Şimdi Ara

HALKBANK PARAFLY KAMPANYALARI - Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.920
Cevap
195
Favori
555.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

Parafly ile soyadı farklı birine bilet almayı deneyen oldu mu? Adiosla alınmıyor, parafly da böyle bir ibare var mı? Ek kart tanımlanmadan

Puanlar ile alınmıyor ama küsüratları uçurduk kampanyası ile soyisim in önemi yok önemli olan karttan çekilen tutar.

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: castellani

20 Tl komisyon ile yardımcı olunur.

220 tl havale yaparak 286 TL'lik bilet aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu, çok ilgilendi, teşekkürler castellani.

Rica ederim. Referans isteyen arkadaşlar için de alıntılamış olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castellani -- 19 Eylül 2013; 18:16:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

20 Tl komisyon ile yardımcı olunur.

220 tl havale yaparak 286 TL'lik bilet aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu, çok ilgilendi, teşekkürler castellani.

Rica ederim. Referans isteyen arkadaşlar için de alıntılamış olayım.

Hocam referans için 2. El e konu acin satin ve bu arkadaştan referans isteyiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

Orijinalden alıntı: said_ozcan

Arkadaslar pegasus cagri merkezi uzerinden 199.96 tl lik bilet işlemi gerceklestirdim. Fakat indirim mesaji gelmedi.

Boyle bir durumla.karsilasan oldu mu

Bilet satıyorsanız arada böyle aksiliklere göz yumacaksınız:)) geçmiş olsun:)

Şaka bi yana, hafta içi düzelir.

Buarada doganbaris vardi HalkbanK'tan ve artık yazmıyor. Galiba görevini yerine getirdi, bizleri kullanıp tüm parafly açıklarını kapattırıp, karta kısıtlamalar getirtti ve ayrıldı. Helal olsun valla.

kusura bakma ama , iyi saçmalamışsın valla :)

birim ile ilgimin olmadığını defalarca kere söyledim... 16 binden fazla çalışanı olan bir bankanın bir kişiyi bu işe atayarak, forumları takip ederek kartın/kampanyanın/uygulamanın açığını tespit etmeye çalışacağını düşünmüyorsun gerçekten değil mi ?

Görev değişikliğim , Ev değişikliğim , çocuğumun okula başlaması telaşlarından neredeyse bir ay olmuştur sanırım foruma girmeyeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

quote:

quote:

Arkadaslar pegasus cagri merkezi uzerinden 199.96 tl lik bilet işlemi gerceklestirdim. Fakat indirim mesaji gelmedi.

Buarada doganbaris vardi HalkbanK'tan ve artık yazmıyor. Galiba görevini yerine getirdi, bizleri kullanıp tüm parafly açıklarını kapattırıp, karta kısıtlamalar getirtti ve ayrıldı. Helal olsun valla.

birim ile ilgimin olmadığını defalarca kere söyledim... 16 binden fazla çalışanı olan bir bankanın bir kişiyi bu işe atayarak, forumları takip ederek kartın/kampanyanın/uygulamanın açığını tespit etmeye çalışacağını düşünmüyorsun gerçekten değil mi ?

Görev değişikliğim , Ev değişikliğim , çocuğumun okula başlaması telaşlarından neredeyse bir ay olmuştur sanırım foruma girmeyeli...

Hg hocam kampanyalar geliyor mu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: ttuya

Kaş a 2 kişi gidiş dönüş uçak bileti 3 parça halinde 184-184-198 üzerinden 84+84+98=266TL si PARAFLY dan
    Arabayla İsparkta 3 gün parklamanın 14TL si PARAFLY dan
    Sabiha Gökçen Kahve Dünyasında yaptığım 57TL lik kahvaltının 50TL si PARAFLY dan
    Kaş Bahçe Balıkta 100 TL lik rakı balığın 25TL si Cumartesi günü restoran indirimi ile PARAFLY dan
    600TL lik otel harcamasının 30TL si parafgünüm ile PARAFLY dan

yani özetle bir haftasonu tatiline toplam 385TL lik HALKBANK PARAF katkısı
    daha ne istiyim!!! ama yok elbet çamur atan çıkacaktır

hayırlı olsun bayağı faydalanmışsın

faydalanmış denmez, resmen sömürmüş valla :)
    afiyet şeker olsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah, ama Hg olamadan gideceğim... işler inanılmaz yoğun, trafik boşalsın diye beklerken aklıma geldi de bakayım dedim ne var ne yok diye...

parafly ın da dahil olduğu bir kampanya gördüm yeni başlayan galiba, yine 25 TL sınırlı idi ve %5 idi maalesef, ama inan hiç hatırlamıyorum ona bile bakacak vaktim olmadı... bananarepublic miydi neydi... bir firmada daha vardı galiba...
    Aslıonda benim de ihtiyaç var, 67 TL avans kullandık, 3 ay oldu, hala -58'deyim :) bir de avansı kapatmadan başka avans da yapamıyor muşuz, deneme için 300 TL lik bileti aldık, avans çakıldı kaldı, bileydim, toplu yaz tatili biletlerini alırdım 200-300 borçlanırdım, süresi bitince kalanı x4 ile öderdik... şimdi boşu boşuna bir sürü para vereceğiz :p

