Şimdi Ara

İkici el bülümünde satış yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şey soracağım.Şimdi ben internetten çok sık alışveriş yaparım.Ev de internetten aldığım ve hala giymediğim çok güzel bir kaç şey var ve üstelik etiketleri üzerinde ve faturaları bile var.Tişört pantolon gibi...

Ama sorun şu.Benim kameram yok ve kamerası olmayan bir telefon kullanıyorum.Nokia 2310

Yalnız her aldığım ürünün o sitedeki manken üzerinde ki resimlerini indiririm.

İkinci el forumunun "bölüm kuralları" ya da "konu açma şartları" gibi bir yazılı listesi yok ya da ben bulamadım.

Kısaca şunu demek istiyorum.Elimde ki ürünlerin foruma manken üzerinde ki resimlerini koysam nasıl olur?Kabul edilir mi?Ama resimler çok net ve ayrıntılı.

• Kabul edilir tabi. Fotoğraf koyma zorunluluğun bile yok. İkinci el bölüm kuralları üst konularda mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi ilanlarda urunun temsili resim ve ardindan cekilip konulmus resimler var. senin resim cekebilecegin cihazin yoksa temsili resimler koy ve aciklama da yaz veya varsa daha ayrintili gosteren site linklerini de eklersen iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.