Bildirim
2001 Model Mercedes A160 Elegance alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence başka bir şey bakın neredeyse 15 yaşında, illa Mercedes alıcam diyorsanız da C serilerini düşünün. -
C serileri pahalı. Bu aracın piyasası 19-20 ile 24-25 arasında. Hem fiyatı uygun hem aracın konforu var. Ama teknik olarak bilgi sahibi olmadığım için araştırıyorum. -
Bu araç slalom testinde devrilmiş ve esp standart halde sunulmuştur bu araçta. Ekmeğini yemiş bir araç olacağını düşünüyorum, ayrıca parçası marçası büyükşehirde değilseniz sorun olur. İlla bu tarz bir şey alıcam derseniz uzaktan akrabası olan Mitsubishi Colt öneririm. -
Bir rot kolu 33€ orijinali. Bir salıncağı 100€ orijinali. İyi düşünün derim.
Not: Ben B serisine baktım ama A serisinin de çok farklı olmayacaktır. -
Evet. 97 ya da 98 yılında olmuş. Ama sonraki modelleri çok geliştirilmiş. İstanbul'dayım servis veya usta bulmak sorun olmaz herhalde. Ama çok pahalı ise haklısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parça pahalı olsa bile Mercedes'e binmek için alınmaz mı? Nihayetinde Mercedes kullananlar araçlarının çok sorun çıkarmadığını da söylüyorlar. Ancak kaza hariç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan_O
Parça pahalı olsa bile Mercedes'e binmek için alınmaz mı? Nihayetinde Mercedes kullananlar araçlarının çok sorun çıkarmadığını da söylüyorlar. Ancak kaza hariç.
Hocam mesele sorun çıkartması değil, 14-15 yaşında bir araba, muhtemelen ateşleme bobinleri fabrikadan çıkanlardır, yakın zamanda değişim ister, kendi aracım için 245 TL diyorlar bobin başı, 4 tane bobin var ki bu araç Volvo, sizin aracınız Mercedes. Alt takım yorgundur muhtemelen, değilse bile 1-2 sene içinde isteyecektir.
Yani Mercedes'e binmek için alınır ama, bakımları daha külfetli olur.
Ama şu var, piyasanın 2-3 üstüne temiz, tüm bakımları yapılmış (Mümkünse yapılan bakımın faturalarını görün) Trigerinden tutun fren diskine, bobininden tutun amortisörüne bakımlı bir araç bulursanız, uzun yıllar arıza çıkartmadan, sizi üzmeden hizmet eder.
Bir de not düşeyim; böyle bir araç edinirseniz iyi bir de özel servis edinin. Tanıdık olup muhabbet kurun. Sanayide falan "Bu adam Mercedes'e biniyor bunda para vardır" intibası oluturursunuz. Tecrübe ile sabit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan_O
Hocam mesele sorun çıkartması değil, 14-15 yaşında bir araba, muhtemelen ateşleme bobinleri fabrikadan çıkanlardır, yakın zamanda değişim ister, kendi aracım için 245 TL diyorlar bobin başı, 4 tane bobin var ki bu araç Volvo, sizin aracınız Mercedes. Alt takım yorgundur muhtemelen, değilse bile 1-2 sene içinde isteyecektir.
Yani Mercedes'e binmek için alınır ama, bakımları daha külfetli olur.
Ama şu var, piyasanın 2-3 üstüne temiz, tüm bakımları yapılmış (Mümkünse yapılan bakımın faturalarını görün) Trigerinden tutun fren diskine, bobininden tutun amortisörüne bakımlı bir araç bulursanız, uzun yıllar arıza çıkartmadan, sizi üzmeden hizmet eder.
Bir de not düşeyim; böyle bir araç edinirseniz iyi bir de özel servis edinin. Tanıdık olup muhabbet kurun. Sanayide falan "Bu adam Mercedes'e biniyor bunda para vardır" intibası oluturursunuz. Tecrübe ile sabit.
Teşekkür ederim. Tavsiyelerinize dikkat edeceğim. Aracı henüz internet ortamında gördüm. Kararım ciddileşir de gidip bakma gereği duyunca bahsettiğiniz durumlara bakacağım inşallah.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X