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah, ama Hg olamadan gideceğim... işler inanılmaz yoğun, trafik boşalsın diye beklerken aklıma geldi de bakayım dedim ne var ne yok diye...

parafly ın da dahil olduğu bir kampanya gördüm yeni başlayan galiba, yine 25 TL sınırlı idi ve %5 idi maalesef, ama inan hiç hatırlamıyorum ona bile bakacak vaktim olmadı... bananarepublic miydi neydi... bir firmada daha vardı galiba...
    Aslıonda benim de ihtiyaç var, 67 TL avans kullandık, 3 ay oldu, hala -58'deyim :) bir de avansı kapatmadan başka avans da yapamıyor muşuz, deneme için 300 TL lik bileti aldık, avans çakıldı kaldı, bileydim, toplu yaz tatili biletlerini alırdım 200-300 borçlanırdım, süresi bitince kalanı x4 ile öderdik... şimdi boşu boşuna bir sürü para vereceğiz :p

Hocam hizlialdan altin al parafgunumde 30 TL kazanirsin artan parafpara ile

• quote:

Orijinalden alıntı: erdil790

quote:

Orijinalden alıntı: mngrhn

Orası da artık restorant değil ise, yuh artık.. Siz yemek mi yediniz, yoksa girişteki postan tatlı vs mi alıp çıktınız? Belki posları farklı olabilir..

3 arkadas yemek yedik 84.00 tl tuttu hesap .ben de çok şaşırdım ama yapcak bişi yok yani:)

Esas olarak kampanya şartlarında da "başka banka poslarının hatalı tanımlamalarından sorumlu değiliz" tadında bir ibare var.

Ancak HYL'de , restoran tanımlı olmayan bazı işletmeler için iletilen sorunlarda "ben yemek yedim , al sana fişi, al sana slibi" denildiğinde EMİN DEĞİLİM AMA iade işlemleri gerçekleşti.

bazı firmalarda , örneğin akaryakıt istasyonlarında, akaryakıt için ayrı, market için ayrı pos kullanan firmalar var... yanlışlıkla market posundan çekilen benzin ücreti, banka tarafından sizin "market alışverişi" yaptığınız şeklinde yorumlarınır

bazı restoranlarda da, özellikle eskiden tatlıcı olanlar, veya turistik tesis belgesi var diye düşük komisyonlardan faydalanan bazı restoranların kendilerini turizm olarak işaretletmesinden farklı hususlar ortaya çıkabiliyor... Bahsettiğiniz mekanın tam özelliklerini bilmediğim için birşey diyemiyorum ama, yine de itirazınızı yapmanızı tavsiye ederim. siz isteyin, Vermeyen bankacı utansın :)

• Banka hala başvuum hakkında bana bilgi vermiyor.

Müşteri hizmetlerini arıyorum "hala değerlendiriliyor" diyor. Belki kaydı almamıştır diye tekrar başvuruyorum. Bu sefer başvurunuz değerlendiriliyor diyor.

İyi de bir kart başvurusu 30 günde değerlendirilmez ki kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: memoally

Merhaba. Parafly kartımı yeni aldım ve sormak istediğim bir şey var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdi ben ve eşim, 3 Ekim tarihinde İzmir'den İstanbul'a (Atatürk) gidip, aynı gün geri dönmek istiyoruz.

Atlas jetin sabah erken uçuşunu İzmir->İstanbul uçuşu ile gidip, en geç İstanbul->İzmir uçuşu ile geri döneceğiz. (2 kişi)
    Bilet fiyatı kişi başı 144Tl olarak görünüyor ve bu biletler "FIRSAT" tipi biletler. "STANDART" ve "BUSINESS" şeklinde 2 tip bilet daha var.

Sormak istediğim şu;
    * Parafly ile 2 kişi için bilet alabilir miyim? 288TL tutarlı bileti 200TL'ye alabiliyor muyum? yoksa sadece 1 kişi için mi geçerli bu işlem? Eğer sadece 1 kişi için işlem yapabiliyorsam birini bugün diğerini yarın mı satın alabilirim? çözüm öneriniz var mıdır?
    * İkincisi ise, FIRSAT tipi biletleri parafly kartımla alabiliyor muyum? Yoksa illa "STANDART" bilet mi olması lazım?

Şimdiden teşekkür ederim...

