Şimdi Ara

İkinci El Alışveriş Yapabilen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ule letgoda sahibindende artık yaprak kimildamiyor fb market de aynı şekilde

Eskiden çok daha hareketliydi bereketliydi simdi kimse 2.ele tenezzül etmiyor galiba sorsan millette para yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum sana bu olay bana da saçma geliyor. Herkes sıfır ürün fiyatlarının pahalılığından şikayet ediyor. Yarı fiyatına ikinci elini koyuyorum mesaj atan bile yok. Bizim millet gerekirse 5 yıl krediye girer sıfırını alır asla ikinci ele yönelmez. Ayranı yok içmeye..

• 200 e aldıgım saate 500 e alıcı çıktı birazda sattıgınız ürüne baglı

mesela türkiyede yaglı boya tablo vs para etmiyor kitap çok iyi olmadıkça para etmiyor

para edecek ürünleri bilmek gerek

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

nerde satıyosun

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

letgo sahibinden vs

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

şu tarz ihraç fazlası markalı orjinal tabaklar kaça gider normalde tanesi 10-15 dolar arası değişiyo 3lü set halinde kaça koyulur  

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

tabak olayından pek anlamam geçen sadece el yapımı çin tabak gördüm adam 100tl dedi aldım 4000 e koydum ilana yurtdışı fiyatı 150-200 euro arası çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatımda ikinci el alıp satmadım galiba.

• Kassady kullanıcısına yanıt

İhtiyacı olan alır da. Ben pek tercih etmiyorum. Öğrenciyken falan aldım bir tek ikinci el. O da çizik vs. Kozmetik iyi değildi. Daha da bulaşmadım. İkinciel de satmıyorum. Sonuna kadar kullanıyorum. Şu an kullandığım cihaz 3 seneyi geçti. Belki 3 sene daha gider.

Bu arada baktığım ikinci el sitelerde sıfıra yakın fiyatlarda satıyorlar. Gerek yok yani. Ya da masraflı cihaz satıyorlar. Masraf yapsan yine sıfırı ile aynı fiyata geliyor.

Param varsa sıfır alıyorum. Yoksa almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 27 Ekim 2024; 16:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Ben en son bisiklet aldım sıfırdan farksızdı sıfırının yarı fıyatına aldım

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bisiklet cok riskli demirleri bukuluyor sonra sanayide duzeltiyorlar vs ben 2.el değil sifira bile guvenemem bisiklet olayında

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Gidip denedim kullanıcısıyla da konuşunca ve saklama şartlarını da görünce ikna oldum açıkcası. Yoksa dediğin gibi 2-3 sene yazlıkta bekletilmiş bisiklet alınmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.