Bildirim
İkinci el A3 mü sıfır corsa mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
A3
-
Kesinlikle A3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a3
-
Sıfır her zaman sıfırdır.
eğer ikinci audi a6 mı sıfır corsa mı diye sorsaydın a6 derdim ama a3 ün ikinci el olarak (sıfıra karşı) alınmasını gerektirecek mantıklı bir sebep yada bir albenisi yok.
-
Yaş iyi ama a3 sorun çıkarabilir ben corsadan yanayım . 2. El hep risk demek
35 tfsi ya da 1.5tsi ise a3 , daha geniş bir araç isterseniz leon,golf gibi 1.5 tsi motor bakabilirsiniz. PSA grubu bakmayin puretech motorlarla ilgili sorun yaşayabilirsiniz , sikayetvardan + forumda basliklardan da aratabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bmw 1serisi 2018 2019 denk geliyor mu bu fiyata.
A3 bir önceki kasa içi çok demode geliyor bana.
Bu ikisi arasında ben a3 alırdım. B segmenti ne yazık ki B segment bütçe aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 27 Temmuz 2024; 22:18:48 >
Tramer kaydı yüksek, ve daha pahalı maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Polat UNPCW -- 28 Temmuz 2024; 3:5:18 >
Bu ikiliden a3 gibi car play vardır umarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
eğer ikinci audi a6 mı sıfır corsa mı diye sorsaydın a6 derdim ama a3 ün ikinci el olarak (sıfıra karşı) alınmasını gerektirecek mantıklı bir sebep yada bir albenisi yok. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X