Bildirim
ikinci el CRV mi sıfır VITARA mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sıfır araç daha iyi olur hocam
Uzun süre masraf yapmazsın
Aracın garantili olur
Daha yeni teknoloji
İlk senin kullanman da ayrı bi keyiflidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iki araç kıyaslanamaz. yeni vitara b sınıfı tüy siklet.
diğeri tam tersi c ve ağır.
ikisi arası gibi bi ton araç var qashqai asx xv gibi._____________________________ le saray del papel -
Tabiki sıfır alırdım
gl+ biraz donanım konusunda fakir ama yakıt tüketimi, otomatik vitesi ve motoru ile kombinasyonu çok iyi tutturmuş. alırken kol dayama eklemeyi unutmayın. _____________________________ www.youtube.com/c/jdmspiritturkey -
Ben 1 ay önce 2012 CRV aldım. Memnunum şu anda. Sedefli beyaz ve spor tampon tavsiye ederim. Exe donanım alırsan içi bej deri ve cam tavanda olur.
CR-V'nin km si 100 binden aşağı ise CR-V alınır. _____________________________ 
"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir." -
...and the oscar goest to VITARA :). Tşk fikirleriniz için. CRV aklımdasın yine de, mantık evliliği oldu biraz benimki:). _____________________________ -
Konu kapandı sanırım ama yine de fikrimi belirtmek isterim.
Vitara'nın arazi kabiliyeti birçok 4 çekerden çok daha yüksektir. Bu yönü önemli bir artı, tabii bozuk yollarda ya da arazide kullanmayı düşünüyorsanız.
Geri kalan tüm yönlerden ise, muhtemelen CR-V tercih edilir._____________________________ -
Vitara gerçekten sınıfına göre başarılı bir araç. Benim de tercihim bu yönde olurdu. Hayırlı olsun. _____________________________ -
Chr güzel de olsa sıfırdan şaşmazdım.
O paraya sıfır baz qasqhai veya az pazarlıkla kadjar da alabilirsiniz. Satarken ikinci elde zarar etmemek adına bu ikisi daha mantıklı olur bence. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı