var, hemde fiyatınız yüksek.

Siz bu aracı 2014'de sıfır km olarak 65-66.000TL aralığına aldınız zaten en fazla. Kullanma payınıza rağmen zararsız satmayı hedeflemişsiniz ve o yüzden satamamanız normal.

Sıfırına zam gelince, ikinci elinin değerinin arttığı tek ülke Dünya'da Türkiye'dir.

peki kaça satmalıyım sizce?
  • Norneither N kullanıcısına yanıt
    Araç beyaz trend x direk kiralıktan çıkma hissi uyandırıyor.
    65500 gibi rakamlara son kasa 0 km 2016 model benzinli alınabiliyor. Yani millet ikince el dizel üstelik kiralık riski olan araç alacağına 0 yeni kasa benzinli tercih edebilir.
    Park sensörü kolçak dahi olmayan bi model olması ayrıca eksi bi durum.
    Yeni kasalarında daha çok donanım, son kasa gibi artıları var. Bence fiyatı biraz daha aşağıya çekin. Pazarlık için millet gibi 4 5 milyar değil 1 milyar pay bırakın. Arayanların çoğalacağını göreceksiniz.
    Ben kendimce başka kusur görmedim. Piyasa yavaş değil hakkını isteyen hemen kaporasını alıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.