Merhabalar, haftasonları kullanabileceğim klasik araç bakıyorum.Bir araç buldum gibi, araç 500SEL w126.Şimdi sormak istediğim en azından 500sel olmasa bile forumda belki 300sel, 280se gibi araç kullananlar vardır.Bu araçlar için ortalama sigorta bedeli ne çıkabilir?Araçlar otomatik, daha önceden babamla klasik araç serüvenimiz oldu çok keyifliydi ve bir o kadar yorucu.Fakat bahsettiğim araç pontiac phoenix ve tam klasik sayılmasa da bir süre kadar chevrolet nova.Şu sigorta muhabbetlerinden sonra 2 bin liranın altı çıkmaz diyenler de var, araç sahipleriyle görüştüğümde 900 lira gibi fiyatlara yapıldığı da söyleniyor.Araç babamın üstüne olacak bana 1700 lira civarı çıkan sigorta ona 650 lira çıkmıştı en son haziran ayında.Beni çok yormayacak haftasonları güneşli günlerde kullanabileceğim klasik araç önerilerine de açığım.Almayı düşündüğüm araç bu.Dediğim gibi mercedes w115, 280s gibi araçlara sahip olanlar nelerle karşılaşabileceğimi söylerlerse çok memnun olurum.
Bu sorunun cevabını sana burada bilgilerini alarak teklif hazırlayacak olan sigortacı haricinde hiçkimse veremez, verse bile doğru bilgi olmaz. Bir sigorta acentesine bilgilerini ver sana teklif hazırlasın.