Şimdi Ara

ikinci el bu jaguar alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
19.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

o kadar parayı arabaya değil markanın prestijine verirsin...

çok enteresan bir marka, d segmenti otomobili için bu düşünce hakim ama e segmentinde de neredeyse en uygun fiyatlı premium otomobil

e sınıfında rakipleri pabuç bırakan cinsten değil zaten...
  • Jaguar eskisi gibi premium müşteriye hitab etse daha iyi olurdu 36 liraya 2006 araç alınabiliyo şimdi ama servis parça maliyetleri biraz yüklü gibi aracın fiyatına göre
    2006 model bir 735i de servise girince 2500ytl ile çıktığı oluyor bu arabayı 50bin ytle alsanız ne olur o hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 4 Şubat 2009; 23:53:24 >
  • Bmw ve Mercedes in dandik 1.6 motorlu arabaları Premium kitleye hitap ediyor, Jaguar'ın X Type'ı ise etmiyor öylemi?
  • Jaguar kaç model olursa olsun hem prestij sahibi olursun hem konfor,rahatlık.. Satılmaz diye bir kaade yok satılır.
  • Ben araç sorunlu demedimki, sadece klima sorun çıkardı defalarca rezil etti bizi (bize devamlı yurt dışından misafir gelir) ondan sonra Adanadan istanbula klima kompresörünün değişmesi için gitti. Benim burada vurgulamak istediğim arabanın dıştan görünüşüne nazaran içinin çok dar olduğu. Adanadan Antep e 3 kişi gittik fenalık geçirdik. Şimdi 2 kişiden fazla isek o araca binmiyoruz. Yoksa boyunuzun uzunluğu Japonlar gibi ise alın hiç sorun yaşamazsınız. araç 2006 model alındığından beri defalarca kullandım ve bindim, imajı var kendine baktırıyor, fiyatı iyi ama konfor yok. Kim aldım çok rahattı diyorsa ya 2 kişilerdir yada boyları 1.60 dır.

quote:

Orjinalden alıntı: bureda

quote:

Orjinalden alıntı: trojana

Şirkette kuzenimde var, kimse aracı beğenmiyor. İçi çok dar arkaya oturan çin işkencesine girmiş gibi oluyor. Ayrıca arkada tavan alçak boynunu büküyorsun. Son hızı 200 km. Şehir içinde 11 lt. civarı mazot yakıyor. 64.000 km bakımına girdi 1.400 tl. Bu sadece normal bakım yağ filtreler felan değişti sadece. Ayrıca aracın klima kompresörü bozuldu ve garantiden değişti. Bunun dışında atak bir araç ama sadece ismi var. Son olarak aralık ayında 59.900 e satıyorlardı sıfırını. Bana sorarsan alma.

İyi ,oldu.Audi'de almayalım.Forumdan @levent--- isimli arkadaşımız da Audi'den yaka silkiyor.

Niye genelleme yapıyorsunuz ki.

Eski patronum senelerce bunu kullandı,aracın hiç bir problemi de yoktu. Model yenileyecek diye Jeep aldı. Şöförü ''keşke değişmese idi,taş gibi arabaydı'' demişti.

• farklı bi zevk...
  • alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Mondeo niyetine aldığının farkındaysan alınır.

Bu sorunun her zaman cevabı budur.
    Ayrıca önü-arkası çok dar bir araba
  • O paraya edecek bir model değil,belki Jaguar ,ama bence alma,zaten Jaguarlar genelde dar ve basık olurlar.Daha güncel,eşdeğer ve daha donanımlı ve piyasası daha iyi olan araçlar alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Bmw ve Mercedes in dandik 1.6 motorlu arabaları Premium kitleye hitap ediyor, Jaguar'ın X Type'ı ise etmiyor öylemi?

niye dandik diyorsun?

ivme kazandırıyormu arabaya ona bak sen
  • Alinir tabiki
  •  ikinci el bu jaguar alinir mi

ikinci el bu jaguar alinir mi
  • Ne otomobiller var,
    Ne üreticiler var...

Elle yapılan, tamamen "hand-made" otomobiller, derinin kokusu 20 yıl gitmez,
    buram buram İngiliz Herefordshire ya da Stratford-upon-Avon kokan, güneş
    değil, yağmur, sonbahar, çay ve dana eti ile yoğurulan ellerden çıkan tek parça
    BRİTANYA'NIN GURURU otomobillerdi bunlar. Tabi, adamlarda bizim gibi deniz
    yok, Akdeniz, Çam Balı, Küncüllü Pide Ekmeği, Yeşil Zeytin, Beyaz Peynir yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.