Hocam önemli olan kaç kişi veya sinifi değil karttan ne kadar cektirdirgin mantik bu

öncelikle cevap için teşekkür ederim. fakat ben bir kişiye işlem yapılıyor sanıyordum. şimdi 288 Tl lik alışverişi yaparsam, 288 Tl kesilecek ama gecesinde -88 iade edilecek. doğru muyum?

bir de bir sorum daha var. anlaşmalı olan şirketler arasında THY yok mu? pegasus, onurjet, atlas jet, anadolu jet.. bunların hepsi dahil mi kampanyaya? halkbank sitesinden anlaşmalı oldukları havayolu şirketlerini bulamadım.
    Sorunsuz Satışlarım: "tommykadir", "27fatih", "MySteRioUsMeN", "MeteÖzbakay" adlı kullanıcılara uçak bileti; "olcyto", "nurf", "babatolia" adlı kullanıcılara Gittigidiyor indirim çeki satılmıştır.

Sorunsuz Alışlarım: "kuxkrey44 (N11)", "sebocuu (N11)", "imax1 (N11)", "mateuss (Cinemax)", "hacikemal (markafoni)", "edsamu (markafoni)", "müdür-42 (markafoni)", "imsk (cinemaximum)"

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Sabah alim yaptim. Cagri merkezi oluyor dedi. Ben de yaptim hemen. Daha provizyonda oldugu icin anlayamadim. Yarin haber veririm.

• arkadaşlar sonunda paraflyım elime ulaştı. Onur air websitesi,mobilsite ve telefon ile aldığımız biletlerde de geçerli midir?Özellikle telefon ile alınan biletlerde geçerli midir? Bu şekilde alınmış biletler ile hyl ve lounge hizmetinden faydalanabiliyor muyuz?

quote:

quote:

Merhaba. Parafly kartımı yeni aldım ve sormak istediğim bir şey var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdi ben ve eşim, 3 Ekim tarihinde İzmir'den İstanbul'a (Atatürk) gidip, aynı gün geri dönmek istiyoruz.

Atlas jetin sabah erken uçuşunu İzmir->İstanbul uçuşu ile gidip, en geç İstanbul->İzmir uçuşu ile geri döneceğiz. (2 kişi)
    Bilet fiyatı kişi başı 144Tl olarak görünüyor ve bu biletler "FIRSAT" tipi biletler. "STANDART" ve "BUSINESS" şeklinde 2 tip bilet daha var.

Sormak istediğim şu;
    * Parafly ile 2 kişi için bilet alabilir miyim? 288TL tutarlı bileti 200TL'ye alabiliyor muyum? yoksa sadece 1 kişi için mi geçerli bu işlem? Eğer sadece 1 kişi için işlem yapabiliyorsam birini bugün diğerini yarın mı satın alabilirim? çözüm öneriniz var mıdır?
    * İkincisi ise, FIRSAT tipi biletleri parafly kartımla alabiliyor muyum? Yoksa illa "STANDART" bilet mi olması lazım?

Şimdiden teşekkür ederim...

Hocam önemli olan kaç kişi veya sinifi değil karttan ne kadar cektirdirgin mantik bu

öncelikle cevap için teşekkür ederim. fakat ben bir kişiye işlem yapılıyor sanıyordum. şimdi 288 Tl lik alışverişi yaparsam, 288 Tl kesilecek ama gecesinde -88 iade edilecek. doğru muyum?

bir de bir sorum daha var. anlaşmalı olan şirketler arasında THY yok mu? pegasus, onurjet, atlas jet, anadolu jet.. bunların hepsi dahil mi kampanyaya? halkbank sitesinden anlaşmalı oldukları havayolu şirketlerini bulamadım.

Hocam sikinti olmaz hvyolu şirketi olsun yeter iade 2 is gününe yansir.

• _____________________________
  • Ryan air veya easy jetten bilet alan oldu mu? indirim yansıdımı?

Ryan airde yanındaki ıvır zıvırı alıncada indirim yansıyor mu?
  • bhairlines burasıda geçerli mi acaba arkadaşlar parafly da. saraybosna nın ulusal havayolu şirketi sanırım. bosnaya en uygun burası var uçak bileti olarak. bu firmada da parafly indirimi geçerli olup olmadığı konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: rodmank

Ryan air veya easy jetten bilet alan oldu mu? indirim yansıdımı?

Ryan airde yanındaki ıvır zıvırı alıncada indirim yansıyor mu?

Daha önceki mesajlarda bir arkadaş Ryanair'den bilet aldığını yazmıştı.

Easyjet'e de indirim yansıyodur bence.

Bir Schengen vizem olsa dağıtırdım valla :)

İStanbul-Basel 25 Euro Easyjet ile.
  • USD extre talep etmek için az önce müşteri hizmetlerini aradım. Telefona çıkan eleman USD extre sadece yaptığınız harcamların kaç dolar tuttuğunu gösterir, dolar olarak ödeme diye bişey yok dedi. Yaptığımız alışveriş o günkü kur üzerinden TL'ye çevrilirmiş ve %1 komisyon eklenirmiş.

Hayatımda duyduğum en saçma şey, Wings'te kaç dolar harcadıysan o kadar dolar extrende gelir, sende o kadar dolar ödersin, çevrim veya komisyon yok.

Acaba bu eleman yanlış mı biliyor?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.