Şimdi Ara

ikinci el bu jaguar alinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
19.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazası belası yoksa alıp binersin yıllarca
  • Mondeo niyetine aldığının farkındaysan alınır.
  • 36000ytl ye var ama km'si yüksek...
    http://www.sahibinden.com/speed_2006_x_type_dizel-02WQQaXQQ12293029WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanayaz -- 4 Şubat 2009; 21:57:16 >
  • 2.0 dizel hemde premium marka al manuel vites olsun.
  • Büyük şehirde yaşıyorsan alınır ( Servis açısından), fakat X-Type için çok büyük beklenti içine girme,çokta lüx bir araç değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 4 Şubat 2009; 21:52:37 >
  • 26000 km fazla değil
    ancak fiyatta indirim isteyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bindim bu araca,

cokta luks degil diyen arkadas(lar);

dizel motorun sesi hic gelmiyor, koltuklar cok rahat, ahsap destekli dashboard gercekten sik ve kaliteli duruyor.

mondeo konusuna gelince, bahsedilen kasaya bindim alaka yok. arac resmen bastan yaratilmis. ben bindigimde arkadasim 39000 euroya almisti, 36500 e gorunce atlayasim geldi ama o motor buyuk ihtimal rektefiye ister zira dizel araclarimiz(ford fusion, pug 307, gerci motorlari ayni) 200 binde sapitiyor 220 bin civari motor degistiriyor :)

sonuc olarak ben 50 bin liraya ayni model bmw 3 alirim, tabikide bmw ye doymus bir insan olsam bunu alirim :)
  • Jaguar bu modelle tüm dünyada sıçrama yaptı ama biraz da marka imajını düşürdü. Türkiye'de sayıları belirli olan jaguar satışları bu modelle patlama yaptı. 0 kmsi 39900euroya satılıyordu. Bu kadar fiyat düştüğüne göre bu araca baktırmak lazım. Bir de büyükşehirde yaşıyor olmak lazım bu araca binmek için. Ayrıca servis maliyetleri de baya yüksek olsa gerek. Ağım şahım olmasa bile tüm lüx donanımlar (ısıtmalı koltuk vs.) mevcuttur bu araçta. Ayrıca ismi için bile alınabilir ve yakıt olarak da makuldür. Yeni model bi Jaguara ulaşmanın en kolay yolu.
  • o kadar parayı arabaya değil markanın prestijine verirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

o kadar parayı arabaya değil markanın prestijine verirsin...

çok enteresan bir marka, d segmenti otomobili için bu düşünce hakim ama e segmentinde de neredeyse en uygun fiyatlı premium otomobil
  • ikinci elde satılması en zor marka önce jaguar andan sonra chrsyler gelir alırken ikinci elinide düsün bence.
  • Çoğunlukla tercih edilmez gibi bir kanı oluşmuş.

Ama ben gerçekten tam olarak sebebini (yazılanlardan dolayı) anlamış sayılmam.

Bu arabaların 2.eli zayıftır.BMW ve Mercedes gibi değildir. Zaten imkanı yok 2006 model ve bu kmde bu fiyata BMW veya Mercedes alamazsınız..Bir kere onlarla kıyaslamayalım lütfen.

Ama markayı da kötülemeyelim lütfen. Jaguar herzaman prestij markası olmuştur.Tabiki büyük şehirlerde kullanılması bakım-yedek parça vs sebepleriyle daha mantıklıdır.

Neden alınmasın ki.Araba konusunda muhafazakar olmanın sebepleri 2.el kaygısı olmasın lütfen .Bir kere araba olayı artık çok uzun zamandan beri yatırım değildir. Lüx olmaktan da çıkmıştır. Araba almayı düşünen herkesin bütçesine göre tercih yapmaya hakkı vardır.Beğenir alır.Şık bulur,hayaliinin arabasıdır,bütçesine uyar vs.vs vs Bu liste uzar da uzar.

Sonra diyoruz ki ''şu araba bu kadar az satmış,bu araba şu kadar az satmış Niye satılmıyor?''

işte böyle böyle satılmıyor. Allah allah ,bırakın almak isteyen alsın. Size uymaz ise almazsınız.

• alınabilir. neden alınmasın ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

2.0 dizel hemde premium marka al manuel vites olsun.

manuel vites ayrıcalıktır
    az yakar çok kaçar
    yersen..
  • Şirkette kuzenimde var, kimse aracı beğenmiyor. İçi çok dar arkaya oturan çin işkencesine girmiş gibi oluyor. Ayrıca arkada tavan alçak boynunu büküyorsun. Son hızı 200 km. Şehir içinde 11 lt. civarı mazot yakıyor. 64.000 km bakımına girdi 1.400 tl. Bu sadece normal bakım yağ filtreler felan değişti sadece. Ayrıca aracın klima kompresörü bozuldu ve garantiden değişti. Bunun dışında atak bir araç ama sadece ismi var. Son olarak aralık ayında 59.900 e satıyorlardı sıfırını. Bana sorarsan alma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

az yakar çok kaçar
    yersen..

Herzaman manuel vitesi tercih ederim. Hatta tek geçerim.

Mecbur değilsem otomatik vites araç kullanmam.

( Lütfen kimse konfor,rahatlık,lüx falan filan demesin,ben tercihimi belirttim. )
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUBARU

quote:

az yakar çok kaçar
    yersen..

Yemem. Gargara yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojana

Şirkette kuzenimde var, kimse aracı beğenmiyor. İçi çok dar arkaya oturan çin işkencesine girmiş gibi oluyor. Ayrıca arkada tavan alçak boynunu büküyorsun. Son hızı 200 km. Şehir içinde 11 lt. civarı mazot yakıyor. 64.000 km bakımına girdi 1.400 tl. Bu sadece normal bakım yağ filtreler felan değişti sadece. Ayrıca aracın klima kompresörü bozuldu ve garantiden değişti. Bunun dışında atak bir araç ama sadece ismi var. Son olarak aralık ayında 59.900 e satıyorlardı sıfırını. Bana sorarsan alma.

İyi ,oldu.Audi'de almayalım.Forumdan @levent--- isimli arkadaşımız da Audi'den yaka silkiyor.

Niye genelleme yapıyorsunuz ki.

Eski patronum senelerce bunu kullandı,aracın hiç bir problemi de yoktu. Model yenileyecek diye Jeep aldı. Şöförü ''keşke değişmese idi,taş gibi arabaydı'' demişti.

• JAGUAR.. efsane marka. Eski heyecanlı günleri hatıralarımda... Silver Streak filmindeki unutulmaz sahne:

- [Polis Memuru] Where do you want to go? Nereye gitmek istersiniz?
    - [Oto Hırsızı] I left my Jag in Kansas City... Jaguar'ımı Kansas'ta bırakmıştım...
    - [Polis Memuru] Kansas City??? Kansas mı???
    - [Oto Hırsızı] Hey, I want my Jag back! Evet, Jaguar'ımı geri istiyorum!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.